Klepetalnica

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
browneyes
Debatorica
Debatorica

Re: Klepetalnica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

nimam dveh, že dolgo ne. imam jih po več na dan hahahhaha

resno zvezo sem pa obupano iskala pred leti, to ste si vi pač zapomnili in zdaj še kar mislite, da sem v istem dreku.

zdaj vam enkrat za vselej napišem, da sem z iskanjem resne zveze in tipa končala in da živim življenje tako, kot da bom do konc lajfa sama.
Zadnjič spremenil browneyes, dne 18. Feb. 2014 14:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

slovenc79 napisal/-a:

glede na to da ti je ideal imet 2 moška ki te bosta rihtala kot ti bo pasalo, in ti to tud na čelu piše, jaz ne verjamem da boš sploh dobila kako "žrtev" za zvezo. če pa boš, pa itak ne boš srečna. ker tudi če ti rata ideal in maš 2 moška, providerja in babuna, se boš prej al slej naveličala in hotela neki več.

Babun?Nov izraz za alfico, lol?

browneyes napisal/-a:nimam dveh, že dolgo ne. imam jih po več na dan hahahhaha

resno zvezo sem pa obupano iskala pred leti, to ste si vi pač zapomnili in zdaj še kar mislite, da sem v istem dreku.

zdaj vam enkrat za vselej napišem, da sem z iskanjem resne zveze in tipa končala in da živim življenje tako, kot da bom do konc lajfa sama.

:top:
Zadnjič spremenil TLDR, dne 18. Feb. 2014 14:56, skupaj popravljeno 1 krat.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

tko nekak, ja, TLDR :)

browneyes, no, mogoče bi pa prej lahko razmislila kaj si sploh želiš, namest da vsake par let neki drugega iščeš..

več na dan? upam da vsaj ni denar v igri :P
hej norci :)
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Še moje izkušnje.
Star sem 32 let in sem do svojega 27 leta sem "bil" z okoli 30-34 dekleti. V tej številki so vljučena zgolj dekleta, pri katerih je prišlo do penetracije. Zakaj imam napisano okoli, zato ker še sam ne vem točnega števila, ker se je dogajalo (v študentu v Lj da smo imeli trojčke 2 dekleti in jaz).

Ko sem bil star 27 let sem spoznal sedajno partnerco, za katero pa sem se moral prekleto mučit, da sem jo "položil". Zakaj to govorim?! Hočem vam povedat, da vsa prejšnja dekleta ki so mi pustila v svoje hlačke že 1 večer niso bila vredna imena "dekleta". Zakaj že? Sam sem prepričanja, da lahka dekleta pač niso dobra zame, ker tako kot so bile z menoj 1 noč tako so bile tudi z drugimi. Sam pa nočem biti z oziroma živeti dekletom,ki ne spoštuje svojega telesa, in ki ima več "prevoženih" kilometrov kot Yugo.

To sporočilo ne jemljite kot samohvalo ali ... Dekleta pa le premislite kaj sem vam hotel sporočiti..

do 27 leta, 35 požganih, s tem da je po vsej verjetnosti tip selektiven, trojčki, večinoma sex na prvi večer..ALFA AS F.CK!

vir:
http://med.over.net/forum5/read.php?17,8354560
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

taki tipi so mi za bruhat. dam roko v ogenj tudi, da zdaj 5 let ne poriva samo svoje device marije.
kdaj ženska da, je odvisno od njenih ciljev, kaj si trenutno želi in kaj vidi,da bi lahko dosegla pri tipu, ki ga je spoznala.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

browneyes napisal/-a:taki tipi so mi za bruhat. dam roko v ogenj tudi, da zdaj 5 let ne poriva samo svoje device marije.
kdaj ženska da, je odvisno od njenih ciljev, kaj si trenutno želi in kaj vidi,da bi lahko dosegla pri tipu, ki ga je spoznala.

kljub temu takim tipom z veseljem daste, prvi večer če je treba ;) ironično, a?
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Tipi si na koncu za resno zvezo vedno izberejo eno "pridno punčko".
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

glupo pa je da jo vedno dobi. pol pa jok in stok ko jo prevara.
hej norci :)
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

^ še bolš je jok in stok,ko jo samo navrta in gre, potem se pa špela tolaži z raznimi filozofijami, ala:
Slika

doesn't matter, had sex, lol .
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Ananhas napisal/-a:Tipi si na koncu za resno zvezo vedno izberejo eno "pridno punčko".

