- meni kot samski odrasli ženski to nic ne pomaga o ožjih družinskih članih, moji ožji družinski člani niti ne živijo v isti regiji kot jaz, vsaj med tednom ne.. ( Valda bi šla z nekim moskim/ frendom na sprehod, ne s starši

)
Sem spraševala glede sprehoda po luckah po Lj..

- sem bila v centru samo 1x v decembru, isti dan kot so prižgali lucke, ko sem šla zvečer v Miler..
- cimra je bolj stroga glede čiščenja od mene, tako da morem.. Je pa tudi res, da ko sem prišla sem, je bilo stanovanje čisto novo, kot iz škatlice čisto, pospravljeno in očitno bo treba tako vzdrževati stalno..
- imamo nek naval pregorevanja žarnic očitno, nisem še imela časa se s tem ukvarjat, bo treba rect lastnici, so neke posebne, tako da niti ne vem točno kako bi se jih menjalo.. Za zdaj jih je ugasnilo del luči v kuhinji, ena od dveh v moji kopalnici in od včeraj zjutraj se ena v moji spalnici..
- morem kupit lucke za smreko, v najbližji večji trgovini v lj jih ni bilo in potem Nisem imela časa cel teden se z njimi ukvarjat in jih iskat..
- nič ne bo letos s službenimi večerjami in zabavami

. Se spomnem, da lani je predlagal ta samski sodelavec šefu, da povabijo se mene na službeno zabavo

, čeprav sem začela delat šele z Jan., izbrana za del. Mesto pa bila začetek decembra..
- mi kupljen parfum Amo Ferragamo per lei ni tako všeč kot mi je bil vzorček, mislim, da naredijo vzorček boj koncentriran in je bilo bolj nekako čutit sladkost in zgornje note hruško, malino.. običajen pakiran parfum pa je precej svež, skor ma neko zeleno noto, mogoče je že bolj v podobnem razredu, tipu vonjev kot Light blue, samo da Light Blue je vseeno ikonski..ni čisto primerljiv..
- mi je pa nasprotno kupljen Alien bil bolj všeč od testerja v trgovini. Moja all time favourite sta zdaj kar Alien in Coco mademoiselle. Trenutna favourite pa La belle in Narciso For her edt. Je imel sodelavec prav, ko mi je enkrat razlagal, da dajo testerje v trgovini malo bolj koncentrirane, kot so potem pakirani kupljeni parfumi. Pri Alienu je to prišlo ravno prav, ker je skoraj premočen, jaz sem od testerja vohala samo amber in lesne note in nič lažjega zraven.. Nimam pa Aliena za kam nosit, razen da sem ga stestirala doma, za v službo absolutno ni..
- isto je JPG La belle ful dobra, ampak premočna za v službo, mi je pa ful všeč skrita nota usnja v njej, ki je ni med navedenimi notami..