Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Tole je blo pa zabavno :D ...na poligonu, pri cca 15/20(?) km/h še ni hudo, valda. :lach:
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

^^jap prvič je fajn mal na poligonu šaltat, midva z inštruktorjem sva šla naslednjo uro že na avtocesto, jaz sem bil totalno presran - on pa reče, ah najbolj je začet pri najhujšem, pa sej se navadiš... :!:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Wiii, kak je blo? Si že kdaj prej vozla al vse na novo? Maš fajnega inštruktorja?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ja sej, sem prvič res "vozila" - enkrat prej samo sedela za volanom, v prostem teku blo, in se čudila zakaj se ne premikam. Slika
Inštruktor je pa tudi fajn, dost mlad, zabaven.

Led Zeppelin napisal/-a:midva z inštruktorjem sva šla naslednjo uro že na avtocesto, jaz sem bil totalno presran - on pa reče, ah najbolj je začet pri najhujšem, pa sej se navadiš... :!:
Jz bi se skregala! :argue:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Led Zeppelin napisal/-a:^^jap prvič je fajn mal na poligonu šaltat, midva z inštruktorjem sva šla naslednjo uro že na avtocesto, jaz sem bil totalno presran - on pa reče, ah najbolj je začet pri najhujšem, pa sej se navadiš... :!:

jaz sem imel tudi scene pri avtošoli...vozil sem Zastava skala 55 (stoenka)! :D
prvo uro mi inštruktor razlaga o opozorilnih lučkah na armaturki potem pa naenkrat reče: pravijo, da ni boga, pa lej kakšen angel gre tam po cesti! :eek: jaz pa: že boljšim sem rekel "ne"! :D
drugo uro greva na eno neprometno cesto in na koncu je bila možnost krožnega obračanja pa en znak je tam stal. pa jaz na sredi enega obračanja ustavim ter rečem: midva ne bova skrožila, znak je napoti. instruktor pravi: bova! jaz: ne bova! no, obveljala je njegova, jaz sem pa oplazil znak...
sem imel neko nočno relacijsko vožnjo, takšnega naliva nisem videl niti prej niti kasneje...najbolj sem bil srečen, ko se je zabliskalo, takrat sem vsaj videl cesto...pa brisalce sem imel na ful pa kot da jih ne bi imel...
aja, pa avtocesta...no, takrat je še ni bilo, je bila cesta rezervirana za motorna vozila...se jaz peljem 100 po omejitvi ter rečem inštruktorju: meni se zdi tole prepočasi...pa reče inštruktor: pritisn! in jaz po gasu, 140km/h je letelo, prehitel neke avstrijce, so gledali kot da bi bili NLP, avto je pa tako tresel, da sem mislil, da bo razpadel.... :D :D :D

to je par anekdot iz moje avtošole... :)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

oooo lepo purple_rain, tak da le bo kmalu :D sam kolesa vseeno ne zanemarit :D Jaz sem pa prvo uro vozla kr po okoliških vaseh :)

Aja zanima me kak dolgo si zdaj mladi voznik, ker vem da je blo dve leti pa se mi zdi da so pol neki spreminjali na tri al nekaj takega? Izpit sem naredla nekje maja 2008. Zaradi zavarovanja sprašujem :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

^^^mislim da je 3 leta
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

3 leta oziroma do 21 leta
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Aja sicer sem že čez 21, ker sem izpit delala komaj pri teh letih :D Drgač pa hvala... saj se mi je zdelo, da je 3 leta ja sam nisem bla čist ziher. :)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

A ni samo 2 leti mlad voznik? Oziroma do 21 leta, če izpit pri 18. Pa da zavarovalnice štejejo pa 3 leta.
Razen če so spremenil od leta 2009, ko js po 2 letih dobila novo vozniško, ker nisem bla več mladi voznik (naredila pa pri 19- 20ih).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hja jaz sem vprašala ravno zaradi zavarovanja, ker smo pred kratkim vse na novo zrihtal pa to, zdaj pa noben avto nimamo zavarovan za mladega voznika... maja bo pa tri leta od kar mam izpit. Za ta mesec, dva nevem če se mi sploh splača ker itak ne vozim dosti oz. nimam tolk nujno potrebe da bi se mogla kam peljat. :D
Yada, yada, yada...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jz sem bla pa na cesti dons :pale:,
sva šla drugim voznikom živce kravžljat. :P :lala:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

In kako ti kaj gre? Si že kaj bolj vzljubila vožnjo? :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mnjah, ..mal pa že. :D
Sam tole bo še trajalo, da "zvozim".

Ljudje, bodite potrpežljivi z AŠ-vozili! :lach:
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

kikyca napisal/-a:Hja jaz sem vprašala ravno zaradi zavarovanja, ker smo pred kratkim vse na novo zrihtal pa to, zdaj pa noben avto nimamo zavarovan za mladega voznika... maja bo pa tri leta od kar mam izpit. Za ta mesec, dva nevem če se mi sploh splača ker itak ne vozim dosti oz. nimam tolk nujno potrebe da bi se mogla kam peljat. :D

Mladi voznik si dve leti oz. do 21. leta - kar pride kasneje :) za zavarovalnico si pa 3 leta povecano tveganje, zato nej bi 3 leta zavaroval avto za mladega voznika, ni pa seveda nujno. Js mislm, da je u tvojem primeru brezveze placvat dodatno, sploh ce se pol ne bos vozila ;)
Live. Love. Surf.
Zaklenjeno