Sex na javnem mestu?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DrFreud »

p!ka napisal/-a:
jemina napisal/-a:Mah dobro, če me kdo zaloti sredi gmajne in prijavi pol more bit pa tud cel usekan

Am .. . Veš to sploh ni res. Lahko ti iz lstnih izkušenj povem, da so lastniki teh gmajn ( kmetje ) lahko tudi precej jezni pa ne iz nevoščljivosti ampak, ker teptamo/ste travo in še kej druzga. Kaj misliš, da bo kmet gledau če ti lahko komot seksaš al če bo kej meu za dat kravm jest ?
Ti povem, da ne se zajeba*at s kmeti. :D

Khm ... Čisto lepo vprašam - kaj pa je za pomendrat sredi gmajne? Drevesa?

Kar se pa tiče travnikov (mimogrede - teh v gmajni ni) je pa tako - tukaj v naši prelepi domovini imajo kmetje še kmečko pamet. Okej, če se dva spravita dol dajat po dveh hektarjih in vse pomendrata, ker sta mele res buren seks, potem mi je razumljivo. Ampak če pa od dveh hektarjev pomendrata en kvadratni meter ali dva, pa to ni daleč od zavisti ...

pap*
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

^^Ampak če je pa ta travnik znan kot f** plac in se na uro menjavajo, pa čist razumem lastnika, da je jezen. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

freaky napisal/-a:^^Ampak če je pa ta travnik znan kot f** plac in se na uro menjavajo, pa čist razumem lastnika, da je jezen. :wink:

No, to je pa res :)

Ampak takrat bi jaz na vsakem koncu njive postavil tablo "Nepremičnina je varovana z video-nadzorom. Lastnik nepremičnine si pridržuje pravico, da posnetke v pridobitne namene posreduje tudi na svetovnem spletu".

To sicer pravno ni dopustno, ampak dokler bi šlo, bi se pa lahko mastno zaslužilo :D :D

pap*
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

DrFreud napisal/-a:
p!ka napisal/-a:
jemina napisal/-a:Mah dobro, če me kdo zaloti sredi gmajne in prijavi pol more bit pa tud cel usekan

Am .. . Veš to sploh ni res. Lahko ti iz lstnih izkušenj povem, da so lastniki teh gmajn ( kmetje ) lahko tudi precej jezni pa ne iz nevoščljivosti ampak, ker teptamo/ste travo in še kej druzga. Kaj misliš, da bo kmet gledau če ti lahko komot seksaš al če bo kej meu za dat kravm jest ?
Ti povem, da ne se zajeba*at s kmeti. :D

Khm ... Čisto lepo vprašam - kaj pa je za pomendrat sredi gmajne? Drevesa?

Kar se pa tiče travnikov (mimogrede - teh v gmajni ni) je pa tako - tukaj v naši prelepi domovini imajo kmetje še kmečko pamet. Okej, če se dva spravita dol dajat po dveh hektarjih in vse pomendrata, ker sta mele res buren seks, potem mi je razumljivo. Ampak če pa od dveh hektarjev pomendrata en kvadratni meter ali dva, pa to ni daleč od zavisti ...

pap*

Am. . . Na kašni gmajni si pa ti vidu drevesa ? :) Mi mamo na gmajnah samo robidovje, travo in take stvari. So drevesa ampak v majni količini- ker pol že ni več gmajna. Moj nono ima nek travnik čist zravn ceste- ful lep plac- malo trave, jasica in pol naprej je mali potoček. In ker je tolko lepo tam, so se lotli zbirat parčki. Niso poteptali nevem kolko trave ampak so za sabo pustili rabljene kondome in razno razne pripomočke. In verjemi, da ni lih najbolj prijetno to zju3 gledat. In kaj je naredu ? Čist malo od ceste je v travo spusti tanko desko v katero je zabiu cveke. Postavu jo je tako, da so cveki štrleti vn. In najbrž je nekdo z avtom zapeljal čez tiste cveke in mu je počla guma. Od tiskrat naprej ni blo več nobenga tam. Zato sem rekla, da se s kmeti ni za zezat. Oni gledajo čist drugače na te stvari kot jaz/ ti . . .
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Heh ubistvu ma po Sloveniji pojem gmajna več pomenov :) Pr ns je to ubistvi gozd, medtem k tem k je p!ka doma je gmajna trava pa to zgleda...

Drgač pa ja vrjamem da kmete to mot, še posebi če folk za seboj pusti rabljene kondome :stupid: .

Jst komi čakam da greva z mojim na morje pa zvečer spet okupirava najin skrit kotiček :D Upam da bo letos še vedno skrit no.
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

p!ka napisal/-a:Am. . . Na kašni gmajni si pa ti vidu drevesa ? :) Mi mamo na gmajnah samo robidovje, travo in take stvari. So drevesa ampak v majni količini- ker pol že ni več gmajna. Moj nono ima nek travnik čist zravn ceste- ful lep plac- malo trave, jasica in pol naprej je mali potoček. In ker je tolko lepo tam, so se lotli zbirat parčki. Niso poteptali nevem kolko trave ampak so za sabo pustili rabljene kondome in razno razne pripomočke. In verjemi, da ni lih najbolj prijetno to zju3 gledat. In kaj je naredu ? Čist malo od ceste je v travo spusti tanko desko v katero je zabiu cveke. Postavu jo je tako, da so cveki štrleti vn. In najbrž je nekdo z avtom zapeljal čez tiste cveke in mu je počla guma. Od tiskrat naprej ni blo več nobenga tam. Zato sem rekla, da se s kmeti ni za zezat. Oni gledajo čist drugače na te stvari kot jaz/ ti . . .

