Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Mogoče pa se ne zavedajo, da je mlajši... :D Joke.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

NoSex napisal/-a:Niste drugačni samo podrejate se stereotipom, oziroma temu, kar je iz ne vem kakšnega brezveznega razloga družbeno sprejemljivo.

Ja, itak ja. Če bi bil tip 15 let stareši ne bi šla narazen sploh. Če bi bila pa punca mlajša eno leto bi šla pa narazen, ker je punca prezrela zanj. Bravo bravo.

in ravno tako se bo punca obrila pod pazduho, ker je neobrita punca družbeno nesprejemljiva.. lih tako ti ne boš šel na ulico z umazano majico, ker je družbeno nesprejemljivo (pa čeprav zaradi umazane srajice nisi nič manj dober človek), lih tako ne boš potlaču svojega prijatelja v drek, ker je družbeno nesprejemljivo, ne boš hodil okoli nag ker je družbeno nesprejemljivo, itd.
vsak po svoje gleda malo na stvari tako, kot jih vidi družba, ne samo on sam.. in hvala bogu da je tako, drgač bi bil en sam kaos..

In to zakaj ena punca ne bi hodila z mlajšim tipom, ni nujno da ima veze z družbeno sprejemljivostjo, ali z stereotipi.. js sm že imela dva mlajša tipa (niti ne rečem, da nikoli več ne bom) če pa lahko izbiram.. si bom pa sigurno rajši izbrala starejšega.. ali je to zaradi stereotipov, ali zato, ker se bojo prijateljice delale norca, če bom z mlajšim, al zato, ker se imam za bolj zrelo kot so moji vrstniki je pa popolnoma moja stvar.
In nobena punca, ki je rekla, da pač mlajšega pa ne bi imela, si ne zasluži nobene moralne pridige s tvoje strani.. ker konec koncev, kaj pa tebe briga po kakšnih kriterijih si izbiramo fante.. lih tako kot mene ne briga, če maš ti raj punce z velikim oprsjem..
je pa jasno, da se jih bo vsaj 30% teh ki so to rekle, čez čas ugriznile v jezik ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

Si zaslužite moralno pridigo si. To, da ne hodiš nag ima vsaj neko pametno funkcionalnost, to da pa si v glavo zabiješ, da ne boš hodila z mlajšim, pa nima nobene funkcionalnosti. Kajti oblečeš se tudi, da te en bo zeblo, kajne in obriješ se pod pazduho, zaradi higijene. No povej mi en pameten razlog zakaj družba ne srejema da ima punca mlajšega? Nobenega ni. Kolegice se bodo smejale, vem ja, vendar nobena ne ve zakaj točno?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

sej mi tut ni jasno kje je blo to pobrano da je družbeno nesprejemljivo.. moja kolegica je stara 30 let, njen tip pa 26.. pa ni nobenga problema.. mene ne motita, niti ne razmišljam o njej kot o neki čudakinji zato ker ma mlajšega..
in to kakšne kriterija ima kdo, se tiče samo vsakega posameznika.. tko da ne, nimaš pravice pridigat.. če pa ti nisi dobu šanse pri starejši punci, zato ker si premlad, pa tega ni treba stresat na vsako punco, ki pravi da mlajši ni zanjo.. sej obstaja še dosti drugih, ki jo take razlike ne ganejo, pa se na tiste osredotoči..
tut ti maš sigurno kakšne kriterije kakšno osebo bi rad imel ob sebi.. tebi se zdijo blazno pametni in logični, mogoče pa nekomu niso.. si zato zaslužiš pridigo, kako neumno je to, predvsem zato ker nima nobene funkcionalnosti? torej če nekdo preferira rjavolaske kot blondinke, športnice namesto glasbenic.. je s tem kaj narobe? in ali ima to kakšno funkcionalnost, poleg tega, da to njemu bolj ustreza? noben ni rekel, da ko se zaljubiš, da nekoga pustiš na podlagi njegove starosti, ali na podlagi košarice jošk..
ko pa imaš na izbiro oboje, pa vzameš tisto kar ti bolj ustreza.. meni starejši moški, sosedovi nataši pa mlajši.. ktera ima prav, ktera narobe? je o tem sploh vredno razpravljat? vsak ma svoje razloge za izbiro ljudi ki ga obkrožajo.. partnerje ali prijatelje.. in kdo si ti da nam boš sral po glavi a delamo prav ali ne?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

