Klepetalnica

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Re: Klepetalnica

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

joj tldr, ti si tako plehek, da to kar ni res :D :D
ti ziher še nikoli nisi imel nobenega vsaj malce resnejšega razmerja. pa daleč od tega, da je kaj narobe s tvojimi kriteriji, do katerih imaš vso pravico. samo so neživljenjski.

jaz se strinjam, da imajo mlajše punce več gužve. ampak ne samo zaradi videza, tudi zaradi miselnosti. mlajšo je pač lažje okoli prsta navijat. z leti pride modrost in življenske izkušnje. pa tudi samozavest.

kot sem že pisala, zvede dandanes niso trajne. pustimo ob strani razloge, ampak samska 30 letnica (tudi 40 in 50letnica) ima bistveno manj problemov za spoznat koga, če se samska znajde na trgu. in vedno manj jih bo. sploh če je gospa urejena in situirana. ne gre samo za plodno obdobje, gre za človeško potrebo po bližini in druženju. in glede na to, da je vsaj na tem delu sveta, razmerje moških in žensk cca 50:50, je za vsako samsko žensko tudi samski moški. kriteriji se pa z leti spreminjajo.

in če bom jaz pri 55 pristala z enim zgubanim in postaranim 60 letnikom, ki me bo osrečeval (po vaše beta tipom) je meni pač vseeno. važno, da bom srečna.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

^
tldr plehek, tldr ono, tldr ovo, da bi bil pa tldr realen to pa ne.

in če bom jaz pri 55 pristala z enim zgubanim in postaranim 60 letnikom, ki me bo osrečeval (po vaše beta tipom) je meni pač vseeno. važno, da bom srečna

si pa taprave številke navedla. v teh letih ko je novo leto bolj pogosto kot pa sex itak ni več važno a je beta ali alfa lol. bolj naj te skrbi kakšna je situacijo pred temi leti...no saj najbrž te, zato si pa rajši zavila z argumentiranjem med penzioniste.

sicer pa ena "nova" tematika, malo za presekat debato... Dostikrat ko sem se zgovarjal z ženskami sem slišal stavek "Grem s tipom na zmenek, kateri mi je celo všeč...". Razmišljal sem nekako v tej smeri, da kaj hudiča so mislile do sedaj, da so hodile na zmenke s tipi, ki jim niso všeč, zakaj so to počele kljub temu da imajo tako pestro izbiro tipov, predpostavljal sem celo, da so hodile ne zmenke s grdimi tipi zaradi xyz razloga (ponavadi družbeni status in pa tip dober provider). Ko enkrat negrda, ali pa celo lepa punca reče, da gre na zmenek s tipom, ki ji je CELO všeč, slutiš, da nekaj smrdi do daske. Enostavno se prašaš, kako je to mogoče slišat od punce, ki ima pestro izbiro med tipi, tipov pa ko solate in trave. Ko sem videl te tipe, katere so jih punce popradalčkale z oznakami "zameljiv", "nič posebnega", "ni mi všeč, pa vseeno grem na zmenek z njim", sem bil u PM presenečen. Glede na to kar so ženske izustile sem pričakoval neke grde ali povprečne tipe, pa temu pa nikakor ni bilo tako. Tipi so bili lušni, simpatični, nekateri seveda tudi povprečni, ampak v splošnem so imeli neko, za moj kriterij, dodano vizualno vrednost glede na povprečje, puncam pa kljub temu NISO bili nič posebnega in so jih videle bolj kot nek plan-B tipe. Če bi bil jaz na njihovem mestu, v obrnjeni situaciji, t.j. da bi imel možnost izbirati med luštnimi in simpatičnimi puncami bi v tem lepo užival in ne bi pod nobenem pogojem trdil, da dejtam punce, ki mi niso všeč, sploh jih pa ne bi dejtal če mi ne bi bile všeč. Ko sem jih pa prašal, kakšne tipe vidijo kot take, da so jim všeč, sem hitro dobil realno sliko. Te tipi so izgledali, kot neki j.beni manekeni; ali so imeli tisto maskularno, čedno lepo faco, ali so bili visoki, dobro grajeni...itd.. v vseh primerih so j.beno izstopali od povprečja in so bili res očitno atraktivni - ključna beseda atraktivni! To so taki, tipi, katere z lahkoto zaposliš za manekene in brez problema vržeš na naslovnico -ok malo pretiravanja ampak važno je to da so bili očitno atraktivni glede na povprečno populacijo in spadajo med redkejše primerke...In kaj smo se naučili iz vsega tega?Da dokler nisi nek občutno ATRAKTIVEN tip (oznake kot so simpatičen, lušten ali bog ne daj povprečen ne pridejo v poštev), si za negrdo žensko kanon futr, plan B, nič posebnega ali na kratko, ji nisi všeč, in do tebe ženska NIKOLI ne bo čutila (močne) atrakcije, kot pa do tistega lepotca, ki spada v top 5-10% lepih tipov (pa smo spet pri alfa tipih). To dosti pojasni tisti pojav paretovega 80/20 načela, ki v tem kontekstu pomeni, da 20% tipov poriva 80% žensk in hitro postanejo stvari jasne, zakaj je 80% tipov v celem lajfu porivalo z nekaj ženskami, 20% pa pa dosegalo poljubne dvo ali celo tro mestne številke brez kakršnega koli naprezanja. Tudi pojasni to, ko ženska reče, da "ni tipov", s tem hitro vidiš na kakšne modele cilja. Ženske so samo j.beno, j.beno in še enkrat j.beno izbirčne in za njih 90% tipov (beri: ne alfic) sploh ni atraktivnih. Za moškega je večina žensk atraktivnih že samo zaradi tega ker so ženske, med tem ko za žensko, če nisi vsaj malo alfica, nisi nič posebnega, kaj šele, da bi bilo govora o kaki atrakciji. Toliko o "meni je pa ta tip CELO všeč" in pa "ni tipov".
Zadnjič spremenil TLDR, dne 15. Feb. 2014 17:00, skupaj popravljeno 1 krat.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

