Kmetija
Đizs, kaka drama queen je ta Adrijana
. Non stop cmera, enkrat ji je žou za Špelo, drugič jo sovraž u dno duše. In da nekdo ni človek, zato kr je njo dou u boj al karkol že ji je tko narobe hodil - oh, please, reva u lajfu še ni dožvela hudga očitno.
Ženska lih ne zastop namena tele igrce, ne ve, da tile namišljeni odnosi večinoma pač niso enaki realnim.
Tok zna povedat čez use, svojih nenehnih otročarij, izpadou, tračarjenja pa sploh ne opaz.
Po pravic povedan je bla men rahlo neokusna, tko in drgač.

Ženska lih ne zastop namena tele igrce, ne ve, da tile namišljeni odnosi večinoma pač niso enaki realnim.
Tok zna povedat čez use, svojih nenehnih otročarij, izpadou, tračarjenja pa sploh ne opaz.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha napisal/-a:Đizs, kaka drama queen je ta Adrijana. Non stop cmera, enkrat ji je žou za Špelo, drugič jo sovraž u dno duše. In da nekdo ni človek, zato kr je njo dou u boj al karkol že ji je tko narobe hodil - oh, please, reva u lajfu še ni dožvela hudga očitno.
Se strinjam. Sem kar vesela, da je končno izpadla, ker nemaram oseb, ki neznajo ničesar razen kritiziranja.
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
najprej reče da ji je žal da jo je šinfala, pol da jo šovraži
pol da se sploh nebo borila, pol se bori
enkrat tečnari da sovraži špelo da ji ni dala šanse da gre domov zdaj pa da jo sovraži da gre zaradi nje domov
pol da ji je miha dober kolega, pol že grozi da se mu naj nobena ne približa
ta baba govori eno dela pa drugo
aja pa izjava da se ji bo maščevala in da ve kako
je na nivoju 5 letne punče
pol da se sploh nebo borila, pol se bori
enkrat tečnari da sovraži špelo da ji ni dala šanse da gre domov zdaj pa da jo sovraži da gre zaradi nje domov
pol da ji je miha dober kolega, pol že grozi da se mu naj nobena ne približa
ta baba govori eno dela pa drugo

aja pa izjava da se ji bo maščevala in da ve kako

AJh pol bi Dejan tud lahko nazaj pršu, ker je pač takrat zbolu.
Mah dj no, ko bi si jz del prsta odsekala in bi me strela treščila ne bi niti pomislila, da bi šla nazaj. Kaj vse so eni pripravljeni narest za denar. Žalostno res

Mah dj no, ko bi si jz del prsta odsekala in bi me strela treščila ne bi niti pomislila, da bi šla nazaj. Kaj vse so eni pripravljeni narest za denar. Žalostno res
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- ***PINKYCA***
- Kofetarica
To sem vceraj drugic gledala in mi je OBUP, kako se eni tu not obnasajo (Spela in Dasa na onega bogega gospodarja al kaj je- kar nekaj sta se drle na njega pa mu skrivale stvari- mislim halooo??)
Adrijana hvalabogu da je sla ven, ker sem jo pol ure gledala komaj se s temi umazanimi lasmi in cela je taka zanemarjena pol pa se oni usran cigaret v usta, obup od obupa, upam, da se je pol ko je bila doma konkretno umila/ostrigla/nehala cmerit za neke pizdarije ko mali otrok, v sluzbo naj se spravi baba razvajena.
Za druge pa nimam mnenja lih, ker saj pravim, nisem lih na tekocem. Oni Klemen al kaj je vceraj tekmoval z ono katastrofo se mi je zdel normalen.
Aja, pa zmagala mi je od one Biljane al kaj je izjava, ko je rekla Adrijani pred tekmovanjem v znanju: Pa Klemen ve vse o znanju!!!

Adrijana hvalabogu da je sla ven, ker sem jo pol ure gledala komaj se s temi umazanimi lasmi in cela je taka zanemarjena pol pa se oni usran cigaret v usta, obup od obupa, upam, da se je pol ko je bila doma konkretno umila/ostrigla/nehala cmerit za neke pizdarije ko mali otrok, v sluzbo naj se spravi baba razvajena.
Za druge pa nimam mnenja lih, ker saj pravim, nisem lih na tekocem. Oni Klemen al kaj je vceraj tekmoval z ono katastrofo se mi je zdel normalen.
Aja, pa zmagala mi je od one Biljane al kaj je izjava, ko je rekla Adrijani pred tekmovanjem v znanju: Pa Klemen ve vse o znanju!!!