Tinaaa napisal/-a:A kdo ve kdaj se začnejo predavanja na ff?
Pričetek predavanj za vse letnike je 1.10.2009 od 12.00 ure dalje.
Tako piše na strani Filozofske fakulteta Maribor če te seveda zanima za Mb, nevem pa če tko drži bomo vidl.
Kak to misliš resno? Mislim, da do 5. nimamo predavanj... Prvi dan je pa itak orientacija tak da se ne sekiraj. Po Mariboru pa ti lahko jas razkažem. Samo jas se ne orientiram po ulicah al, ampak po trgovinah a boš v študentu al privat?
Blondie7 napisal/-a:Kak to misliš resno? Mislim, da do 5. nimamo predavanj... Prvi dan je pa itak orientacija tak da se ne sekiraj. Po Mariboru pa ti lahko jas razkažem. Samo jas se ne orientiram po ulicah al, ampak po trgovinah a boš v študentu al privat?
hah,sej taka orientacija je pa itak najbolsa!;) ma,na strani faxa sm prebrala da se zacnejo od 12h naprej.. Js sm privat.. ti si pa itak iz mb vidim..
joj ne nisem iz mbja, samo je pa moj drugi dom. skoro vsaki vikend od rojstva sem tam tak da mi je poznan. Urniki so že gor slučajno? Ko ne vem al jih ni al pa sem preveč blond pa jih ne najdem ...
Blondie7 napisal/-a:joj ne nisem iz mbja, samo je pa moj drugi dom. skoro vsaki vikend od rojstva sem tam tak da mi je poznan. Urniki so že gor slučajno? Ko ne vem al jih ni al pa sem preveč blond pa jih ne najdem ...
aja,ne niso se urniki,u tork naj bi bli.. Tam pise neki sprejem novincev na uvodni strani:) a ti si u studentu? Jaz sm tud zelela,pa sm prevec na konc liste
Blondie7 napisal/-a:joj ne nisem iz mbja, samo je pa moj drugi dom. skoro vsaki vikend od rojstva sem tam tak da mi je poznan. Urniki so že gor slučajno? Ko ne vem al jih ni al pa sem preveč blond pa jih ne najdem ...
aja,ne niso se urniki,u tork naj bi bli.. Tam pise neki sprejem novincev na uvodni strani:) a ti si u studentu? Jaz sm tud zelela,pa sm prevec na konc liste
Aha no pol bojo pa ju3 Ne jas sem si privat zrihtala pri enih znancih, bi pa želela v kako garsonjero it... Ko na partye bom itak hodla v študenta
Hmm jst grem na razredni pouk in ob petkih itak nimamo predavanj. Lani so menda šli drugi dan v živalski vrt , tretji dan so imeli pa glasbeni preizkus- govorim za razredni pouk.
miu. a kej veš kdaj mormo bit v četrtek tm al pa kej?
Živjo, mene pa zanima če so ta prva srečanja brucov, ki potekajo pred pričetkom predavanj na ff v ljubljani obvezna za redne in tudi izredne študente??