Ene lahko dobijo skor vse (proste in zasedene), ki si jih poželijo, druge pač ne.
V glavnem mojga nobena ne dobi

sun_green napisal/-a:Roberta R., zakaj bi me ubila? misliš, če bi bla na mestu od punce? ja no sej v tem primeru ne bi nikoli zvedla![]()
Miss Dior napisal/-a:ženske kaj ste take prasice? če ma fant punco ga pustite pa si najdite kakšnega drugega. joj če meni katera to naredi jo bom zmlela v prah. odrastite in pustite zasede na miru!!!!
Miss Dior napisal/-a:ženske kaj ste take prasice? če ma fant punco ga pustite pa si najdite kakšnega drugega. joj če meni katera to naredi jo bom zmlela v prah. odrastite in pustite zasede na miru!!!!
bouhica napisal/-a:In ja, usak isce najboljse in ce se tipu zdi, da je druga boljsa, zakaj bi pr trenutni bejbi vztraju
BIBI21 napisal/-a:men osebno ni ql, da bi osvajala fanta, ki ima in za katerega vem da ni samski in da ima punco ... mi ne bi bilo všeč, če bi kdo to men delal, zato se tud sama tega izogibam ...
sej ne pravijo zastonj ... "ne počni drugim tistega, kar sam ne želiš, da tebi drugi počnejo "