Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ a držijo alima pure tudi v celju????
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ woohooo! ja, držijo!
sicer ti pa priporočam da pokličeš tja in povprašaš o svetovanju.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Kje vse pri nas se da kupit šampon za lase Keune?

Menda tak zgleda:
Slika

Včeraj sem v Mullerju gledala pa sem videla sam neke šampone v ogromnih embalažah.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
OranGina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OranGina »

razmišljam, da bi si za novo leto omislila umetne trepalnice in ker nimam nekih izkušenj s tem, me zanima katere so v redu/katere mi priporočate...rada pa bi, da izgledajo čim bolj naravno in da niso ravno najvišji cenovni razred.
Life isn´t about finding yourself....it´s about creating yourself! (George Bernard Shaw)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

kikyca napisal/-a:Kje vse pri nas se da kupit šampon za lase Keune?

Menda tak zgleda:
Slika

Včeraj sem v Mullerju gledala pa sem videla sam neke šampone v ogromnih embalažah.

najlažja pot- zguglaš frizerske salone v tvojem kraju. in pogledaš katero znamko uporabljajo. vsak salon ima "vodilno" znamko, dve, tri. tam lahko kupiš izdelke. :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

orangina- BAJE so od art decota najboljše. sem se lih zadnjič z eno maskerko pogovarjala. sama pa nimam izkušenj, razen s tapocenskimi za pust, ko itak ni cilj da se ne vidijo. ;)
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

claire napisal/-a:^^ a držijo alima pure tudi v celju????

Nisem čekirala vseh tem zadnjih nekaj dni, zato moj pozen odgovor, ampak si že tako sama ugotovila - ja, držijo tudi v Celju. Sem kontaktirala to punco, mi je hitro in prijazno razložila vse, kar me je zanimalo. :)

Me pa zdaj spet nekaj zanima, iz vaših izkušenj; Katero kremo priporočate, ker jo moram naslednji teden nujno že imeti, saj je trenutne že skoraj zmanjkalo (te ni več v njihovi prodaji).

Tole ali tole? Pri prvi je škoda le, da nima SPF-ja.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ jaz bi vseeno taprvo na tvojem mestu.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

Upam, da pišem v pravo temo. Katere znamke čopiči za ličenje so kvalitetni in ne predragi? Na kaj je že treba bit pozoren - na naravne ščetine in še kaj? Gledala sem v DMu (ne vem kera znamka) in Mullerju (Art Deco). Rabim pa naslednje:

- čopič za senčenje vek (ki bi naj izgledal tako)
Slika

- čopič za senčenje obraza (za bronzer in rdečilo, bom mela kar za vse tega)
Slika

- čopič za nanašanje korektorja
Slika
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

IsaDora in ArtDeco sta znamki srednjega cenovnega razreda in sorazmerno kvalitetni, je pa res, da dlake pri ArtDeco-ju kar odpadajo, tako da bi se na tvojem mestu raje odločila za prvo znamko. :wink:
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Ima katera izkušnje z eye linerjem v gelu? Vem da v eni temi je ena (ali mogoče celo več uporabnic) omenjalo to, pa tudi da se dobijo taki ''prepognjeni'' čopiči za nanos, pa sama tega nikjer ne zasledim, razen od Essence (sam ni upognjenega čopiča)? Ima katera izkušnje s tem od Essence (ali podobnim), se da fajn nanašat, je obstojno?

Slika
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^erm, tud jz mam tole, sam ne znam nič pametnega povedat o njem, probala lih 1x, tolk da sem ugotovila, da ne znam delat z njim :? :lach:
Hm, si pogledala pri Catrice? Sicer na spletni strani je tale "upognjen" čopič, ne vem pa, če ga je za dobit pri nas (bo katera druga znala več povedat).
Sicer pa eBay, valda.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

^^Ja, Catrice ma ta upognjen čopič.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Tearjerker jaz ga tud mam pa nevem nič kaj preveč pametnega povedat o njem ker še kar uporabljam eye liner v svinčniku (tušu) al niti nevem kako se reče v glavnem, da mi tanjšo črto dela. Tale se mi zdi bolj primeren za zvečer ker se mi zdi da naredi debelejšo črto (oz. jaz se ne znam mazat s temi čopiči) če si spretna tud na koncu očesa ko potegneš čopič se da mačkast izgled fajn naredit (no nevem jaz mam mal že oči take oblike pa se mi zdi, da mi še bolj naredi mačkaste, odvisno kak potegneš). Jaz sem bolj leva kar se tiče mazanja in lišpanja pa zato tega raje ne uporabljam ker sem zmeraj vse okoli črna sam tam ne kje bi mogla bit :D

Se pa spomnim, da je ena uporabnica pohvalila tega da lepo maže tak da...
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Hvala punce :D Ja un čopič zgleda men ko en špahtl, si nekot ne morem predstavljat da bi s tem naredila lepo črto. Bom pogledala na kakem štandu od Catrice.

@purple_rain: Ebay je moja naslednja točka v življenju da si zrihtam lepo account in vse in začnem kupavat tam, ko pa bom mela to v malem prstu, pa ne bom več sprašavala spljoh :P

Pa lepo da še obstajajte kake take levakinje pri lišpanju kot jaz, ko nam kaj pač ''ne gre'' :D
Odgovori