Ne, sploh ni res. Moja sploh ni bila tako "pridna". Izberemo si punco, ki ima za ponudit še kaj več, kot samo zunanjost.

Ženske, ki izvisijo, pri resnih zvezah, imajo ponavadi preagresiven karakter, tega pa noben tip nima rad.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

^
kolk jih je pa imela?
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Džeki napisal/-a:
Ananhas napisal/-a:Tipi si na koncu za resno zvezo vedno izberejo eno "pridno punčko".

Ne, sploh ni res. Moja sploh ni bila tako "pridna". Izberemo si punco, ki ima za ponudit še kaj več, kot samo zunanjost.

Ženske, ki izvisijo, pri resnih zvezah, imajo ponavadi preagresiven karakter, tega pa noben tip nima rad.

Ze to je zelo zajeban najdet brez da bi se na cifre oziral.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Zakaj bi sploh direkt spraševal, itak se lahko zlaže, če hoče.

Slovenija je konzervativno okolje in punce ravno ne govorijo dost okoli, s kolkimi so seksale. In to, če ni splošno znana kot ena, ki jih je imela dost, še ne pomeni, da jih je imela malo.

Je pa res da tip, ki jih je imel ful malo, se bo počutil manjvrednega, če bo posumil, da jih je punca imela več.

Bolj se mi zdi bistveno, da je moški statusno močnejši v razmerju in tudi značajsko.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Džeki napisal/-a:....mi res ni jasno, kako to, da mlade punce tako rade ogovorijo mene, starega konja vezanega ; verjetno ker me dojemajo kot enega, ki ni "nevaren", in sicer sem tokrat kot vedno po treningu sedel v lokalčku in pil svoj šejkec, pa prisede bejba in se začne menit z mano, tako od oka sem ocenil, stara nekaj čez 20, tekom pogovora se izjasni, da je še maturantka, đizs, ful bolj zrelo je delovala...punca lepa, mlada, brihtna, simpatična...debatirava midva, kako ji gre v šoli, kaj bo šla študirat, kaj komu najbolj paše v fitnesu..čist na izi, sproščeno...

...se sprašujem, zakaj taka bejba ne prisede tako sproščeno h kakšnemu svojemu vrstniku, ali pa tičku staremu 20 i kusur...verjetno zato, ker vsem na čelu piše "mala, kaj bi ti delal"...

...opažam, da mladim pobom manjka sproščenosti v komunikaciji s puncami, verjetno zato, ker so napeti in potrebni in bolj, kot so napeti, težje vzpostavijo komunikacijo...začaran krog je to..

Ker je večini punc (razen unim ultra samozavestnim) težje kar tako prisesti k enemu mlademu hot postavnemu tipčku. Jap, tu smo si moški in ženske kar podobni. Medtem, ko je lažje načet debato z nekom, ki se ti niti ne dopade v fizičnem smislu, kar seveda takoj vodi v sproščeno neobvezno debatico...
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

^
true dat.

zase lahko povem, da če ženska sama pristopi do mene in me ogovori, da je ponavadi v igri ena od skrajnosti:
a) GOOD NEWS - ženski sem zelo všeč
V tem primeru uleti kakšna grda, ali povprečna p.čka, poredko tudi lepa. Lepe večinoma nimajo jajc, da bi same pristopile, največ kar naredijo je flirtanje ali pa da se postavijo v mojo bližino, obrnjene s hrbtom proti meni in prakticirajo razne fore s telesnim kontaktom. Se je tudi dogajalo, da so luštne punce pošiljale svoje "advokate", ker same pristopit niso upale oz. hotele.
b) BAD NEWS - ženski sem friendzone material, ali pa karkoli neseksualnega, torej brezveze.Če je preveč samozavestna, je to ponavadi bad news.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Odgovori