Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Bageera napisal/-a:obvladam bolj jalovo.... pa večina jih je mel tečaje..jzt pa ne... :cry: :oops:

če si talent se pomoje opazi.. hm.. vsaj pomoje no.. sicer sm bl boga na tem področju sam kar sem vidla tvojga mi je pa ful hudo, drgač pa poznam folk ki je zapravu celo premoženje za tečaje pa vseeno niso pršli naprej :nixweiss:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

ne bit. :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

Držim pesti za vse... Slika
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANSAF »

Bageera napisal/-a:jah.... mešani občutki ..... Moral smo narisat uro!!!! :motz: :aerger: :willnicht: mislm, da je bla to ena najtežjih nalog do zdej (ok, ne vem, mogoče se motim, vem, da so morali risati prejšnja leta: šilček, stol, fajrcajg, dežnik... ) in jzt sm dobila ful zoprno zakomplicirano uro od ZZero za narisat..... ;( no, to mi ni šlo najboljš, ma sej mi je šlo, ampak v primerjavi z drugimi je zgledal kr slabo!!! No, pol smo mogli narisat razmetano študentsko sobico iz ptičje perspektive kokr smo si jo pač zamisll, samo obvezno je mogla bit not miza, omara, stol in pojstla. To mi je šlo ful dobr (vsaj jzt tko mislm ) pol popoldne je bla pa klasika. Tko kt vedno in tist mi je tut šlo. No upam, da bo, čeprov sm bla kr mal žalostna, ker so tm res vsi mel tok tečajev za sabo in sm bla čist boga k sm jih vidla kuko vse z enimi črtami delajo...

:) pa sej ti je kar slo, drzim pesti, da bos sprejeta.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANSAF »

Bageera napisal/-a:joj hvala jzt močno upam... :) dones pa še razgovor. Res upam, da bom, čeprov ni nič rečeno. Jzt drugač upam, da bi bla sprejeta redno. In ne izredno, kar sm dala na 2.mesto. Ker nočem delat tok ogromnih stroškov moji mamici, ki se je drugač sama ponudla da mi plača... :razz:

lej,ce slucajno ne bos sprejeta, pojdi izredno, ce si to res zelis, pa v prvem letniku fajn garaj, v 2. se pa vpisi redno
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Večina brucev in bruck (tisti, ki so bili sprejeti v prvem roku) že ve, kje bodo študirali. Nekateri so se prijavili na prosta vpisna mesta, ki so ostala v drugem roku. Kje boste študirali/študirale, kam ste se vpisali/vpisale? če vam ni uspelo v prvem roku, držim pesti za drugega! :gut:
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
napolitanka+cosmo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a napolitanka+cosmo »

A ve slučajno kdo, na kateri spletni strani se da sprintat obrazec za prijavo na poklicni maturitetni tečaj? Obrazec DZS 1/20?
Bi nujno rabila, ker se ga v knjigarnah ne dobi več ... ?
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Joooj kera tema :eek: jst dobim ošpice sam kdr slišim to besedo na m....

:stupid:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Ma mene tudi totalno nervira...Komaj čakam, da bo mimo. :? Na živce mi gre, ker VEM da sploh ni nevemkako težko, ampak v šoli nas vsi tko psihirajo... :? Bah. Komaj čakam julij, da bo vse mimo.
Aja, pripravljam se pa ne kaj preveč aktivno. U izi kakšno stvar vsake toliko. :oops:
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Mah matura sploh ni noben bav, bav. Jest sem bla še una zadnja generacija, ko smo tut ekonomski tehniki šli lahko direkt na maturo in nismo mel nobenih priprav sploh - niti med letom (kar v gimnazijah mate) pa sem jo nardila... sicer ne z bleščečimi ocenami, ampak pustmo zdej to :)
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ma jst imam pa ful lepe spomine na maturo in 4. letnik nasploh, ker smo se res že v okviru pouka ful pripravljali, tako da se sama jest niti nisem dost učila.
In pri nas je bilo res tako na koncu, da maturo narediš v povprečju za eno oceno boljše, kot je tvoj učni uspeh na srednji šoli.
pa v bistvu pridejo pol na maturi osnovne zadeve, vsaj kolikor se spomnim. pa tud tisti višji nivo ni noben bav bav, pri Ang. smo sam dve knjigi več prebral pa en esej napisal, neki nalog iz slovnice pa ti lahko takoj več točk prnese.
Men je blo prav kul.
Res pa je, da ko se učiš, je snovi ogromno in se ti včasih zdi, da se ti bo sfuzlal.
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

:cry: Kera groza... mene je najbol strah slovenščine :eek: Ker mamo profesorco, ki je študirala samo književnost,slovnce pa pojma nima...in v štirih letih gimnazije nism mela čiiiiiiist nič od te slovenščine. To kar vem je iz OŠ.... :evil:
Jaoo...komej čakam juliiiiiiiiiiiiiiij, da bo konc vsega tega... :?
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

*ange|* napisal/-a::cry: Kera groza... mene je najbol strah slovenščine :eek: Ker mamo profesorco, ki je študirala samo književnost,slovnce pa pojma nima...in v štirih letih gimnazije nism mela čiiiiiiist nič od te slovenščine. To kar vem je iz OŠ.... :evil:

No sva ze dve. Sicer smo mi slovnco kao predelal, sam kaj men pomaga, ce ona bere iz ucbenika in ne razlaga, to znam tut js. Pr knjizevnosti je pa isto, bere iz Branj. Tko da mene najbl od usega skrbi slovenscina, ostalo pa mislm, da so ns ful dobr prpravl do zdej.
lizzie
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a lizzie »

oh nasa med uro kr bere iz knjige :D
Nekatere napake so preprosto prevec zanimive, da bi jih naredili samo enkrat...
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

legally blonde napisal/-a:
*ange|* napisal/-a::cry: Kera groza... mene je najbol strah slovenščine :eek: Ker mamo profesorco, ki je študirala samo književnost,slovnce pa pojma nima...in v štirih letih gimnazije nism mela čiiiiiiist nič od te slovenščine. To kar vem je iz OŠ.... :evil:

No sva ze dve. Sicer smo mi slovnco kao predelal, sam kaj men pomaga, ce ona bere iz ucbenika in ne razlaga, to znam tut js. Pr knjizevnosti je pa isto, bere iz Branj. Tko da mene najbl od usega skrbi slovenscina, ostalo pa mislm, da so ns ful dobr prpravl do zdej.

:steinigung: same here...bere iz učbenika...teste ma pa take da adijo... fuj fej... Mislim...mene je kr sram mojga znanja slovnice, res... :stupid: Al si bi mogla res uzet čas za tole stupid slovnico...sam kje mam pa čaaaaaaaaasaaaaaaa :?: :fight:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Zaklenjeno