What NOT to wear

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Prilepila sem jih takoj v odg, nisem popravljala tako kot ti.In če ji paše, zakaj pa ne?Jaz se sicer ne bi vtaknila v njih za tek, niti tako-razen z dolgim puloverjem.
Tako da ti niti ne pomaga naknadno leplenje :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

*mala* napisal/-a: BTW: ti si rekla, da se tisto NE imenujejo pajkice, ampak se :D

nima veze.emanuela ni mislila teh. dol mi visi. z bombažnimi se ne laufa. end of story.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

In zakaj je nisi zrukala in ji rekla, da ji svoje ponudiš? Mislim no, laufaš pa res lahko v vsem-še vedno bolje sprejmem pajkice kot pa tiste short hlačke z dvema belima črtama ob strani,stil 70-ta. Tako da vztrajam pri svojem, pajkice mi niso neki bau bau za laufanje-na drugih.
The world is as you are.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Pred dooooolgimi leti so v OŠ ble najbolj popularne bombažne pajkice za športno... :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Oh, tvoje sošolke so pa bile tako not to wear :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

claire napisal/-a:
*mala* napisal/-a: BTW: ti si rekla, da se tisto NE imenujejo pajkice, ampak se :D

nima veze.emanuela ni mislila teh. dol mi visi. z bombažnimi se ne laufa. end of story.

meni pa moj majhen študentski proračun ne dopušča pajkic za tek, ki stanejo 30€+, pač se z navadnimi pajkicami zadovoljim... claire oprosti, pretiravaš...
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

v bistvu je pri vsem tem problem samo kaj nekdo razume pod pajkice :D jaz nisem nikoli v zivljenju uporabljala te besede, ene jo pa ocitno za vse kar niso hlace, in tu nastanejo nesporazumi :D

claire pomojem misli ''štrample'' (debelejse najlonke, žabe), tako smo mi temu rekli - tisto kar je namenjeno gretju pozimi in se da POD hlace ali pod kiklco, in to res ni samostojno oblacilo ali za tek:

Slika

potem so tu tanke bombazne hlace oz. ''pajkice'' s katerimi se lahko tudi tece, sporta:

Slika

claire ti si ze od zacetka govorila da pajkice niso za tek, nisi pa povedala kaksne pajkice :D najprej si trdila da se temu ne rece pajkice, potem si pa sama prilepila sliko PAJKIC - pac tekaskih, nima veze, rece se jim pajkice :D
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

A-a. Važno je, da je ona mislila navadne pajkice, ki stanejo manj kot 30 € in po njenem NISO za tek. Samo zaradi cene po tem takem. :roll: Za moje pojme obstaja en kup NTW kombinacij, ki so dejansko vredne tega naziva, ne pa pajkice za tek, ker je to nekaj, kar vidim vsak dan na tekačih/cah.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

heh, jest sm pa mislila da so lih za tek kao najbolj primerne pajkice (glede na to da jih vse športne trgovine prodajajo pa še kr drage so). Drugače pa jaz tečem v spodnjem delu trenirke iz H&M (ali je to celo pižama,ker vem da sem to dobila na oddelku za spodnje perilo in pižame). Matr, da me ne bo fashion police ustavla :D
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

sam res...v bombaznih pajkicah so bile vcesih na aerobiki pa bodi cez :) . tko da....itak da so...sory clarie motis se
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

purple_rain napisal/-a:Pred dooooolgimi leti so v OŠ ble najbolj popularne bombažne pajkice za športno... :D

ja in? in to je zdaj out. a ni to smisel te teme? tudi škornji na špico spredaj so bili nekoč moderni, zdaj so out.
tudi če se obojim reče pajkice (jaz jim pač n), še to ne pomeni, da so oboje za isti namen.
pa ve se lahko na glavo postavite pa zaradi mene hodite na telovadbo med folk z pajkicami za pod minič. kaj naj vam jaz?

in ja. prave športne so drage. jebiga. tudi škornji ki ne premočijo niso 30€, in pravi planinski čevlji tudi ne.
tudi hlače za smučanje so dražje od tistih za vsak dan. in tudi če se obojim reče hlače, niso zamenljive. ne moreš it na smuči v kavbojkah, in s smučarskimi hlačami na šiht (razen če delaš na smučišču).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Smo dojele, da je prava športna oprema draga, to smo vedele že brez tvoje razlage. :D Nekdo, ki se ne ukvarja profesionalno s tekom ampak gre laufat ljubiteljsko (zaradi hujšanja, zgolj kot hobi ipd.), ima pač navadno trenirko ali pajkice.
Kar se pa tiče pajkic kot pajkic, so zame povsem samostojen del oblačila (lahko tudi pod minič, ampak ne za ven, pač pa čez dan recimo), a hitro lahko izgleda ceneno, medtem ko samo pajkice izgledajo čisto kul, če se obleče še malo daljšo majico/pulover, ki seže čez rit. :wink:
And now back on the topic.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

amm drgač se reče back TO the topic, ampak pustmo to :wink: ... a se spomne kera špichoz?? :D To so ble une pajkice, k so mele še za zataknt pod podplatom hahah .... drgač pa men recimo je ful grozn vidt te živalske potiske, ki so letos btw ful moderni, ampak a vam ne zgleda to tko cheap? Ne vem no... :roll: . Hihihi zanč sm lih UršoČepin vidla v nekih živalskih cunjicah, ful ji paše :twisted:
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Njej itak ne paše nič, ker je cela plastic fantastic in na njej vse izgleda cheap. :wink: Če ima ženska na sebi samo en de oblačila ali dodatka v živalskem vzorcu in zna dobr skombinirat izgleda čist kul. Žal pa tega večina ne ve in potem navlečejo nase leopardje pajkice, tigrasto torbico in po možnosti še kej zebrastega. :irre:
Zaklenjeno