Torej, jaz sn rekla kr Jaaa

V bistvu sem ga bolj nekak izcmokala, ker nisem bla v stanju jasno rečt karkoli!
Kak je zgledalo? Pač, čez en mesec mam rojstni dan. In zadnjič po kosilu se moj začne tak nekak drugače obnašat, kao, da ne more več zdržat. Kaj ne moreš več zdržat? In začne, da ima darilo za rojstni dan za mene in da je tako fenomenalno, da ne more več čakat, da mora to naredit danes, da je to pravi dan in da ne bo prav, če bi čakalo darilo še en mesec, ker je prav, da mi ga da tukaj in zdaj. Pa privleče na dan vrtnice. Hmmm, si mislim, ja, šopek bi pa res bolj težko počakal do decembra

Gledam tiste rože, se zahvalim, nič mi ni blo jasno...no, pa vzamem dol oni papir od šopka...pa se mi je zdela ena vrtnica taka, malo bolj vsiljivec je delovala, hehe

Seveda, bla je žametna vrtnica z vlogo škatlice za prstanček

No, on to odpre, vidim THE RING in se začnem cmerit, še preden je karkoli rekel

Medtem je nekaj govoril, v stilu, da je to to in da si želi preživet življenje z mano...pa tak...kr dolgo je govoril, samo nisem vsega ujela...ful sm bla presenečena in nič mi ni blo jasno

In itak ful vesela! No, ko je blo jasno, da se strinjam z ženitvijo (šlo je bolj za konkludentno dejanje, nekak nisem nič rekla), mi je nataknil 3x prevelik, prelep prstanček

Zdaj je že zmanjšan in mi je odlično prav, on pa je moj fiancé