Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a shinee »

ta prijateljica, ki je menjala inštruktorja ima sedaj jaka, ki je bojda okej in se mi zdi, da ima golfiča. (:
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love.<3 »

js sm mela jakata (ta z golfam) pa mi ni biu kul.. sicer sej kokr usakmu paše, sam pr men je m eu prou par friki scen in če nebi nardila u druge bi ga zamenala.. se mi je pa najbol zameru k mi sploh ni povedou da gre na dopust in pridem js tja in tko taglavn od humarja z mano u auto.. mej kr šok.. je bla pa moja druga glavna pr 44 uri.. sicer pa so ful hvalil eriko (sploh kuj k je pršla so bli usi naudušeni), kokr sm pa slišala so se prtožval nad ines (una k ma polota)..
drugač pa srečno (:
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

shinee napisal/-a:jaz, sošolka in prijateljica smo pri humarju imele darjo in je kul. (:
vse smo šle na glavno s 37 urami, ena jo je naredila prvič, jaz tretjič (sama sem kriva -.-) in sem imela 45 ur, tretja pa četrtič in jih je mela cca 55.

ta more bit pa res uredu, če ste mele vse tri tolko ur :lol:

mene je imel Demšar, nimam pojma kako mu je ime, kar zabaven tip, sva se mela fajn :D ampak možno da ga ni več, ker je bilo to nekih 6 let nazaj...

love.<3 napisal/-a:... in pridem js tja in tko taglavn od humarja z mano u auto.. mej kr šok..

:D men se je od tud kar enkrat v avto usedel, da ga peljem do doma neki iskat, bila sem pa res na začetku, ene peta ura... Peljem do hiše, ful dolg dovoz in nikjer za obrnit. No punca, gremo rikverc! Itak bi skor avto pustila na ograji, on se mi je pa samo smejal, pa rekel da "se bom že naučila" :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a shinee »

keepsake napisal/-a:
shinee napisal/-a:jaz, sošolka in prijateljica smo pri humarju imele darjo in je kul. (:
vse smo šle na glavno s 37 urami, ena jo je naredila prvič, jaz tretjič (sama sem kriva -.-) in sem imela 45 ur, tretja pa četrtič in jih je mela cca 55.

ta more bit pa res uredu, če ste mele vse tri tolko ur :lol:

"uredu" je bilo smatrano kot to, da se ne dere, je razumna, nevzkipljiva itd.

Drugače sem jaz imela pri 28. uri društevno in bi teoretično lahko imela glavno par ur kasneje, ampak je nisem zaradi sebe, ker še nisem bila dovolj prepričana vase.
:wink:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

keepsake napisal/-a:ta more bit pa res uredu, če ste mele vse tri tolko ur :lol:
Mnjah, rahlo neprimerna opazka.. men se tudi moj inštruktor zdi ful uredu, res potrpežljiv, zabaven, prijazen, želi pomagat in dobro naučit, pa imam vseeno že mal velik ur, pa še jih bo, ker sem se tud z ogromnim strahom in odporom lotila zadeva, sem pa "daleč prišla" v smislu odpravljanju strahu/odpora in vzljubljanju vožnje.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

No ja, neprimerna opazka... Debatable.

Zame je dober inštruktor nekdo, ki te v spodobnem času nauči dobro vozit. Sej dopuščam možnost da ste res vse ful prestrašene (sem hotla dodat nesposobne, to pa bi res bilo neprimerno), samo vseeno bi moral bit dober inštruktor to sposoben presežt in te pripravit na samostojno vožnjo brez da zraven bankrotiraš zaradi nabijanja ur.

Je pa res dejstvo, sori, da velika večina žensk ne zna furat niti po tem ko jim dajo izpit. Tako da je mogoče boljše da imate 50+ ur v avtošoli, pa je potem malo manj kažina na cesti :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Mogoce tud ti med njimi :P

Men se zdi stevilo ur cist trapasto merilo o tem koliko je kdo sposoben.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

*mala* napisal/-a:^^ Mogoce tud ti med njimi :P

sej nisem napisala da VAS je večina žensk nesposobnih, ampak splošno dejstvo da so ženske večinoma totalna tema na cesti. Vedno ko je neka štala, ko nekdo ne zna speljat, se ne zna postavit, parkira 10minut, se skoro zapizdi v mene, dela gužvo na avtocesti... Ja, vedno je ženska. Vedno.

Mam pa tud jez kšn svoj dan, defenitivno.
Čeprav v 6 letih še nisem imela nesreče, če odštejem divjad, niti po svoji krivdi, niti po drugi, to pa je tud neko merilo, ne? Pa nisem ravno malo na cesti.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

keepsake napisal/-a:Zame je dober inštruktor nekdo, ki te v spodobnem času nauči dobro vozit. Sej dopuščam možnost da ste res vse ful prestrašene (sem hotla dodat nesposobne, to pa bi res bilo neprimerno), samo vseeno bi moral bit dober inštruktor to sposoben presežt in te pripravit na samostojno vožnjo brez da zraven bankrotiraš zaradi nabijanja ur.

