Js mam pa kr že zbrana imena za otročke čeprav se mi še nikamor ne mudi. Vsaj js tko menim Lepa Ž imena: Ajda, Adriana, Gaja, Lara, Maša, Rubi, Taja, Tanja, Tara, Viktorija, Zara, Žana
Lepa M imena: Benjamin, Boštjan, Erik, Filip, Grega, Kristjan, Lovro, Nejc, Renato, Severin, Simon, Tomi, Žiga
zadnjič sem z bratrancem peljala njegove tamale v vrtec ... in medtem ko se je mali preobuval, sem na obešalnikih brala imena otrok iz tiste skupine ... in preberem na enem - mujo umrla sem od smeha
js bi pa mela punčko Zalo al pa Živo ... Ko sta eni izmed prvotnih slovenskih imen in niti ne zvenita starinsko, kot npr. Marija ... ena punčka bo gotovo imela kombinacijo imena z Ana, ker je to neka nenamerna tradicija v naši družini ... že trije rodi imajo ženske po imenu Ana fantku bi pa dala ime Jakob ali Jaka ...
ampak, kje so še ti časi, ko bom izbirala ime za svojega otroka
"so tell me, do you have someone special in your life?" "yes, I do. . . me"
Jaka oz. Jakob je blo tud meni zelo zelo všeč in to zelo dolgo...
ampak zadnje čase pa mam tak hudi odpor do tega imena, ker je čist preveč židovsko ime, da bi ga dala svojemu otroku
Ga je že nadomestil Rožle, pa tudi dragi se strinja Rožleeeee, oh, how cute! Ziher bo umetnik! Pa big haired!
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...