Priznam, da... #21

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam, da... #21

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

- da ko razmisljam, se pocutim oz sama sebi izgledam stara ali postarana, ne vem a so to taka leta, da se ravno pozna prestop v zadnjih treh letih, 29-32, nekje zadnja 3 leta, ali te otrok pospeseno postara… sicer do nekje 6 mesecev tamalega sem si na slikah vsec in ful lepo brezhibno kozo imam napram zdaj, ne vem a sem res imela tako ali imam lih puder na vseh slikah…
- telovadit od otrokovega leta tudi nimam casa, 1 x na par mesecev, ampak mislim d ateza ni problem, sem imela na otrokovem sistematskem 4 kg plus od konca porodniske, skupaj s cevlji, vsemi plastmi oblek in hrano vodo- netesca.
- otrok seveda nikakor ni hotel stopit na tehtnico, sem mogla jaz se stehtat z in brez njega v narocju, v visino ga tudi zaposleni niso znali zmerit.
- ali te zivljenjaki dogodki postarajo… mi je pa res bilo lazje, bolj sproscujoce do otrokovega 6m, sem lahko gledala serije, po 6m se je zacelo tezko in tudi sprostitve, serij nisem mogla vec gledat.. tudi sedaj bolj ne gledam nic, do dolocenega dela mastersefa sem spremljala vsak dan, do sredine aprila se mi zdi, zdaj nisem imela vec casa od takrat ga gledat…
- sem nekje zadnji mesec hodila otroka bolj pozno iskat( vmes bili tudi en teden na dopustu), da sem lahko cistila in likala kar mi za prejsnje 4 mesece ni uspelo, in sicer okoli treh, nenavadno, ampak v nasem vrtcu velika vecina otrok do 3 gre domov in jih samo par ostane od teh najmlajsih skupin, ce ga prides iskat ob 3.
- cel teden nisem imela kave zjutraj samo zase, mali vedno vstal zraven mene, upam, da bo danes malo bolj pozno in da ne bo vpitja v naslednjih nekaj minutah spet, glede na to, da je sel spat okol 22:15, pa 2x bil ze dojen okrog 5 zjutraj…
- gremo po veliko tednih ta vikend spet do moje mame, moj je se na delu in se vrne 1x dopoldan domov
- je ena kolegica se vedno, zdaj ze 2 meseca skoraj ali koliko, v tujini pri druzini od njenega moža. Dojencice nisem videla odkar je bila okrog 1 m, zdaj je pa ze preko 4m. In tamalega, ki je malo cez 2 leti tudi ze dolgo ne.

- je moja torta izginila v manj kot 24 urah. Tamali ni bil zadovoljen, da mu das koscek v njegov kroznicek, more imeti celo torto pred sabo in s prstkom brskati po skutnem delu torte in jo s prstom jesti, najraje je skutni del torte, jagode pa ven pljuva.
- je neverjetno, koliko truda je z otrokom in kako nic casa zase nimas…
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- se en dan in sluzba, baje morem nekaj delat ta teden, kar traja cel teden, nisem sigurna c ene po njihovih informacijah en teden, 8 ur na dan in bom mogla jaz podaljsevat, da bom lahko zakljucila v enem tednu, ali pa ne bom v enem tednu.
- tamali sel spat skoraj ali pa 22:30, zdaj od 7 naprej ze ves zivahen ves cas, ravno prisel iz spodnjega nadstropja sam gor…
- morem rezervirat pa res dopust sredi- konec junija, se ne vem a na koncu gremo 1 teden na vikend ali S rnija, sla bi tudi v Albanijo, kak vzhodni del Romunije, ampak, ne vem koliko bi bilo izvedljivo z voznjo… pa mogoce bi za te druave rabila kak dan dopusta vec kot en teden, za Istro pa mogoce tudi manj kot teden
vzela
- kupila tamalemu se nastavek za skoljko za na wc hodit in stopnico, ce bo imel mogoce raje od kahlice
- sem si kupila petersilj in meto v loncu vceraj v merkurju za na balkon, bom vidla ce mi bo kaj zdrzalo
- sem bila po dolgem casu v milerju z mamo in tamalim, sem poskusila parfume oz disijo mi naslednji: D&G Light blue Capri neki neki, Dior J’adore parfum D’eau, Gucci Flora gorgeous jasmin in Chloe Rose naturelle intense
- imam najvisjo tezo po porodu odkar sem shujsala naprej, zdaj ze skoraj 4 kg vec od konca porodniske
- se morem zdaj spravit pobirat cesnje
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- vroče, da se mi bodo stopili možgani :tot: ne moti me 30C, ma kaj lahko naredimo eno normalno tranzicijo iz 10C na 30, ki bo daljša od 2 dni? v vrtec sem zjutraj oblačila še v podložene jakne, zdaj sedim v avtu z nažgano klimo in umiram.
- po eni strani že saaaaanjam morje. bazenček pred hiško za tamale, da greš že navsezgodaj zjutraj ven skuhat kofe samo v gatah in potelovadiš na prijetno toplem zraku... upam da ne bom tudi takrat jamrala da je prevroče :lach:
- razmišljam samo še o senčenju, mogoče zato tako kompliciram z vročino, soncem in temperaturo?
- če rabite otroške pravljice pri katerih se boste smejali še odrasli - Butalci :lach:
- v službi bo peklenskooooo. se ne veselim tega tedna, res. pa me ne motijo razne konference, delavnice, predavanja in izobraževanja, ampak me bolj moti način na katerega se tega pri nas lotevamo :rolleyes:
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

-tamali je ravnokar zakuhal na 38,8 zdaj dopoldan, mogoce bom pa po daljsem casu spet na negi, na zadnje bila aprila, maja mislim, da nic
- mogoce ne bo nic s temi plani za sluzbo za ta teden in mogoce tudi z zakljuckom vrtca ne

- e sem glede na mame v skupnem chatu in ceno darila pogruntala, da je le ocitno skupno st otrok v skupini 11 in ne 14. Bi se mi zdelo cudno, da bi jih bilo 14 vseh in je obicajno takoj po koncu spanca, ko sem ga prisla iskat sredi malice jih bilo vedno maksimalno 8 za mizami, bolj pogosto pa po 6…, izredno redko sem videla 1x 10… tako da je malo manj bolanih

- nam je reku pediater prejsnji teden, ja da sej je zdaj pa kar zdrav, sem rekla nazaj, da zato, ker smo ravnokar iz enotedenskega dopusta, ce bi bil skos v vrtcu, bi ga verjetno ze nalezli…
- motec faktor zdaj ko sem dobila par kg gor, da se pocutim cel dan da bi nekaj jedla, ker mi je apetit sel gor, ko se redim
- smo mislili it na neko prireditev v mesto, pa zdaj ocitno ne gremo, ker ima vrocino
Odgovori