Cosmo obdarovanje 2010
-
- Komunikatorka
jst sem pa danes še eno darilo dobila, od Cosmopolitana
jeeeej
cute umetne nohte - french manikura z rožicami, perfektne dolžine. a moram poudarit da mi je karkoli za na nohte zelo zelo všeč??
bom poslikala in objavila, mogoče že na nohtih (samo ugotovit moram, kako se potem dol spravijo).
HVALA Cosmopolitan!!

cute umetne nohte - french manikura z rožicami, perfektne dolžine. a moram poudarit da mi je karkoli za na nohte zelo zelo všeč??

bom poslikala in objavila, mogoče že na nohtih (samo ugotovit moram, kako se potem dol spravijo).
HVALA Cosmopolitan!!

Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
purple_rain napisal/-a:^^nimaš pojma, Dedek Mraz je itak taglavni
http://www.youtube.com/watch?v=HCFyEB5uyjU

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
rinca napisal/-a:jst sem pa danes še eno darilo dobila, od Cosmopolitanajeeeej
![]()
cute umetne nohte - french manikura z rožicami, perfektne dolžine. a moram poudarit da mi je karkoli za na nohte zelo zelo všeč??![]()
HVALA Cosmopolitan!!
js sm tut dobila od Cosmopolitana darilčk..Cosmo mini pilco za nohte za na ključe in potavalni gel za tuširanje Aldo Vandini

wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop 

Uiiiiii, jaz sem pa danes šla po paket
Ko sem vse skupaj odvila, me je čakalo res veliko presenečenje.
In ja, takoj sem vedela kdo je moja božička, hehe
Evelyn, hvala ti, res se je videlo da si se zavzela za darilo
Dobila sem pa: tri kapučinote (Milka, njama šnjama), Milko srčke, dve rački za kopanje
in dva PREčudovita laka, v modri in rdeči barvi.In ja, modra je svetovna, jutri že gre na moje nohte
Rdeča pa itak...
No, največja fora pa mi je risba South parkovih junakov, ki si ogledujejo moj profil
Da o domiselnem pismu niti ne govorim...Slike bom naložila takoj, ko mi danes prinesejo baterije za fotoaparat.V glavnem, res si zadela in sem ti zelo hvaležna za super izbrano darilo
P.S.Hehe, moje darilo je najlepšeee!

Ko sem vse skupaj odvila, me je čakalo res veliko presenečenje.
In ja, takoj sem vedela kdo je moja božička, hehe
Evelyn, hvala ti, res se je videlo da si se zavzela za darilo

Dobila sem pa: tri kapučinote (Milka, njama šnjama), Milko srčke, dve rački za kopanje

Rdeča pa itak...

No, največja fora pa mi je risba South parkovih junakov, ki si ogledujejo moj profil

Da o domiselnem pismu niti ne govorim...Slike bom naložila takoj, ko mi danes prinesejo baterije za fotoaparat.V glavnem, res si zadela in sem ti zelo hvaležna za super izbrano darilo

P.S.Hehe, moje darilo je najlepšeee!
The world is as you are.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj