Odprta zveza

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

emanuela napisal/-a:A, tako...ja no, na mestu mi ni bila njegova objava o višji vrednosti na trgu, če imaš povrhu še privlačno žensko.
Jah, pač nimamo vse želje po dokazovanju, kaj vse lahko dobimo, ane.
Ker tudi če bi jo imele, bi šle potem še na duhovnike ali pa na homoseksualce, ki so veliko težji oreh kot pa zasedeni tipi.

Moja izjava je popolnoma resnična in bi jo lahko vklesali v kakšen tempelj odnosov med moškimi in ženskami (če kaj takega obstaja).

Nikjer nisem napisal, da imam žensko zato, da sem zanimiv tudi za druge ženske. Prav gotovo mi je pa narava dala par oči.In nisem slep, dobro vidim okoli sebe in dobro vidim, da bi, odkar sem vezan, bistveno lažje dobil žensko za postranski seks.Ker sem pa zagovornik zvestobe, tega ne prakticiram.

Stvar je verejtno tudi v tem, da je nesamski tip seksualno potešen in kot tak daje čisto drugačne signale, kot kakšen samec, "ki že dolgo ni", kar se mu od daleč vidi in vas ženske ful odbija.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

claire napisal/-a:tipi 30+ so samski, ker so kreteni (tu ni nikjer govora o tistih, ki so se razšli). ker gledajo na žensko kot na materialno dobrino, kot na svoj kos garderobe (ki ga lahko odložijo vsakič ko ga kdo pokliče za pivo!). ker kakor hitro ženska noče, da se njen tip vse vikende "goni" okrog s svojimi "prijatelji" je "tečna baba". v resnici so pa oni tisti, ki ne ločijo kaj je pomembno in kako se "igra" v zvezi.

Ženske 30+ so samske, ker so zmešane ( tu ni govora o tistih, ki so se razšle). Ker geldajo na moškega kot na materialno dobrino, kot na svoj kos garderobe (ki ga lahko odložijo vsakih, ko jih prijateljica pokliče na kavo).ker kakor hitro tip noče prenašati vseh njenih muh in kapric, je "zoprn dec".v resnici pa so one tiste, ki ne ločijo, kaj je pomembno in kako se "igra" v zvezi.

Kako ti je všeč moja analogija na tvojo teorijo? :)

Če je samski tip, ki s enoče vezati, po tvoje kreten, ali imamo pravico uporabiti podobno besedo za samsko žensko, za katero ni nihče dovolj dober?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

claire napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:
claire napisal/-a:in sklicevanje na druge religije/kulture je tudi kar nekaj tja v en dan.

tole si vzela iz konteksta. in sicer je tu šlo za to, da si ti rekla, da je morda islam pravilen (v resnici si pa krščena). in nikjer nisem rekla kaj je prav in kaj narobe. kot če bi ti hodila naga po ljubljani in se sklicevala na plemena v afriki kjer to prakticirajo.

Ne vem, a si me s kom zamenjala, ampak pred tem tvojim postom, ni nobenih mojih komentarjev.. par strani nazaj sem povedala, da se mi zdi zanimiva odprta zveza, da pa ni zame.. o islamu je bil repost na točno tole izjavo, in še enkrat, nikjer nism rekla kaj je pravilno ali morda pravilno, rekla sem samo, da nimamo pravice sodit o tem..
Zdej pa dovolj, ker itak nima veze.

Pa na tole zgornje, zakaj bi nekdo ki se noče vezat bil kreten? moški ali ženska? pa tut če je to do 30+ leta?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Džeki napisal/-a:Prav gotovo mi je pa narava dala par oči.In nisem slep, dobro vidim okoli sebe in dobro vidim, da bi, odkar sem vezan, bistveno lažje dobil žensko za postranski seks.Ker sem pa zagovornik zvestobe, tega ne prakticiram.

Stvar je verejtno tudi v tem, da je nesamski tip seksualno potešen in kot tak daje čisto drugačne signale, kot kakšen samec, "ki že dolgo ni", kar se mu od daleč vidi in vas ženske ful odbija.

Amen!
ja, res je :)
tip, ki je v zvezi oddaja čist drugačno energijo kot samski, vezan tip oddaja samozadovoljnost-neki občutek da je sam sebi zadosti in da je zadovoljen s tem kar ima, da ne rabi nobene druge in ravno to "pali" druge ženske, ker vejo da niso nujne takemu tipu. Tak pač je, tak bo in tak je zmeri bilo :wink:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

čuftika napisal/-a:
Džeki napisal/-a:Prav gotovo mi je pa narava dala par oči.In nisem slep, dobro vidim okoli sebe in dobro vidim, da bi, odkar sem vezan, bistveno lažje dobil žensko za postranski seks.Ker sem pa zagovornik zvestobe, tega ne prakticiram.