NoSex, daj umiri se. :wink: Na forumu si komaj nekaj dni in že pametuješ in se spravljaš na nas, samo zato ker nismo istega mnenja kot ti. Potem takem te še čaka veliko tem, v katerih boš naletel na nesoglasje, vendar jih ti samo še poglobiš, ker si ne daš dopovedati, da pri tem (pustimo zdaj ostale življenjske situacije) ne gre za družbeno sprejemljivo stvar (kaj je in kaj ni sprejemljivo), ampak za to, da pač vse ne padamo na mlajše. Si bil kdaj v taki situaciji, da se zdaj tu usajaš na nas kot da bi še vedno dajal skozi travme? Nisem jaz kriva, niti vse ostale na tem forumu (vred z nekaj moškimi izjemami), če se starejše ženske ne ozrejo za tabo (v primeru, da je temu tako). Poznam nekaj deklet, ki hodijo z mlajšimi fanti (ena hodi z eno leto mlajšim, za ostale pa ne vem točne starostne razlike) in se jim druge zato ne posmehujejo, ker imajo mlajše partnerje. Od kje si to pobral? Mogoče imaš ti nek kompleks, da misliš, da ženske lažemo ko rečemo, da nas mlajši moški ne interesirajo. Če nas ne pritegnejo, nas pač ne - tu ni nobene filozofije! Določene pa pogledajo tudi za mlajšimi. Boš zato kaj lažje spal? Daj preboli to sceno in začni živeti. :wink: Pa še to: govoriš nam cosmo kokoške in o nekem (tvojem) fenomenu, ki je značilen samo za nas, cosmo "kokoške", obenem pa sam zahajaš na ta forum. Če ti gre kaj v nos in si ne moreš najti bejbe, to ni naš problem. Get it? Raje sproščaj svoje frustracije na drug način.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 28. Jan. 2009 16:35, skupaj popravljeno 2 krat.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

NoSex napisal/-a: No povej mi en pameten razlog zakaj družba ne srejema da ima punca mlajšega? Nobenega ni. Kolegice se bodo smejale, vem ja, vendar nobena ne ve zakaj točno?

Pa kje si pobral da družba tega ne sprejema?? :roll:

Če ti je enkat ena starejša rekla da te ne mara še ne pomen da nobena ženska ne mara mlajšega tipa... :wink: (mogoče se pa razlogi skrovajo drugje, in ni kriva sam starost :twisted: )

Meni se je zdelo prov simpatično ko je kolegica zadnjič enga mladoletnika predstavla... :P
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Jaz nimam nobenih predstodkov o nobeni velikosti jošk, barvi las, letih, višini, ničemer. Na licu mesta vidim ali ti je ženska všeč ali ne. In nimam v naprej predpisano ženksa mora biti taka in taka. Tudi všeč so mi bile čisto različne. Manjše od mene, večje od mene, starejše, mlajše, dolgi lasje, kratki lasje, suha močnejša, barve oči sploh ne opazim, joške so pa tazadnja stvar na katero pogledam pri ženski. Ja... vse take in drugačne so mi bile že všeč. In zakaj je tako, ravno zato, ker si ne zabijam v glavo, tako, kot vi in se ne podrejam bedarijam kot so "ženksa mora biti suha, manjša od tebe, imeti dolge lase..." Ker je tovrstno zabijanje v glavo en navaden bullshit.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

In kdo je omenil kakršnekoli kriterije glede česarkoli? :? Če bi srečala kakšnega simpatičnega fanta, ki bi bil slučajno mlajši od mene in bi imel v glavi vsaj približno pošlihtane stvari, da ne bi bil zrelostno na stopnji neresnega najstnika (kar so dandanes še številni dvajset-in-več-letniki :roll:), bi ga želela spoznati, zakaj pa ne? Stvar je v tem, da še nisem spoznala mlajšega od sebe, s katerim bi se ujela in če to gre komu takemu kot tebi v nos, to ni moj problem. Ukvarjaj se sam s sabo in si zaradi mene najdi 15 let starejšo žensko, samo nehaj biti moder, če si še zelen. Velja? :roll:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

NoSex napisal/-a:Jaz nimam nobenih predstodkov o nobeni velikosti jošk, barvi las, letih, višini, ničemer. Na licu mesta vidim ali ti je ženska všeč ali ne. In nimam v naprej predpisano ženksa mora biti taka in taka. Tudi všeč so mi bile čisto različne. Manjše od mene, večje od mene, starejše, mlajše, dolgi lasje, kratki lasje, suha močnejša, barve oči sploh ne opazim, joške so pa tazadnja stvar na katero pogledam pri ženski. Ja... vse take in drugačne so mi bile že všeč. In zakaj je tako, ravno zato, ker si ne zabijam v glavo, tako, kot vi in se ne podrejam bedarijam kot so "ženksa mora biti suha, manjša od tebe, imeti dolge lase..." Ker je tovrstno zabijanje v glavo en navaden bullshit.

