Ginekologija [Združene teme]

Za dušo in telo.
Odgovori
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *inch* »

mogoče sm mal OT :( me pa zanima če katera hodi k dr. danici hrvatin mahnič v postojni? ker me zanima kje se točno nahaja njena ambulanta (ok sej naslov vem, sam ne vem kje se nahaja v stavbi). se opravičujem če sem OT ma se mi zdi brez veze novo temo odpirat, vprašanje pa po mojem spada sem :)
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

ja madonca, ko boš šla na pregled vprašaj v sprejemni pisarni kje je njena ambulanta.pa ponavadi je v vseh domovih v pritličju kšna tabla kjer piše v katerem nadstropju je kater zdravnik. boš pa že našla
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka

ja no ne se razburjat, sej js sprašujem tiste ki slučajno vedo, ker sem vidla da so tut druge že to spraševale :roll:
look-look
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a look-look »

jaz sem pa pred kratkim prvič bla na odvzemu brisa, pa me zanima, a ti to potem po pošti sporočijo tudi, če ugotovijo kakšna vnetja al kako je s tem? ker po obisku ginekologa se mi pa zdi, da sem glivice fasala, no, možno je, da sem jih že takrat imela, samo se še nič ni kazalo tkole kot se zdej... v glavnem, a to tudi sporočijo, če je kaj narobe?
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

*inch* napisal/-a:mogoče sm mal OT :( me pa zanima če katera hodi k dr. danici hrvatin mahnič v postojni? ker me zanima kje se točno nahaja njena ambulanta (ok sej naslov vem, sam ne vem kje se nahaja v stavbi). se opravičujem če sem OT ma se mi zdi brez veze novo temo odpirat, vprašanje pa po mojem spada sem :)

Use ginekologinje majo v isti sobi preglede, usaka ma drug dan. Greš pa notr u stavbo, gor po stopnicah in na levo in prva vrata desno je čakalnica. Ne morš sfalit :wink:. Aja, ginekološka je pa na leva vrata, na desna je neka ortopedija al neki tazga.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka

Use ginekologinje majo v isti sobi preglede, usaka ma drug dan. Greš pa notr u stavbo, gor po stopnicah in na levo in prva vrata desno je čakalnica. Ne morš sfalit :wink:. Aja, ginekološka je pa na leva vrata, na desna je neka ortopedija al neki tazga.[/quote]

no sej za tm sem vedla, sam nism pa vedla da ma tut ona tam :) najlepša hvala :D
lun|ca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lun|ca »

look-look napisal/-a:jaz sem pa pred kratkim prvič bla na odvzemu brisa, pa me zanima, a ti to potem po pošti sporočijo tudi, če ugotovijo kakšna vnetja al kako je s tem? ker po obisku ginekologa se mi pa zdi, da sem glivice fasala, no, možno je, da sem jih že takrat imela, samo se še nič ni kazalo tkole kot se zdej... v glavnem, a to tudi sporočijo, če je kaj narobe?

Za vnetja ne vem če sporočijo, po moje ne... Ma sej, če bi že takrat imela glivice, bi to ginekolog po moje videl.
Se je pa tudi meni zgodilo podobno. Po obisku se mi je pojavilo neko vnetje, ne ravno glivice... Js ne vem kaj ne razkužijo dovolj stvari al kaj:!: Možno pa tut, da me je mal poškodoval, ker me je kr zabolelo, pa možno da sem mela potem kako ranico.
Pol pa naj bi sel h ginekologu ko maš probleme... Js jih prej nisem mela, pol so se pa pojavli :roll:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ja, ne vem, jez vem, da majo use ginekologinje tam sobo za preglede. Sam ta je pa privatnica, ne? Tko da ne vem, če ma tudi ona tam al ne... Ma po moje, da ja. Ma drgač jo pa pokliči al pa mal po netu poglej, če kej piše.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

look-look napisal/-a:jaz sem pa pred kratkim prvič bla na odvzemu brisa, pa me zanima, a ti to potem po pošti sporočijo tudi, če ugotovijo kakšna vnetja al kako je s tem? ker po obisku ginekologa se mi pa zdi, da sem glivice fasala, no, možno je, da sem jih že takrat imela, samo se še nič ni kazalo tkole kot se zdej... v glavnem, a to tudi sporočijo, če je kaj narobe?

Meni je moja sporočila. Sem dobila pošto in je pisalo, da se naj čez 1/2 leta spet oglasim na odvzem brisa. Sem že skoraj pozabila, da sem bila na odvzemu, ko sem dobila pošto. Ko sem prišla na ponovni odvzem, pa je najprej odvzela bris in pogledala še z mikroskopom. Da bo ja vse ok. Pod mikroskopom je bilo videt vse ok, bris pa še ni bil čisto ok. Imam čez eno leto kontrolo.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
roxygirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a roxygirl »

lep pozdrav!

Mene pa zanima....pred enem mesecem sem prenehala z jemanjem KT in sem imela do 4.2. menstruacijo...zdaj je pa se vedno nimam...s fantom sva sicer dvakrat umes imela spolni odnos s kondomom in nisva zasledila, da bi počil... Ali je normalno, da ko nehaš jemati KT je ne dobis po točno tem času?? Ker sem zelo zaskrbljena!

Lp
*ROXYGIRL*
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ja, če sta uporabljala zaščito, potem je povsem mogoče, da menstruacija zamuja zaradi neurejenega ciklusa. Počakaj, naredi test, če te skrbi. Ciklus se čez čas običajno vzpostavi naravno.
roxygirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a roxygirl »

aha...a pol se dogaja, da ko nehas jest kt....da mogoče ne dobis menstrucije cist takrt k bi jo mogu? ker pač občutek mam pa velikrat kot, da jo bom dobila....
*ROXYGIRL*
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ja, je normalno in se dogaja pogosto.
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a papaya »

Hey,
Zanima me, če je katera že bila pri mag.KIRAR FAZARINC IRENA dr.med., ki je sedaj namesto dr. Novakove v ZD za študente v Lj?
In še nekaj me bega..na prenovljeni strani piše:
Na pregled prinesete potrjeno zdravstveno kartico, brisačko, nogavičke, svež vložek ter poveste datum zadnje menstruacije.
Brisačko, nogavičke, vložek? Do sedaj tega ni bilo potrebno..ma kak nov način pregleda? :)
Hvala in lp
Uporabniški avatar
medvedka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a medvedka »

Hm, vsaj kolikor sem jaz navajena nikjer pri ginekologinjah nisem zasledila kakšnih posebnih navodil, kaj prinesti s sabo razen mogoče glede nogavic. Nogavice je pač dobro imeti na nogah, ker imajo tam ponavadi na voljo nekaj copat in da jih ravno ne "okužiš" s kakšnimi zadevami. Brisačko in vložek bi pa lahko kvečjemu potrebovala zato, ker ginekologinja pri odvzemu brisa uporabi precej lubrikanta, ki ti lahko kasneje pač umaže hlačke. Verjetno gre za kakšen nov higienski pristop, vendar pa definitivno ne bo nič narobe, če boš prišla na pregled brez teh pripomočkov.
Odgovori