Piercing

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
BK JST
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a BK JST »

ja no sej ne bom še menjala palčke , pa meni so rekli da jo lahko približno po 2 tednih zamenjam (kar sama) kr mam pač do tam kar delč ane...
pa ni to da je samo luknjica večja, ubistvu je tko vidna razpokca tko po dol. sej ne da je glih velika me pa skrbi da se ne bo še bol dol potegnila. sej zdej probam čim manj govorit pa to, in si nekako držat pirs čim bol nazaj.
js upam da se bo tole zacello pa to... newem no

..aja pa hvala :)
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Hmm, kje si si pa to dala piercat? Ponavadi je tako, da ti rečejo, da pridi nazaj, in ti potem skrajšajo palčko.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Hvala za odgovore :) Seveda se bom prej še šla posvetovat,tudi glede izbire kdo mi bo delal oz v katerem studiu.Začetek pa je ane :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

BK JST: Po 10-14 dneh (odvisno od tega kolk se ti je uspel pocelit) se palčka lahko pride krajšat. Tko da pejd do pirserja. Tko al tko boš mogla it pirs kupit, ker upam da ne misliš v še ne dobro zaceljeno luknjo tlačit nekega čip pirsa iz kakega Mullerja,DMa.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shania »

Impulse, a je bulica trda, al je mehka in se gnoji?

Bravo jst, nisem pogledala datuma :oops: .
Zadnjič spremenil shania, dne 03. Jun. 2010 14:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

post od Impulse je star 2 leti :wink:
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

BK JST napisal/-a:pa ni to da je samo luknjica večja, ubistvu je tko vidna razpokca tko po dol. sej ne da je glih velika me pa skrbi da se ne bo še bol dol potegnila.

vem kaj misliš. to mam jaz tudi.. širila se ti verjetno nebo, je pa možno, da bo ostala.. moja je :?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
BK JST
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a BK JST »

rachka_ napisal/-a:
BK JST napisal/-a:pa ni to da je samo luknjica večja, ubistvu je tko vidna razpokca tko po dol. sej ne da je glih velika me pa skrbi da se ne bo še bol dol potegnila.

vem kaj misliš. to mam jaz tudi.. širila se ti verjetno nebo, je pa možno, da bo ostala.. moja je :?

aha no hvala ti :)
no drgač sm si pa danes kupla pjrs ki ima plastične kroglice, tko da nevem..mogoče bo bolš kr ne bo tko težko..
Uporabniški avatar
Dreamer_90
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Velenje

Neprebrana objava Napisal/-a Dreamer_90 »

Tudi jst sm mela na začetku tako razpokico...zdj ga mam pa ze 2leti pa ni nč več....tud drgač je zginlo po kakmu mescu mislim da
Uporabniški avatar
karin2
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a karin2 »

tud sama razmišlam da bi si dala delat intimni piercing.Zdej se še odločam al bi mela vertikalnega al horizontalnega.Ma kira kake informacije kateri je boljši, kje je večje dražnje,...
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

pred dvema tednoma in pol sem si dala delat v uho dve luknjici. Tako, da imam zdaj v levem ušesu 3 zaporedne luknjice. Najvišja naj bi bila že malo na hrustancu (to mi je rekla tista, ki mi je delala luknjico)
In zdaj spodnje sploh več ne čutim, zgornja pa me še vedno boli, tako da recimo med spanjem ne morem biti naslonjena na to uho. Se mi je pa pri luknjici naredila kot ena bulica.
Kaka ideja kaj bi to lahko bilo?
Don't worry, be happy!!
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

To o hrustancu ni nujno res (ali ti je naredila skozi hrustanec, ali ti pa ni, tako malo na pol je pa ne samo čudno, ampak tudi izjemno neodgovorno od tiste, ki ti je to delala)... sicer pa je povsem normalno, da te po 2 tednih in pol še boli. Piercingi ušesa, sploh če so narejeni s pištolico, se celijo tudi po pol leta in več.