Joške so ble samo primer.. kriterije ima vsak.. drgač bi bil z vsako punco, k bi te povohala.. če niso glede fizične lepote, so pa glede osebnosti.. mogoče ne maraš punc, ki se ne strinjajo s tabo - pa je to lih tako brezvezen kriterij, oz. evo.. na živce ti grejo punce, ki ne marajo mlajših tipov - to je že kriterij ;) in ne kriteriji (takšni in drugačni) niso en navadn bullshit.. če nekoga privlačijo ženske z dolgimi lasmi.. zakaj pa si ne bi smel iskat takih? moj tip že ne mara punc z kratkimi lasmi.. enostavno ga ne privlačijo.. je to bullshit? je zato plehek?
in ti nimaš nobenih predsodkov? torej ti ne bi bil problem hodit s punco ki ima skakalnico namesto nosu? ne bi bil problem, če bi bla punca pokrita z mozolji? ni nobene panike, če bi imela rumene zobe? vrjetno te tut ne bi motilo, če bi bla punca plešasta, ali predebela pa mogoče preveč kosmata? sej ni zaradi tega nič manj super oseba.. prosim te no.. vsi smo po malem plehki.. so samo ljudje, ki si tega ne upajo priznat..
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ne se delat svetnika :roll:
(__/)
( o.O)
(")_(")
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Roberta R. napisal/-a:
NoSex napisal/-a:Jaz nimam nobenih predstodkov o nobeni velikosti jošk, barvi las, letih, višini, ničemer. Na licu mesta vidim ali ti je ženska všeč ali ne. In nimam v naprej predpisano ženksa mora biti taka in taka. Tudi všeč so mi bile čisto različne. Manjše od mene, večje od mene, starejše, mlajše, dolgi lasje, kratki lasje, suha močnejša, barve oči sploh ne opazim, joške so pa tazadnja stvar na katero pogledam pri ženski. Ja... vse take in drugačne so mi bile že všeč. In zakaj je tako, ravno zato, ker si ne zabijam v glavo, tako, kot vi in se ne podrejam bedarijam kot so "ženksa mora biti suha, manjša od tebe, imeti dolge lase..." Ker je tovrstno zabijanje v glavo en navaden bullshit.

Joške so ble samo primer.. kriterije ima vsak.. drgač bi bil z vsako punco, k bi te povohala.. če niso glede fizične lepote, so pa glede osebnosti.. mogoče ne maraš punc, ki se ne strinjajo s tabo - pa je to lih tako brezvezen kriterij, oz. evo.. na živce ti grejo punce, ki ne marajo mlajših tipov - to je že kriterij ;) in ne kriteriji (takšni in drugačni) niso en navadn bullshit.. če nekoga privlačijo ženske z dolgimi lasmi.. zakaj pa si ne bi smel iskat takih? moj tip že ne mara punc z kratkimi lasmi.. enostavno ga ne privlačijo.. je to bullshit? je zato plehek?
in ti nimaš nobenih predsodkov? torej ti ne bi bil problem hodit s punco ki ima skakalnico namesto nosu? ne bi bil problem, če bi bla punca pokrita z mozolji? ni nobene panike, če bi imela rumene zobe? vrjetno te tut ne bi motilo, če bi bla punca plešasta, ali predebela pa mogoče preveč kosmata? sej ni zaradi tega nič manj super oseba.. prosim te no.. vsi smo po malem plehki.. so samo ljudje, ki si tega ne upajo priznat..

Ne delam se nobenega svetnika. Tako pač je. Ja sem plehek. Plešaste punce in punce, ki bi bila kosmata še nisem srečal.

Ja glede tega, da se ne strinjajo z mano... mislim, da je to vseeno veliko manj primitivno, kot da si v glavo zabiješ: Ne bom z njim samo zato, ker je mlajši.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

o moj bog.. ti res ne zastopiš.. :roll:
lej sej nima veze zarad mene tut lahko misliš da sm plehka.. dost smo bli OT
(__/)
( o.O)
(")_(")
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *roxy* »

Moj kolega je enkrat na to odgovoru:...zato ker majo ozko!!!Jp star je 27 let in si tu pa tam prvošči avanturco s kakšno pod 20...in ko smo se o tem menl enkrat, je po pravici povedu da zato!
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

In zakaj nej bi mele bolj ozko ? :?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Ker še ni tolikokrat uporabljena :lol:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori