se vam rit od j.lo res zdi privlačna? [ jLo ]

Slavni na sto in en način.
Odgovori
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

V Lady sem brala, da bo J.Lo posvojila otroka, ker jih z Marcom baje ne morta met. Sam na internetu pa kake podobne novičke še nism zasledila... Me pa zanima zdej, če bo kej iz tega.
...
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

men je tud všeč, pa lepo poje... pa ni neka afna, tak kot so druge, se mi zdi, da je kar pametna, razgledana....
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

J.Lo je zelo lepa ženska. Stavim, da bi se praktično vsi tipi strinjali z mano. Hvala bogu, da niso vse tam v Hollywoodu koščene in shirane.

Ženske pa vreščijo, da jim je njena rit prevelika. Saj to je logično, če pa imajo oprane možgane in mislijo, da je vsaka z ITM-jem nad 20 že nezaslišana bajsa, ki se cele dneve samo baše in je ogabno zavaljena :D
Drage punce, obstaja pregovor: bolje da ljulja nego da žulja, ki ni brez osnove. Vprašajte svoje fantičke, pa vam bo vse jasno :lol:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Men so take mau bolj zaobljene ritke ful seksi, sam mor bit lepa, čvrsta in napeta, ne vsa celulitasta...tko da, ritka od J.Lo mi je huda v njenih spotih pa to, k je vse zretuširan, k jo pa kdaj vidm na kšni "paparazzo fotki", mi pa ni več tok všeč :?
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

Shannon napisal/-a:J.Lo je zelo lepa ženska. Stavim, da bi se praktično vsi tipi strinjali z mano. Hvala bogu, da niso vse tam v Hollywoodu koščene in shirane.

Ženske pa vreščijo, da jim je njena rit prevelika. Saj to je logično, če pa imajo oprane možgane in mislijo, da je vsaka z ITM-jem nad 20 že nezaslišana bajsa, ki se cele dneve samo baše in je ogabno zavaljena :D
Drage punce, obstaja pregovor: bolje da ljulja nego da žulja, ki ni brez osnove. Vprašajte svoje fantičke, pa vam bo vse jasno :lol:

se strinjam, res so/smo :oops: oblegane z useh strani medijev da je idealna postava 180/45 :oops:
Zivljenje je piskotek!
tinchy18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Zasavje

Neprebrana objava Napisal/-a tinchy18 »

Meni je tudi ritka od J.Lo ful dobra... :D
muciiika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a muciiika »

laram napisal/-a:sicer naceloma nimam nic proti njeni riti,....vendar se mi ta druga slikica zdi kot neka fotomontaza..... saj je ql, po drugi strani pa spet prevec napihnjena..... ampak svaka cast j.lo ker si res upa obleci tako oprijete obleke.... :freude:

se strinjam.. res je pogumna, da si take cunje obleče.. če je pa ponosna na svoje oblina pa naj bo.. važno, da se ona dobr počut kukr se že obleče.. :D
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

Slika Slika Slika Slika
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Njena rita mi ni preveč všeč. Pa ne zaradi tega, ker je velika, pač pa mi oblika ni preveč kul. Sicer pa - ene pravite, da deluje ful prijazna...Baje, da je ona ena izmed najhujših razvajenk v Hollywoodu...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Tale njen novui španski CD je pa čiz super.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Tiavanna napisal/-a:Baje, da je ona ena izmed najhujših razvajenk v Hollywoodu...

Jap, jz sem tud take trače brala, bolj kot pa o kakšni pretirani prijaznosti. :rofl:
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

kaj se se use u tracih prebere... ma men je ful simpaticna pa tak luskan obrazk ma
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Ja, vsekakor je zelo lepa, takšne pravilne poteze ima. Njena rit gor ali dol. :D
mimi.k
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mimi.k »

http://vip.rtl.de/de/pub/beauty/beauty_zoom.php

povecava njene rite - nekam cudna zgleda
Odgovori