Led Zeppelin napisal/-a:^^jap prvič je fajn mal na poligonu šaltat, midva z inštruktorjem sva šla naslednjo uro že na avtocesto, jaz sem bil totalno presran - on pa reče, ah najbolj je začet pri najhujšem, pa sej se navadiš...

jaz sem imel tudi scene pri avtošoli...vozil sem Zastava skala 55 (stoenka)!
prvo uro mi inštruktor razlaga o opozorilnih lučkah na armaturki potem pa naenkrat reče: pravijo, da ni boga, pa lej kakšen angel gre tam po cesti!

jaz pa: že boljšim sem rekel "ne"!
drugo uro greva na eno neprometno cesto in na koncu je bila možnost krožnega obračanja pa en znak je tam stal. pa jaz na sredi enega obračanja ustavim ter rečem: midva ne bova skrožila, znak je napoti. instruktor pravi: bova! jaz: ne bova! no, obveljala je njegova, jaz sem pa oplazil znak...
sem imel neko nočno relacijsko vožnjo, takšnega naliva nisem videl niti prej niti kasneje...najbolj sem bil srečen, ko se je zabliskalo, takrat sem vsaj videl cesto...pa brisalce sem imel na ful pa kot da jih ne bi imel...
aja, pa avtocesta...no, takrat je še ni bilo, je bila cesta rezervirana za motorna vozila...se jaz peljem 100 po omejitvi ter rečem inštruktorju: meni se zdi tole prepočasi...pa reče inštruktor: pritisn! in jaz po gasu, 140km/h je letelo, prehitel neke avstrijce, so gledali kot da bi bili NLP, avto je pa tako tresel, da sem mislil, da bo razpadel....
to je par anekdot iz moje avtošole...