RBD

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Noella »

RBD se februarja ali marca vrača v Slovenijo :eek:
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

dasha! napisal/-a:glede anahi in njene bolezni..mal mi je "smešno" ker vodi kampanijo in res opozarja na to bolezen, hkrati pa sama nima niti dekagrama preveč, še premal pomojm. pa tut ne werjamem da je popolnoma zdrava. in ker je vzor številnim najstnicam jih hoče bit velik tok suhih in met takšno postavo kot anahi.sm pa prepričana, da anahi zlo gara za takšno postavco :D tut dulce je ful suha.sej ne rečem, da bi mogli bit zdej debeli, sam vseen, ne štima mi čist to :D pa sj nevem kaj sm hotla powedat... :hallo:

Neki tazga tud jst mislm, pa nism znala skup sestavt. :D
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Noella napisal/-a:RBD se februarja ali marca vrača v Slovenijo :eek:

Od kje pa ti ta informacija?
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Josephina napisal/-a:Zdej k ve tok hvalte RBD sem se js začela poslusat njihovo musko. :D

Heh, sej js tud :D V prvem postu sm napisala, da so mi 3 njihove pesmi fajne, zdej jih je že 5 :rofl:
Use your head and follow your heart.
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rose8 »

purple_rain napisal/-a:
rose8 napisal/-a:no dragi feni RBD-ja mal si preberte tole:

http://www.demos.si/index.php/Kulturna- ... e-rbd.html
In kaj je tu novega? Sej niso edini, ki so imeli razprodane koncerte? In še koliko ostalih slabših glasbenikov(in ostalih "zvezdnikov") mastno služi takole.

ja ampak fora je da bojo zanimivi eno leto pol bojo pa razpadli. nikol ne bojo tok dobri kot npr. the dubliners. gre za hitr dobiček, ne za glasbo. oni so tko kot kakšni bepop, unique itd.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

rose8 napisal/-a: gre za hitr dobiček, ne za glasbo. oni so tko kot kakšni bepop, unique itd.

Ja sej ni noben reku, da to ni res. No, primerjala z bepop jih jst ne bi, še manj z unique. Razn če misliš samo Slovenijo. Drugač je pa bolj na mestu primerjava z recimo...Cita al kej tazga.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

rose8 napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:
rose8 napisal/-a:no dragi feni RBD-ja mal si preberte tole:

http://www.demos.si/index.php/Kulturna- ... e-rbd.html
In kaj je tu novega? Sej niso edini, ki so imeli razprodane koncerte? In še koliko ostalih slabših glasbenikov(in ostalih "zvezdnikov") mastno služi takole.

ja ampak fora je da bojo zanimivi eno leto pol bojo pa razpadli. nikol ne bojo tok dobri kot npr. the dubliners. gre za hitr dobiček, ne za glasbo. oni so tko kot kakšni bepop, unique itd.
Ja, in? Pač so na hitro velik zaslužili(sicer na račun osladnosti in priljubljenosti med mlajšimi) - še enkrat, kaj je tle novega?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

dasha! napisal/-a:glede anahi in njene bolezni..mal mi je "smešno" ker vodi kampanijo in res opozarja na to bolezen, hkrati pa sama nima niti dekagrama preveč, še premal pomojm. pa tut ne werjamem da je popolnoma zdrava. in ker je vzor številnim najstnicam jih hoče bit velik tok suhih in met takšno postavo kot anahi.sm pa prepričana, da anahi zlo gara za takšno postavco :D tut dulce je ful suha.sej ne rečem, da bi mogli bit zdej debeli, sam vseen, ne štima mi čist to :D pa sj nevem kaj sm hotla powedat... :hallo:

neki podobnega sm hotla tudi jst rečt.
kao nagovarja najstnice proti anoreksiji, a sama je neka popolna barbika, kateri bi hotle najstnice bit podobne.
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka

da se vračajo v SLO, so rekl v intervjuju za pop tv, zdj bojo posnel 5. cd, pol pa sledi poslovilna turneja in po vsej verjetnosti pridejo tud sm
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Ja že da so rekl, ampak to je blo tko bolj rečeno: najbrž pridemo, ko bomo predstavljal nov cd, ne pa da ti rečeš da pridejo marca, kot da že veš.
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka

jah oprosti, če mam veze pri organizatorjih, sm pač mal povprašala, jao :roll:
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Noella napisal/-a:jah oprosti, če mam veze pri organizatorjih, sm pač mal povprašala, jao :roll:

Ja prej pa si napisala da so oni rekl po pop tv-ju.
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka

ja sej, glede na to, da sm slišala od dveh virov, sm pač začela vrjet, da se res vračajo
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Jst tud vrjamem da se bojo vrnni. Nevem zakaj se nebi ? Če sledi turneja in so vidli zanimanje tukej ?! . . . Upam da pridejo nazaj ! ! !
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Odgovori