Kar se pa bulice tiče, verjetno gre za gnojno bulico - meni so se tudi delale (in to tudi samo na najvišji luknji v ušesu), jaz sem jih kar prebodla z razkuženo iglo (dalo bi se gnoj tudi iztisniti, samo je bolj nehigienično in boleče), pa se mi je potem zacelilo v enem dnevu. So se mi pa te bunkice ponovile 3x v cca 8 mesecih.
Druga opcija je, da gre za brazgotinasto tkivo, za kar je pa več možnih dejavnikov, je pa običajno kriv nakit (slaba kvaliteta, preveč na tesno zapet uhanček, slabo čiščenje ...).

Jaz bi ti svetovala, da najprej ugotoviš, za katero opcijo gre. Če je gnojna bulica, jo prebodi, če je pa brazgotinasto tkivo, pa baje pomagajo obkladki s kamiličnim čajem. V vsakem primeru pa preveri, da nimaš uhančka pretesno zapetega. Če si slučajno že vstavila nov uhanček, po možnosti iz kakega poceni materiala, ga zamenjaj za bolj kvalitetnega - po možnosti kako rinkico iz nerjavečega jekla ali titana (rinkico zato, ker tako ni možnosti, da bi ti uhanček stiskal uho).
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

oživljam temo :)

Mam eno vprašanje, v nosu mam že ene 7 let uhančk in nobenih večjih problemov, razn ko pride do menjave uhančka, ampak ok... Uglavnm opazla sem, da se mi je koža okol uhančka, tko ene 2-3mm obarvala sivo in se zadnje časo to precej vid. Sem najprej misnla, da je pač stara koža, k si lih ne delam pilinga tm okol, ampak ni. Ma kera kšno idejo zakaj bi do tega lahko prišlo oz kaj narest, da zgine? Aja, pa uhančk je kul, ni s štanta in odobren s strani piercerja, tko da kšna slaba kvaliteta ne bi smela bit razlog.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
kužapazi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kužapazi »

Dead_kid napisal/-a:Hm, kaj pa ko pirs daš vn, ko se ga naveličaš.. Kako potem zgleda, kako se zaraste?? Kot mozoljček??

jst sem imela, oz. spet imam pierc pod ustnico, pač skoraj 3lete ga že imam.. po 2h letih sem si ga mal dala ven, in mi je ostala lukna, sploh se ni zarastlo, pa sm si ga zdej dala nazaj not.
recimo imela sem pa 2 v popku pa sta se mi zagnojila (žal), ker je blo to preveč naenkrat za telo, pa sem jih dala ven in se mi zdej pozna tko 2 rdeči brazgotini :/ pa dobr, se nardi, kaj čem :P

tko da - odvisno kko dolgo ga imaš in pa odvisno od nege.
Ko slišiš, pozabiš.
Ko vidiš, si zapomniš.
Ko doživiš, razumeš.
Uporabniški avatar
kužapazi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kužapazi »

arrow napisal/-a:oživljam temo :)

Mam eno vprašanje, v nosu mam že ene 7 let uhančk in nobenih večjih problemov, razn ko pride do menjave uhančka, ampak ok... Uglavnm opazla sem, da se mi je koža okol uhančka, tko ene 2-3mm obarvala sivo in se zadnje časo to precej vid. Sem najprej misnla, da je pač stara koža, k si lih ne delam pilinga tm okol, ampak ni. Ma kera kšno idejo zakaj bi do tega lahko prišlo oz kaj narest, da zgine? Aja, pa uhančk je kul, ni s štanta in odobren s strani piercerja, tko da kšna slaba kvaliteta ne bi smela bit razlog.

pomoje če si že šla do piercerja po piercing, pa pejt še enkrat pa ga vprašaj kaj bi lahk bilo. men se je tut nek obroček nardil okol, po fuul dolgem cajtu, pa sm ga dala za en čas ven in je potem izginilo.. sam nevem kako bi to bilo z nosem
Ko slišiš, pozabiš.
Ko vidiš, si zapomniš.
Ko doživiš, razumeš.
Odgovori