Claire-če ti oceniš mojo izjavo kot glupo, me sploh ne gane, saj gledam KDO mi kaj reče in ne samo kaj mi pove!
Meni se fit postava zdi pomembna, tako zdaj, kot po porodu, tudi v starosti, se pravi vedno!
In ja, če bi telovadila, najbrž ne bi imela takšnega trebuha, se vam ne zdi? Sorry, meni takšna ženska ni privlačna, če pa je komu (in če je med njimi tut njen mož/partner), pa tak ni problema
Res je kar pravi barbie_girl_85, da ženske, ki skrbijo zase pred porodom, poskrbijo zase tut po porodu. Zato ker jim ni vseeno kako zgledajo, zato skrbijo zase.
Ženska, ki ima urejene in negovane nohte jih bo imela vedno, tudi ko bo kaj delala ali pomivala posode 5 ur, si bo pač namazala s prozornim lakcem in bodo roke še vedno lepe (pač to je sam primer, da se bi potem spet katera, najraje pa to počne claire, obračala mojih besed in trdila stvari katere nisem napisala). Odvisno je kako so te vzgojili, kaj so ti prioritete v življenju, enim je škoda časa za telovadbo, drugim za branje, tretjim za frizerko...Pač različni smo si.
Glede mamic in otrok pa redko naletim na kakšnega histeričnega otroka, ki vrže celo trgovino v luft, ker bi imel nekaj kar mu nočejo kupit, ko pa, mi pa ni prijetno.
Aja, kaj bo čufika rekla za debele punce, ki še niso rodile?
Nič kaj dosti, njihova izbira je to, njihov stil življenja in če so one zadovoljne s tem kako izgledajo, je meni popolnoma vseeno. In ogromno je takšnih, ki se že v najstništvu zredijo na polno, rečem nič ne, mislim si pa, kakšne bodo šele po porodu in ko bodo starejše, če pa že zdej takšne? Bolj suhe že ne bodo, kvečjemu iste ali še bolj okrogle je mislim da jasen in logičen sklep.