Je pa res dejstvo, sori, da velika večina žensk ne zna furat niti po tem ko jim dajo izpit. Tako da je mogoče boljše da imate 50+ ur v avtošoli, pa je potem malo manj kažina na cesti :D
Ja, že že, ampak dokler kandidat/-ka (:D) sam/-a ne doživi tistega "klika", se inštruktor/-ica lahko še ne vem kako trudi in daje vse od sebe, brez tega pač ne bo šlo..

In ja, jebiga, jz sem jim tud že napovedala, da bodo (žal) na meni zaslužili, ampak sem šla s tem v mislih v ta "projekt", ker pač želim čim bolj udobno in varno se najprej počutit v AŠ preden se nekoč sama spravim na cesto.

(sem pa ful spremenila mnenje v tem času, :oops: tud bila mnenja, da "o bože, kakšni nesposobneži morjo to bit", ampak ja valda - praksa, pa se človek nauči)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

keepsake napisal/-a:sej nisem napisala da VAS je večina žensk nesposobnih, ampak splošno dejstvo da so ženske večinoma totalna tema na cesti. Vedno ko je neka štala, ko nekdo ne zna speljat, se ne zna postavit, parkira 10minut, se skoro zapizdi v mene, dela gužvo na avtocesti... Ja, vedno je ženska. Vedno.

Čakaj, da pride pametnjakovička claire...ti bo rekla, da ponižuješ ženske s tem postom... :lach:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Edit: erm... ne bom se vmešavala ker vnaprej vidim da nima smisla :D
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Prav, pa se ne bom :) Izjava o nesposobnih inštruktorjih se mi namreč zdi v smislu, ''mam 1 matematiko, to zato ker je prfoks slab''. Ne ni res, ti si glup. Če dobiš v obdelavo nemogoč primer (pa naj bo to M ali Ž) je z njim težko delat, ne glede na to kako odličen inštruktor/učitelj/vaditelj/mentor si.

Ajde, sem seznanjena s tem da v splošnem itak velja ''u tole je pa ziher baba'', ko že od daleč vidiš nekoga, ki ne ravna z vozilom ravno najboljše. Po drugi strani pa - ko bereš malo novice pa to, kdo je v večji meri povzročitelj nesreč - babe al deci? Kdo večkrat fura v nasprotno smer, prevrne tu pa tam kak avtobus po gorenjski avtocesti, gre mal v grabn....? Ne vem no, v mene so se na parkplacu uspel že trije tipi zabit in me seveda prepričat da ''baba butasta, kak si parkirala''. Ja seriously, če ti ne znaš gledat v špegle, ti pa jaz res nisem kriva. Tolk o vsemogočnih moških voznikih in špuravih babah na cesti.

Suma sumarum, če nekdo nuca 60 ur preden gre sam na cesto, pa naj jih zvozi. Bolje je felerje delat v avtošoli, kot potem ko si enkrat sam v avtomobilu brez nadzora in nekoga, ki bi namesto tebe preprečil tako nevščenost.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Tearjerker napisal/-a: prevrne tu pa tam kak avtobus po gorenjski avtocesti

Zmotilo me je tole konkretno....med vozniki avtobusov so večinoma moški, žensk pa malo, torej je logično, da se moškim dogaja več nesreč. Če bi bila populacija enaka, bi bilo tudi krešev enako.
To je tako kot ko kak macfag nabija, da so na servisih sami PC-ji, maci in ostali applov šrot je pa nepokvarljiv...hkrati pa pozabijo povedat, da je na 1000 uporabnikov računalnikov recimo 5 applovcev in 995 pc-jašev... :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Mater ste ene občutljive... :?

Če ste dejansko dosti (!) na cesti in se vam ne zdi to resnično dejstvo, mi prosim prosim povejte kje ste doma, da se tja preselim.

Bom mogoče malo popravila mojo izjavo; po MOJIH OSEBNIH IZKUŠNJAH v prometu v zadnjih x-letih, so ženske voznice PRECEJ bolj nesposobne od moških voznikov, s katerimi imam opravka.
Ne poznam ENE bejbe, ki zna vozit "tko kot se vozi" (kar, žal, ne pomeni Tako kot se vas je učilo vozit v avtošoli), poznam pa res tudi dva tipa, s katerim se nikoli več ne usedem v avto.

Plus, kot jaz gledam na to, obstaja razlika med objestnim (tipi ki se frajerišijo) in nesposobnim (babe.) voznikom.
:D
Zaklenjeno