nič ne krvavi in nič ne boli vsaj mene ni. saj smo že rekle, da se ga sploh ne čuti, tako da če te kavbojke pol ne motijo, te prej tudi ne
jaz sem bla takrat skorajda razočarana, ko sem po pirsanju stopla iz studia na cesto in ni blo sploh nobene bolečine al pa filinga sem bla tak excited, da sem si prav želela nečesa
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Nisem prebrala vseh komentarjev le na začetku enih par. rada bi pripomnila, da ga sama imam. In lahko povem, da boli na začetku, tako kot vsaka luknja, ki si jo daš delat, čeprav me je v ušesu verjetno bol bolelo kot pa spodaj. Peče samo v primeru, če imaš prehitro spolne odnose, saj se mora zaceliti. Meni se je zacelilo v približno 1 tednu pa pol, redno sem ga tudi razkuževala. Res pa je da morda na začetku malce riba, vsaj mene je ker se je še obračal. Toda čez čas pozabiš nanj, kot da ga sploh ni. Veliko fantov je kar navdušenih nad samo idejo o pirsingu spodaj. Sama sem si ga dala delati iz radovednosti in zato, ker mi je bil všeč. Pri spolnem odnosu pa na začetku kar pomaga, ampak ker se ga potem navadiš si marsikatera punca da delati še enega. Če si ga katera želi dati delati kar pogumno.
Hei..
Ja vem, da je stara tema, sam ne najdem prov teme o piercingih, help Drugače me pa zanima, če ima katera monroe piercing, s kakšnimi problemi se je soočala, kako je s kajenjem potem ko si ga daš (vem, dobro ni, ampak a se vseeno lahko) in kako je z dlesnimi...
Hvala za odg
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Jst ga mam sicer pod ustnco, mam pa par frendic k majo prov monrojčka, pa ni neke bistvene razlike. Dlesen se enim mal unič enim ne (jst mam kovinsko palčko par let,pa mam vse normalno), velik jih zdej prakticira palčke iz bioplasta - naj bi ble boljše. Je pa treba palčko seveda skrajšat, pol nebi smel bit nekih problemov, razen če si nagnjena h temu in maš problematične dlesni, pol je treba bit mal bl pozorn, se kr hitro opazi, če je kej narobe (ti dlesen "zginja" po malem pač). Kadila sm jst takoj pri vseh pirsih v ustih (jezik,pod ustnco 2) samo sm pač po tem, ko sm pokadila mal z ustno vodico sprala(prve dni, pol ne več). Pa nikol ni blo nobenih problemov. Frendice k majo monrojčke so isto delale...pa majo vse kul. Samo prve dni mal pazi kako ješ, ker se ti zna mal palčka, k je dolga, zataknit (predvsem pri kakih senvičih je fajn merkat), dokler se ne navadiš.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Jaz sem razmišljala, da bi si ga dala pod ustnico, levo v kot-če sem se prav izrazila Ampak me skrbi, ker delam z ljudmi, faks je malo konzervativen itd.
Bi si ga dala vseeno?
Pač sem v dilemi, zaradi pisarniškega okolja itd.
No ja enim se bolj pozna enim manj sam načeloma se ne vidi, razen če čist od blizu pogledaš. Men se na sredini pod ustnco vidi samo če napnem kožo...pirs pa še vedno spravim skozi
emanuela če bi ga rada imela si ga daj. Edino, če bi imela probleme v službi? Itak obstajajo čist male bunkice alpa svetleče, da je kot kristalček pa lepo zgleda.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
no takole... pred približno 2 tedni sem si dala piercing v jezik. pač normalno mi je jezik otekel pa jest nisem upala, pol pa se je hitro umiril. zdaj pa me skrbi saj na zgornji strani jezika ni več le majhna luknjica temveč se je malo razširila proti koncu jezika ( kot mala razpokica), pa me skrbi ane.
a je mogoče da je pirs pretežak (kr mam not še unega dolgega), pa a bo mogoče bolš če si zamenjam in si dam not krajši pjrs?? al se bo to samo sčasoma zacello?? tko bi rada če mi kšna pomaga ki ima kake izkušnje alpa kdo ki se pač eno tolk spozna na to, brez bedastih izjau kot so "na vidiš zdej pa maš k si greš luknat jezik pa bla bla" pa tko no ))
kr lih jezik kot marlyn manson tud nočm met (alla snake version =)
Ma ne da bi zdaj izrecno prepovedali, ampak je bolj kot ne konzervativen stil itd.
Kolikšna pa je pribl cena?In ali ti lahko že takoj na zač. naredijo čimmanj opaznega ali moraš imeti tavečjo bunkico?
Sicer sm mela 2 pirsa, ampak v jeziku še ne tko da ti žal ne morm svetvat. Edini pametni nasvet, ki ti ga lahko dam (in ki ti ga bodo dale pomoje vse) je to, da se zapel do pirserja in njega praš. Če pa nimaš časa do njega skočt, ga pa vsaj pokliči/pošlji mail. Mislm pa, da uhanček še ni dobro menjat po 14 dneh.
Brez skrbi, 100% se ne bo kar prepolovil, da boš taka ko MM
@emanuela, cena je med 35 in 40 evri (piercanje + uhanček), za bunkico je pa povsem vseeno, kakšno maš, dokler je dovolj velika, da se jo da priviti na palčko. Palčka ni preveč široka, še vedno pa lahko najprej prosiš, da ti pokaže piercing in ji poveš, da bi rada kot se le da majhno.
@BK JST: NE dajat noter krajše palčke! Palčka je dolga z razlogom (zatekanje jezika). Lahko, da se ti je prej samo zdelo, da je bila luknja manjša, malo se je pa verjetno raztegnila tudi zato, ker ti je zatekel jezik (tudi če izgleda, da ni več zatečen, je verjetno še vedno vsaj malo). Kdaj so ti pa rekli, da pridi krajšat palčko, po enem mesecu? Ko boš šla krajšat, jih vprašaj še glede tega.