Vse o MSN / Problemi z msn

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Ne poznam tega dodatka in ne OS Vista tko, da sem žal brez rešitev glede tvojega problema
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ok, sonček, hvala vseen :bussi:
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Jaz pa mam tole vista verzijo gor... sem se tudi zezala, ampak mi je uspelo. Glej, najprej moraš met angleško verzijo msn live 8.0, ne slovenske, pol pa gre. Prej kot poinštaliraš se moraš izpisati iz messengerja, stari skin zbrišeš (tisti msgsres.dll) in ga nadomestiš z novim, ki si ga zloadala, pol ga pa avtomatsko privzame. Upam, da razumeš. :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

allessya napisal/-a:Jaz pa mam tole vista verzijo gor... sem se tudi zezala, ampak mi je uspelo. Glej, najprej moraš met angleško verzijo msn live 8.0, ne slovenske, pol pa gre. Prej kot poinštaliraš se moraš izpisati iz messengerja, stari skin zbrišeš (tisti msgsres.dll) in ga nadomestiš z novim, ki si ga zloadala, pol ga pa avtomatsko privzame. Upam, da razumeš. :)

res, da mam blond pramena, ampak razumem :D hvala, bom probala...
sm misnla da je povezano to z operacisjkim sistemom (tist, kar je sunshine prlepla), ker sm nekje prebrala to...
hvala :bussi:
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ushergirl »

jaz sem si pa naložila msn 8.1 beta- nič pametnega...bo treba počakat ko ne bo več beta :D .
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ok, zdj sm si jz to naložila, kao dela, sam tole me pa mot... prikazne slike od kontaktov so lepo ob strani, njihovi mejli pa napisi so pa nekje na sred razmetani.... allessya, a je to normalno?
Slika

ok, never mind, sm že pogruntala :D
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

ushergirl napisal/-a:jaz sem si pa naložila msn 8.1 beta- nič pametnega...bo treba počakat ko ne bo več beta :D .

Jst mam tud tega zdej, pa ni ravno velik razlike od 8.0 beta :?
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
*MajCiKa*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *MajCiKa* »

*tenisačica* napisal/-a:
ushergirl napisal/-a:jaz sem si pa naložila msn 8.1 beta- nič pametnega...bo treba počakat ko ne bo več beta :D .

Jst mam tud tega zdej, pa ni ravno velik razlike od 8.0 beta :?

Kaj pa je novega pri tem 8.1 beta ?

Em pa js sm si zdej tudi dol potegnila visto pa prej sm še zamenjala slovensko verzijo za angleško pa mi od takrat ko imam to ang. instalirano sploh nedela msn...oz. ko se upišem mi ga zapre in pokaže da naj bi bla neka napaka. Pa to je že zadnič naredlo moji prijatlci ko se je hotla pri men vpisat, zdej pa še men negre. Help..... :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

kar se viste tiče, greš lahko mirne duše nazaj na slovensko verzijo, ker sm ugotovila, da dela tud na slovenski :D zakaj ti to dela, pa pojma nimam.. mogoče si kkšno drugo datoteko zbrisala iz mape za msn...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

men je tut jagodić pomagal da sm šla na visto. ampk mi ni potegnila..sm že nazaj na normalni 8.0...unu je blo preveč dark for me :D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

hehe simonca, men je pa prou všeč :D dokler se ne naveličam (kar bo vrjetn hitr :D ), bom mela kr to :ja:
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

men je šlo pa tolk na živče(ki so btw zelo razdraženi zadnje čase) k nisem vidla skor nič :D pa sm kr nazaj preklopla...mi je to čist zakon :) sej me bo kmal prjelo da si bom za kak dan dala to visto spet gor :)
mala...
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala... »

men pa zanima,zakaj mi ne pokaže več smeškov,k sm jih mela na starmu naslovu?dj mam nov msn naslov,program je pa isti?Kje bi jih lahko skopirala?
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

kake oblekce?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

mal poišč po guglu, pa vpiš npr. sking for msn, themes for msn... ma full ti jih najde, sam je pa vprašanje, al je varno al ne...
tle sta dva primera:

http://www.messengeradictos.com/Skins
http://www.customizeyourmsn.com/?msn=sk ... 57820d0adb

pa še full jih je...
mislm, da si to misnla no :D
Odgovori