Amen!
tip, ki je v zvezi oddaja čist drugačno energijo kot samski, vezan tip oddaja samozadovoljnost-neki občutek da je sam sebi zadosti in da je zadovoljen s tem kar ima, da ne rabi nobene druge in ravno to "pali" druge ženske, ker vejo da niso nujne takemu tipu. Tak pač je, tak bo in tak je zmeri bilo ;)

Sej so lahko tut samski tipi seksualno potešeni, al pa tut če niso, ni nujno, da se mu pozna na kilometer.. sploh me zanima, kako oz. kje se to vidi? s tako izjavo mečeš v isti koš vse ženske in vse moške..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Roberta R. napisal/-a:
čuftika napisal/-a:

Amen!
tip, ki je v zvezi oddaja čist drugačno energijo kot samski, vezan tip oddaja samozadovoljnost-neki občutek da je sam sebi zadosti in da je zadovoljen s tem kar ima, da ne rabi nobene druge in ravno to "pali" druge ženske, ker vejo da niso nujne takemu tipu. Tak pač je, tak bo in tak je zmeri bilo ;)

Sej so lahko tut samski tipi seksualno potešeni, al pa tut če niso, ni nujno, da se mu pozna na kilometer.. sploh me zanima, kako oz. kje se to vidi? s tako izjavo mečeš v isti koš vse ženske in vse moške..

tega se ne vidi iz letala, to se začuti, seveda so lahko tut samski tipi sexualno potešeni, ampak sm povedala tip v zvezi ker mi je samoumevno da tak tip ima redne spolne odnose. Dejansko pa ni bistvo v samskosti ali vezanosti ampak bolj v sexu. Vidi se mu v odnosu do žensk, tip ki jih ima veliko na razpolago, ne zveni in ne zgleda obupano v smislu da kero more nujno zahaklat da bi dobil sex, tega ima že tak dovolj. No tak, zej sm pojasnila, če pa še zmeri komu ni jasno za kaj gre, pol pač tukaj ni pomoči.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

čuftika napisal/-a:tega se ne vidi iz letala, to se začuti, seveda so lahko tut samski tipi sexualno potešeni, ampak sm povedala tip v zvezi ker mi je samoumevno da tak tip ima redne spolne odnose. Dejansko pa ni bistvo v samskosti ali vezanosti ampak bolj v sexu. Vidi se mu v odnosu do žensk, tip ki jih ima veliko na razpolago, ne zveni in ne zgleda obupano v smislu da kero more nujno zahaklat da bi dobil sex, tega ima že tak dovolj. No tak, zej sm pojasnila, če pa še zmeri komu ni jasno za kaj gre, pol pač tukaj ni pomoči.

Redki so tisti primerki, ki delujejo in zvenijo res obupani (vsaj v moji praksi je blo tako), ki pa še zdaleč ne potrjujejo pravila, da vezani (oz. taki ki velik seksajo) tipi lažje dobijo bejbo..

To je isto, ko da js rečem, da jebački tipi (ki veliko seksajo) pri ženskah nimajo šans, ker vedo da so samo za ONS.. kr nekej.

Hotla sem samo povedat, da to ni neko nenapisano pravilo, pri tebi pali, pri enih mogoče ne.. eni tipi znajo samozavest kazat brez tega da majo eno frajlo doma, drugi ne.. sto ljudi sto čudi, tko da je brezveze "pisat" pravila na svojih izkušnjah.
(__/)
( o.O)
(")_(")
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Dobro. Js pa pravim, da je dober avto podaljšek penisa. Ugovarjanje tej teoriji pa je brezpredmetno.
(__/)
( o.O)
(")_(")
Horus

purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Horus napisal/-a:Saj velja ta teorija, vkolikor ima moski le enega, in se tega na kredit za 10 let. Ce si pa milijonar privosci celo floto takih makin, pa tezko recemo, da zato, ker si mora karkoli daljsat ;)
Ego?
Horus

Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Roberta R. napisal/-a:Dobro. Js pa pravim, da je dober avto podaljšek penisa. Ugovarjanje tej teoriji pa je brezpredmetno.

upam, da te bo dragi vse življenje vozil na štangi od bicikla! V tem primeru boš najbolj zadovoljna in zadovoljena! :wink: :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Horus napisal/-a:Amm, dobri avti so umetnost na kolesih? Kot da bi rekel, da si nekdo, ki kupuje Picassa, Rembrandta, Michelangela etc. daljsa ego.
Hm. Vsakemu svoje, torej. Jz bi bolj cenila slednjega (ki zbira prava umetniška dela), kot pa prvega, ker zame to ni umetnost. :)
Horus

Odgovori