Danes sem bla pri gospe Jasmini in lahko povem, da je za preteklost in sedanjost zadela vse; res neverjetno, jst sm bla tako šokirana da sm začela vmes jokat. Tko, da res toplo priporočam, če hočte dobit bolši vpogled v svoje življenje. Za prihodnost bom pa še vidla, če se bo uresničlo
Lepo bi prosila za gsm številko od Stanke iz Postojne, sem jo imela pa na žalost založila nevem kam. Imam sicer njeno domačo ampak sej vemo da zvoni v prazno.
Jaz sem bila tudi že pri tej v Zapužah. Pa bom tako rekla, če bi bilo po njenem bi bila zdaj že poročena z bivšmu. Prijateljico je pa full prestrašila, ko ji je za željo rekla, da je preveč grozen, da bi govorila o tem
Stanka iz Postojne je bila pa pomojem še veliko slabša! Po njenem naj bi imela nesrečo konec marca, pa še z mojmu sedanjim fantom naj ne bi bilo nič resnega. Ne vem no.. 1 leto je zame že kar resno!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
ANGELgirl napisal/-a:Jaz sem bila tudi že pri tej v Zapužah. Pa bom tako rekla, če bi bilo po njenem bi bila zdaj že poročena z bivšmu. Prijateljico je pa full prestrašila, ko ji je za željo rekla, da je preveč grozen, da bi govorila o tem
Stanka iz Postojne je bila pa pomojem še veliko slabša! Po njenem naj bi imela nesrečo konec marca, pa še z mojmu sedanjim fantom naj ne bi bilo nič resnega. Ne vem no.. 1 leto je zame že kar resno!
Meni je stvari kar zadela. Upam, da tudi za prihodnost.
Jutri grem pa spet k Jasmini, ker imam neko krizo.
Punce dejte če ima katera številko od Stanke iz Postojne telefonsko naj mi jo posreduje na zs, lepo prosim. K se mi bo drgač mal zmešal morm neki zvedt hvala.
Al pa če imate kero drugo dobro razen Jasmine še katero pa mi prosm posredujte telefonske na zs.