mala punci napisal/-a:Ok nam kadilcem se bo prepovedalo kadit torej jaz bi zahtevala še prepoved točenja in prodaje alkohola v vseh javnih objektih, restavracijah, barih..... Meni tudi ni všeč ko grem v petek zvečer ven s kolegico na drink pa kamorkoli greva se vedno najde nekdo ki ali razbija / vpije na vse okoli njega/ najeda drugemu folku. Po možnosti se potem takšni ljudje pod vplivom alkohola vsedejo v avto in se odpeljejo. Jaz če skadim škatlo cigaretov imam iste možnosti da povzročim nesrečo kot nekadilec. Nekdo ki pa ima v riti skoraj pol gajbe pira pa se bo skoraj ziher nekam zaletel, mogoče koga celo zbil, ali na sploh vozil po cesti cik cak, ne da bi imel ustrezne reflekse in bistro glavo in ogrožal sebe in druge. Če se meni prepove kadit v baru ker s tem uničujem zdravje nekadilcev pa se naj prepove še pitje alkohola saj alkoholiki tudi meni ogrožajo zdravje?!
Pa še nekaj me moti, vsi nekadilci se pritožujete da smrdite zaradi cigaretnega dima po sobotnem žuranju. Kdo pa ti je rekel da idi v diskač kjer se kadi?! Če pa veš da boš potem smrdel? Pa idi na sprehod po parku pa bo. Tisti ki pa uživamo v cigaretnem dimu pa bomo pač uživali še naprej
Lej sej maš pravico do ljudske iniciative.Predlagaj zakon,ki bo prepovedoval prodajo alkohola.
Samo mislim,da ti takega predloga zakona ne bo noben podpisal.Če se ne motim rabiš 5000 podpisov.
LP