tldt, ti si napisal da je ženska v bistvu za odpad ko je konec njenega plodnega obdobja. menopavza pa običajno nastopi okoli 50 leta :P

ampak, ker si pisal za začetel družinskega življenja bom tole rekla: za moškega, s katerim želim vzgajati svoje otroke je karakter bistveno pomembnejši kot videz. pomembno mi je, da bo prevzel svoj del skrbi in obveznosti, da bo do njih ljubeč in do družine zaščitniški.

in moški, ki bo kalkuliral kolikorat na mesec mi lahko izpove ljubezen, da se ne bom slučajno ohladila; ki bo gledal na uro po kolikem času mi lahko odgovori na klic(sporočilo); ki bo "hard to get" samo zato ker je pač lahko, itd pač ne bo oče mojih otrok. pa če je sam adonis osebno s tičem trdim kakor kamen kost, debelim in velikim ter goro mišic in poln cvenka. jbg.

in da ne boš mislim, tudi moškim tiktaka biološka ura, in ne, ni jim vseeno kakšna špelca bo vzgajala njegovega otroka.

ciljna skupina tvojih člankov je folk ki dejta. dejtanje in pa načrtovanje družine so pa svetlobna leta narazen. in ker se dandanes (varno) plodno obdobje ženske podaljšuje, se tudi doba dejtanja podaljšuje.

aja, pa še odgovor na drugi del prispevka:
dosti folka (moških in žensk) ne zna ali ne mara bit samih. sploh če so malce atraktivnejši imata itak obe strani dosti ponudbe. ampak za resnejše razmerje vsak pač ni dober. in dosti folka si pač reče: dober/dobra bo dokler kaj boljšega ne najdem. :idea:
pa res mi je zabavno ko se buniš, da babe samo alfice zanimajo. konec koncev tudi tebe samo alfice od žensk zanimajo. in tako kot bi vsi tipi radi seksali s hudimi češpljami, bi tudi vse deklice rade seksale s hudimi fantiči. vsaj dokler je folk v letih, ko je videz pač glavni pogoj :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

s0nckic4 napisal/-a:in dosti folka si pač reče: dober/dobra bo dokler kaj boljšega ne najdem. :idea:

in to je čisti egoizem. egoist je zmožen samo neke koalicijske zveze, ne pa dejansko ljubezenske, vsaj jaz tako mislim.
hej norci :)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

s0nckic4 napisal/-a:pa res mi je zabavno ko se buniš, da babe samo alfice zanimajo. konec koncev tudi tebe samo alfice od žensk zanimajo. in tako kot bi vsi tipi radi seksali s hudimi češpljami, bi tudi vse deklice rade seksale s hudimi fantiči. vsaj dokler je folk v letih, ko je videz pač glavni pogoj :D

This. Ni treba biti dvoličen.Saj nas je že par izpostavilo to dejstvo, ki pa ga tldr lepo spregleda. Seveda, pač ni voda na njegov mlin.