Uff ... teriminološki problemi - oz. problemi razhajanj med pojmovanjem "gmajne" med različnimi slovenskimi pokrajinami ... Pri nas gmajno pojmujemo kot "gozd" ...

Rešitev pa je priočna in učinkovita, priznam. Ampak če bi na to zapeljal "ta pravi", bi tvoj nono kaj kmalu plačal kar lepo vsoto. Ne vem kakšne poti so tam in ali so po zakonu "dane v javni promet", ali je zadeva zagrajena itd. ipd. ampak Najmanj kar je, je tu prisotno "nesorazmerje" ...

Pa ne me narobe razumet - verjamem, da gredo puščeni kondomi ipd. na živce in vem, da "državni organi" takšnih stvari skorajda ne morejo rešiti, ampak "nevarnosti" pa lahko omenim, ne? :wink:
Jaz imam vedno prav.Slika
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Kr pomeni se ti kej z mojim nonotm, če se upaš :lach:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

DrFreud napisal/-a:
Rešitev pa je priočna in učinkovita, priznam. Ampak če bi na to zapeljal "ta pravi", bi tvoj nono kaj kmalu plačal kar lepo vsoto. Ne vem kakšne poti so tam in ali so po zakonu "dane v javni promet", ali je zadeva zagrajena itd. ipd. ampak Najmanj kar je, je tu prisotno "nesorazmerje" ...

Pa ne me narobe razumet - verjamem, da gredo puščeni kondomi ipd. na živce in vem, da "državni organi" takšnih stvari skorajda ne morejo rešiti, ampak "nevarnosti" pa lahko omenim, ne? :wink:

Če bi biu tak f** plac moja parcela, bi nardila isto.
Ker se je tud že tuki pr naših sosedih dogajal, da so na dvorišču zjutraj našl kšne gate pa te fore - dve hiši naprej je pa ena vaška gostilna. Če je private property, je private property. Tle ti noben ne more nč.

Kar se pa travnika tiče in tistih dveh kvadratnim metrov - je treba do tja tud pridt in to verjetno ni takoj za cesto..
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

p!ka napisal/-a:Kr pomeni se ti kej z mojim nonotm, če se upaš :lach:

:lol: Glede na ton, kako si to povedala ... raje ne ... :lol: :cool:
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Kaychee napisal/-a:Če je private property, je private property. Tle ti noben ne more nč.

Haha - šala dneva :lol:
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Ja?
In pol kaj sm jest odgovorna, če mam nevarnga psa za ograjo in tablo gor, pa vseen en uleti in ga pes ugrizne? Ne bi rekla.
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Kaychee napisal/-a:Ja?
In pol kaj sm jest odgovorna, če mam nevarnga psa za ograjo in tablo gor, pa vseen en uleti in ga pes ugrizne? Ne bi rekla.

Če te zanimajo pravni (ne)smisli mi piši na zs, ker tu ne mislim "smetit" teme, ampak vseeno čisto na kratko:

Če imaš nevarnega psa, ga moraš imeti za 1,8m visoko ograjo, na sprehodu pa mora biti na povodcu z nagobčnikom. Kazen za nespoštovanje tega je od 800 do 2400 €. Mislim, da ne rabiš table gor (nisem pa ziher).

Ampak gozd (gmajna?) NI ograjen prostor. In to JE pravno relevantno dejstvo. Tako da - če želiš primerjati - primerjaj psa na velikem dvorišču, ki ni privezan. Če neprivezan pes na neograjenem dvorišču zagrabi človeka, ki je na "provate property" stopil, je kazen cca. 2000€ (včasih več). In če so v gmajni (ki ni ograjena) postavljeni žeblji z namenom poškodovati človeka, ki tja stopi, obenem pa tam ni nikakršnega opozorila (ipd), obenem pa še nekomu povroči materialno škodo ali pa bog ne daj (hudo) telesno poškodbo, gre zagotovo za nesorazmerje in bi sodišče odločilo v korist tistemu, ki se je na žebljih poškodoval.
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka

Aja - pa še tole ... jaz verjamem, da je kmetom zoprno. Tudi meni bi bilo in če že kdo seksa kjerkoli kjer ni njegovo, naj vsaj za sabo pospravi ...

Tako da - ne me narobe razumet, ne zagovarjam seksa na javnem mestu ob škodovanju drugim (ali spravljanju jih v nejevoljo), ampak sem zgolj podal pravni pogled na zadevo ...

Da ne bo kdo mislil, da jaz tako mislim ... Tudi jaz ne bi prijavljal policiji najdenih kondomov ... ampak bi kratkomalo ukrepal sam ...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

razgledni stolp na Zelencih :twisted: :D Lih tolk, da je ratal preden je pršu folk, pa dobro sej se itak ne vidi do gor :D

in ker ste lih pr gmajnah in privat posestih.Na te svetu je tolk enih travnikov in gozdov in res ne more vedet al je državen, cerkven al zaseben, če nikjer ne piše.In če ne piše da se ne smeš gibat oziroma ni kako drugače označeno, pol, oprost, ne vemo.konec koncev razumem, da je kmetu bedno če mu na novo zasajeno pšenico povozjo z avti in posvinjajo okolico, ampak eni pa res morijo za brezveze.
tle pr nas smo mel en "zbiralnik" in so se gor skos dogajale kur*arije.pol so pa rampo naštimal in nam vzel najbolj popularen in včas clo preveč gužvast plac :D Zdej se pa vsi gužvajo v mostecu, kosezah in po okoliških gozdovih :D
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

Dvomim, da bi kdo koga sploh upal prijavit, ker mu je kmet nastimal na tla zeblje, kaj pa bo rekel, da je hotel sexat, pa mu je kmet vzel to pravico? :lol:
Odgovori