Izpit za avto
Če si dobila karton na upravni enoti, ko so ti izdali vozniško dovoljenje potem moraš naredit. Še vsi tisti, ki bodo sedaj dobili karton spremljanja voznika začetnika bodo mogli opravit. Julija se pa ukine vožnja odličnosti, tko da po tem ostane sam varna vožnja. Se pravi, prvi del vožnje odličnosti greš delat, najmanj 2 meseca po opravljenem izpitu, 2 meseca po prvem delu oličnosti greš na varno vožnjo, najmanj 2 meseca po varni vožnji pa še 2 del vožnje odličnosti.
Se pravi bi v najboljšem primeru vse končala junija. Lahko pa zavlačuješ, sam mislim, da ni ok.
Se pravi bi v najboljšem primeru vse končala junija. Lahko pa zavlačuješ, sam mislim, da ni ok.
Ni res.
Moja sestrična je naredila izpit kakšnih 14 dni nazaj in mi je povedala da ji je tip na upravi rekel, da je bolj pametno da počaka do julija in ji ne bo potrebno telati tega testa, kot pa da se zdej prej jeb* s tem.
Razen, če imajo vsepovsod drugače narejeno, samo dvomim.
Kar se tiče varne vožnje se mi pa itak ne zdi smiselno hiteti.
Moja sestrična je naredila izpit kakšnih 14 dni nazaj in mi je povedala da ji je tip na upravi rekel, da je bolj pametno da počaka do julija in ji ne bo potrebno telati tega testa, kot pa da se zdej prej jeb* s tem.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

-
- Sramežljivka
nanamiša napisal/-a:Ni res.
Evo...Tko kot sm napisala. Ja, sej s kartonom sm misnla a4 list kjer piše kake obveznosti imaš.

Tonja napisal/-a:CaliLove* napisal/-a: Jaz nic ne opazim, da bi Americani kaj slabse vozili od Slovencev
Moj znanec je preživel lep čas v Ameriki. In se s tem stavkom gotovo nebi strinjal.
Informacija iz druge roke? No jaz ti povem iz prve roke

Dejstvo je, da se Americani naucijo in znajo vozit, ceprav iz njih noben ne cuza po 20evrov na uro (al kakrsnekoli so pac zdej cene v Slo). Pa ce se tvoj znanec strinja ali ne

-
- Sramežljivka
- Zvezdica007
- Komunikatorka
- Kraj: Med zvezdicami...
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
purple_rain napisal/-a:Jz mam pa jutri prvo uro z inštruktorjem & avtom...poročam potem o občutkih.
Pa saj ne morem verjet

Boš vidla da bo šlo

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj