Essence

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Yazmeen napisal/-a:^^ Men pa po vseh teh robčkih za čiščenje MU pol zateguje ksiht na fertik :roll:

men isto, pa koža okol oči, mi je enkrat kr mal počla in me je pol par dni pekl k svina, tko da se ne mislm več zajebavat s to kozmetiko.. :?
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

kaj pa njihove kreme za roke?jih uporabljate?so vam v redu?
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

Care for 2, hand & nail serum (pocket beauty). Stane tista "dva kovanca", ki ti zvenketata v kaksnem zepu, je pa zelo prirocna, se hitro vpije in res lepo navlazi roke. Za cez dan in za v torbico :top:
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sunnydayka »

MissBitch napisal/-a:prav moram napisati, ker sem čist navdušena... :)

dnes sem kupila puderček opd essence, tisto penico, ki po pakiranju precej spominja na dmm opd maybelinea :)

v bistvu zato, ker je bil dmm vedno zelo uporaben korektorček, jz mam pa trnutno nek čudne izbruh mozoljev in sem rabila nekaj kar bi prekrivalo, in ker dmma ni blo sem vzela toto essence zadevico...

in seveda jaz kot jaz, moram vsako stvar sprobati takoj ko najdem kaj časa za njo sem si puderček že napacala na celoten obraz...

malo me je blo strah, kak bo z mazljivostjo (vseeno, ponavadi ne kupujem pudrov za dobre 3 evre) in kak fejst bo poudaril mojo super-suho kožo...

ampak presenečenje presenečenje... sklepam da je pudrček precej silikonski, kajti mazljivost je pesmica, ne vem če sem že mela puder, ki bi se tak lepo razmazal in dajal tak žameten občutek na koži...:)

prekrivnost je super, tudi luskic na koži ne ustvari, prav tako ne poudari por (no edino na nosku je mao kriza, ampak glede na to kak fejst sem trenutno prehlajena je to itaq pri vsakem pudru tak)

ok, čutim da sem napudrana malo bolj kot pri mojem ljubčku wonder finish od maybellinea, za obstojnost še tud ne vem povedati kak pa kaj bo...

ampak, za začetek sem več kot prijetno presenečenea... danes gre ven z menoj in če bo zdržal takdolgo kot jaz sem zaljubljena! :)

edini problem je v zbiri odtenkov... na voljo so samo trije, dva sta se mi zdela dokaj temna najsvetlejši je pa kot nareti za moj svetel obraz :)

jupi..
a si ye poskusla kaksna je obstojniost
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

jz sem si predkratkim kupila njihove lake za nohte. In sm ubistvu zlo zadovolna. Po kakih treh dneh se mi počasi okruši, sam na to sm že navajena, ker si ne kupujem drgaih lakov za nohte. Tko da bom kr zvesta neki časa pomoje tej znamki, ker res dobiš za mal dnarja kr uredu izdelek.
Tud kupim si kako barvico za oči al pa senčke za oči, ker to uporabljam samo kadar grem u kako diskoteko. Obstojnost me pa niti ne skrbi, ker če ti je vroče pa da fool plešeš tako al tako ni velik pocen ličil obstojnih.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

obsatojnost je kr ql, jz se z njim namažem zjutraj okoli ssedmih ko grem od doma, pa zvečer okoli desetih,enajstih ko pridem domov mam še vedno lep make up, pa ga vmes nikoli ne popravljam
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

jst sem pa čist razočarana nad blusherjem... zu3 se namažem in ko pridem na fax o blusherju ni več niti sledu :roll: ...prej sploh nisem opazla, zdaj sem pa ratala mal bolj pozorna... tko, da moram enega novega kupit, samo nevem kaj bi, da bo kvalitetno, pa barva, da bo ql...
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka

MissBitch napisal/-a:obsatojnost je kr ql, jz se z njim namažem zjutraj okoli ssedmih ko grem od doma, pa zvečer okoli desetih,enajstih ko pridem domov mam še vedno lep make up, pa ga vmes nikoli ne popravljam
oo pol je pa ful dobr...thxx
Uporabniški avatar
Kala*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kala* »

Imam njihov eyeliner in lake za nohte (une 3v1 in so super).
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka

kupla sm si njihov korekotr...upam da je dobr
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Tinchka »

Jst imam od Essence kar precej stvari in sem delno zadovoljna. Njihova senčila za oči so sicer na prvi pogled lepa, vendar po nehaj urah zlezejo v gubice. Maskare so bolj tako-tako, se mi zdi da se hitro posušijo pa krtačke so take čudne, čeprav sem jih samo nekaj sprobala, lahko da je kakšna zelo v redu. Lak za nohte top speed ne zdrži dolgo, tisti silky pastels je malo boljši. Nadlak top speed gloss tudi ne pomaga veliko, maximum wear je veliko boljši. Blush za lička je zadovoljiv. Najbolj mi pa pridejo prav bronzing pearls, ki jih uporabljam čez puder ali pa samostojno in imajo učinek (vsaj na meni), ki naredi kožo prav žametno. In najbolj nepogrešljiva stvar je korektor, ne vem točno kako je ime - tak tanek je, najbolj tanek korektor kar sem jih kdaj videla in ima uni sistem, da se vrti. Všeč mi je, ker z njim lahko res natančno prekriješ nepravilnosti. Zdej ga pa nimajo več :( A ve mogoče kera, če ga je samo trenutno zmanjkalo, ali ga sploh ne bo več? Ker ga ni bilo, sem si kupila korektor forget it! coverstick pencil, ki je v obliki svinčnika, za šilit. In mi je predebel, sploh ker sem vajena tistega tankega pa še take sivkaste barve je, da imam potem tam kjer so mozoljčki sive fleke :x Upam, da pride kmalu spet na police ...
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Tinchka napisal/-a:Njihova senčila za oči so sicer na prvi pogled lepa, vendar po nehaj urah zlezejo v gubice. ..

meni pa se sploh ne..pa ceprav jh mam ponavad tam okol 10ur gor :) mi je pa zau,da nimajo vec odtenkov :( k ti k jh majo so res lepi..
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

jaz sem pa si danes nakupla neke zadevice anti pickel :) da malo potestiram...ma kdo kake izkusnje?
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objava Napisal/-a Nita* »

jaz mam še oil control paper pa je fajn pač. in pa tudi trdilec nohtov. nei srebrni. to je edini trdilec, ki mi pomaga :D
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

kako se pa klice ta trdilec?
Odgovori