RBD
- red*cherry
- Kofetarica
dasha! napisal/-a:glede anahi in njene bolezni..mal mi je "smešno" ker vodi kampanijo in res opozarja na to bolezen, hkrati pa sama nima niti dekagrama preveč, še premal pomojm. pa tut ne werjamem da je popolnoma zdrava. in ker je vzor številnim najstnicam jih hoče bit velik tok suhih in met takšno postavo kot anahi.sm pa prepričana, da anahi zlo gara za takšno postavcotut dulce je ful suha.sej ne rečem, da bi mogli bit zdej debeli, sam vseen, ne štima mi čist to
pa sj nevem kaj sm hotla powedat...
Neki tazga tud jst mislm, pa nism znala skup sestavt.

- red*cherry
- Kofetarica
purple_rain napisal/-a:In kaj je tu novega? Sej niso edini, ki so imeli razprodane koncerte? In še koliko ostalih slabših glasbenikov(in ostalih "zvezdnikov") mastno služi takole.rose8 napisal/-a:no dragi feni RBD-ja mal si preberte tole:
http://www.demos.si/index.php/Kulturna- ... e-rbd.html
ja ampak fora je da bojo zanimivi eno leto pol bojo pa razpadli. nikol ne bojo tok dobri kot npr. the dubliners. gre za hitr dobiček, ne za glasbo. oni so tko kot kakšni bepop, unique itd.
- red*cherry
- Kofetarica
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Ja, in? Pač so na hitro velik zaslužili(sicer na račun osladnosti in priljubljenosti med mlajšimi) - še enkrat, kaj je tle novega?rose8 napisal/-a:purple_rain napisal/-a:In kaj je tu novega? Sej niso edini, ki so imeli razprodane koncerte? In še koliko ostalih slabših glasbenikov(in ostalih "zvezdnikov") mastno služi takole.rose8 napisal/-a:no dragi feni RBD-ja mal si preberte tole:
http://www.demos.si/index.php/Kulturna- ... e-rbd.html
ja ampak fora je da bojo zanimivi eno leto pol bojo pa razpadli. nikol ne bojo tok dobri kot npr. the dubliners. gre za hitr dobiček, ne za glasbo. oni so tko kot kakšni bepop, unique itd.
- delusional
- Cosmopsiho
dasha! napisal/-a:glede anahi in njene bolezni..mal mi je "smešno" ker vodi kampanijo in res opozarja na to bolezen, hkrati pa sama nima niti dekagrama preveč, še premal pomojm. pa tut ne werjamem da je popolnoma zdrava. in ker je vzor številnim najstnicam jih hoče bit velik tok suhih in met takšno postavo kot anahi.sm pa prepričana, da anahi zlo gara za takšno postavcotut dulce je ful suha.sej ne rečem, da bi mogli bit zdej debeli, sam vseen, ne štima mi čist to
pa sj nevem kaj sm hotla powedat...
neki podobnega sm hotla tudi jst rečt.
kao nagovarja najstnice proti anoreksiji, a sama je neka popolna barbika, kateri bi hotle najstnice bit podobne.
- red*cherry
- Kofetarica
- red*cherry
- Kofetarica