Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?
- veneficus pupa
- Komunikatorka
softTouch napisal/-a:evo lih kar...spet!
se zmenva,da nekam greva pol se pa on zmeni z nekom drugim in mene skensla!my ass,da si bom jst v nedelo čas zanj vzela.v njegovih sanjah mogoče
Kot bi poslušala svojo zgodbo

No, ampak kmalu po tem sva končala in zdaj vidim da je prav tako, čeprav sem prva 2 tedna mislila da se mi bo zmešal!!! Potem pa sem šla na morje in se kr fajn skulirala!!!
-
- Debatorica
v dveh letih kar sva skupaj še nism našla tipa, ki bi bil vreden, da bi za to pustila sedanjega. In če že kdaj razmišljam kako bi blo s kšnim drugim, pomislm, da ima moj dragi vse te lastnosti (ali še več), ki naj bi jih imel moj sanjski tip. Nism zaljubljena, ljubm ga. Je vse to, kar sm si želela in pričakovala. 

Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
js sm čist obupana...tko k gre nama ne more it več naprej, ne prenesm več tega, kokr se midva obnašava drug do drozga se niti najhujši sovražniki sploh ne. nevem kdaj sva se sploh nazadnje pogovarjala normalno in včeraj mi je dopoizdilo in sm bla čis pred koncem, na koncu je bilo tako, da bi on biu še z mano js morm pa razčistiti pri sebi kaj hočm.
vem da če se bo to nadaljevalo da tega ne bom zdržala anpak vem da se bo spremenilo in da bo vse vredu. še vedno je zame popoln fant in ga ljubim največ na svetu, skupaj sva 3 leta in tega res ne želim vržti stran. tut sam je biu prpravlen kje narest v tej smeri in zato vem da se bo izbolšal, samo do zdej se mi je zdel k da se vrtiva k v začaranem krogu kreganja.
danes pa sploh ne morem spati ker komaj čakam da grem h njemu in mu povem svojo odločitev, ker se mi zdi da je tako najbolj iskreno da se pogovoriva o takih zadevah.
se opravičujem, vendar sem morala to spraviti iz sebe, mogoče bom sedaj kaj lažje zaspala, čeprav nič ne kaže v tej smeri.
vem da če se bo to nadaljevalo da tega ne bom zdržala anpak vem da se bo spremenilo in da bo vse vredu. še vedno je zame popoln fant in ga ljubim največ na svetu, skupaj sva 3 leta in tega res ne želim vržti stran. tut sam je biu prpravlen kje narest v tej smeri in zato vem da se bo izbolšal, samo do zdej se mi je zdel k da se vrtiva k v začaranem krogu kreganja.
danes pa sploh ne morem spati ker komaj čakam da grem h njemu in mu povem svojo odločitev, ker se mi zdi da je tako najbolj iskreno da se pogovoriva o takih zadevah.
se opravičujem, vendar sem morala to spraviti iz sebe, mogoče bom sedaj kaj lažje zaspala, čeprav nič ne kaže v tej smeri.
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
[quote="Lotti"]Zdajle...ker me je spet ful prizadel...[/quote]
mene tud. nedolg nazaj, ampak sem to tkrt kr 'pokopala'. zdj pa vre vse vn. kr izbuhnl je, pa pokopal čustva. in bom zaklučla. bom zaklučla kar vlečem že tok let s presledki, čeprov bo
[b]težko[/b], po moje ena mojih najtežjih stvari, zame. sam če ljubezni ni, je pač ni več
Ogenj v meni ne more več zagoret?! Ne gre, trudm se sama pr seb, pa ne gre..
In pol grem naprej, ko ptica razprem svoja krila.. ko se zacelijo pa vzletim naprej. V dvoje ali sama. Oboje je dobr po svoje.
morm bit pozitivna.
mene tud. nedolg nazaj, ampak sem to tkrt kr 'pokopala'. zdj pa vre vse vn. kr izbuhnl je, pa pokopal čustva. in bom zaklučla. bom zaklučla kar vlečem že tok let s presledki, čeprov bo

In pol grem naprej, ko ptica razprem svoja krila.. ko se zacelijo pa vzletim naprej. V dvoje ali sama. Oboje je dobr po svoje.

Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!