Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Kot drugo pa ti priporočam, da se 3x focneš, saj imaš kompleks manjvrednosti, zato si tudi tak ljubosumen človek.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
A se sam men zdi al zadnje čase obiskujejo forum mal čudni ljudje? jernejkos, mali15, tale Marjan in kr ene teme se odpirajo in kr eni komentarji in....kr neki!!
Če ti spraviš vseh 17cm v usta, potem sem jaz tricikl.
Mislim, da bi bil čas, da ponovno pogledaš na kakšno ravnilo in osvežiš znanje o centimetrih, ker se mi zdi, da si pozabila kako izgledajo.
Sej dol verjetn že gre k je raztegljivo...al pa tud ne.. V usta pa ne verjamem...ma ni varjante...moj nima neki velikega pa če ga cevga not dam mi gre v grlo in skor bruham..