Drugače pa tldr, ni nobena višja matematika dejstvo, da imajo tako moški kot tudi ženske radi atraktivne predstavnike nasprotnega spola. Kar se tiče tega, da si alfice lahko privoščijo tudi velik negativno naravnanega obnašanja pa bodmo realni...ena lepa ženska je lahko po karakterju prava bitch in počne kar se ji zljubi, pa bojo tipi še vedno zaljubljeno capljali za njo. Medtem, ko si "po vaše grda" ne more privoščit tega in ji je zanimiva osebnost ter prijeten karakter velik adut. Pa verjemi, da se tudi veliko takih žensk potem sprašuje kaj ti tipi vidijo na tistih mrhah (no, poleg videza, očitno nič drugega).

Ne vem, pač sprijazni se, da nikoli ne boš alfa in namesto, da zagrenjeno kriviš ženske, raje začni krivit svoje gene, mogoče? če že moraš koga oz. kaj krivit, da se počutiš bolše.
Če boš tu limal cele solate teksta o tem kakšne so ženske, alfe, bete in omege, ne boš zaradi tega nič bolj alfa.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

s0nckic4 napisal/-a: pustimo ob strani razloge, ampak samska 30 letnica (tudi 40 in 50letnica) ima bistveno manj problemov za spoznat koga, če se samska znajde na trgu. in vedno manj jih bo. sploh če je gospa urejena in situirana.

Vprašaj browneyes, kako ji kaj gre iskanje tipa za resno zvezo, pa ni stara 30, ampak 28.

Ženske ste glede tega na slabšem in nobeno tiščanje v pesek ne pomaga. Situiranost ženski ne pomaga, razen če noče enega luzerja, d aga bo vzdrževala.

Moškemu šanse zmanjšuje socialno luzerstvo, ženski pa starost. Tako je, od vekomaj in vedno bo.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

to nima nobene veze z leti.
saj ga tudi pri 22ih nisem dobila za zvezo.
tako da ne vem kaj sem na slabšem pri 28ih.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

sem browneyesinih let, pa bi rakla, da imam manj problemov dobit tipa za zvezo zdaj kot pa pri 21-22ih :P
Vsak raj ima svojo kačo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Mogoče imaš realnejše kriterije. Verjetno je v tem razlika med vama. Ti se verjetno zavedaš, da morš za zvezo gledat tipe 28+, ne pa 24-letnike, ki norijo po diskačih.

Pa še nekaj je, karakter. Ženska s preagresivnim karakterjem je za zvezo no go. Ti sončkica pa mi deluješ, kot da imaš tak bolj umirjen ženski karakter.
browneyes
Debatorica
Debatorica

to pač ugibaš. tudi jaz ne gledam na starost, ampak na to, da je tip alfa in da mi je všeč.

ampak tako kot je vam sladko ulovit in pofukat eno 20letnico, tako je meni enega 25letnika.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

eh delu jaz mam filing, da se ti v štarti preveč namalaš, da bi te kdo jemal za resen material za zvezo. probi se malo manj naličit pa malo bolj okusno, a še vedno sexi oblečt.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
browneyes
Debatorica
Debatorica

to je kr neki claire. jst se malam sam za vn. čez dan redko k se mi ne da.
poznam eno žensko k je skoz namalana, že leta in leta, še na plaži se trikrat namala vmes, še na zajtrk v hiši ne gre namalana, pa je imela skoz resne tipe, ki jim je bilo to všeč, da se skoz mala, ker to smatrajo za urejenost. meni kvečjemu kdo reče, da bi se mogla skoz malat, ker mi paše.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

ti prenamalana ženska skoči v bazen potem se pa prašaš kdo je ta pupa, ki je vun pripravala...
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

browneyes, mogoče zato ker če hočeš zvezo, moraš imet za ponudit več kot sam lepo fasado.
mene makeup odbija. ko vidim totalno namalno žensko, očitno išče tipe ki padajo na zunanjost. zato tud sama vse da na zunanjost. očitno je da taki več al mn dol visi za notranjost, tako svojo kot tujo. no vsaj jaz mam tak občutek..

glede na to da ti je ideal imet 2 moška ki te bosta rihtala kot ti bo pasalo, in ti to tud na čelu piše, jaz ne verjamem da boš sploh dobila kako "žrtev" za zvezo. če pa boš, pa itak ne boš srečna. ker tudi če ti rata ideal in maš 2 moška, providerja in babuna, se boš prej al slej naveličala in hotela neki več.
hej norci :)
Odgovori