Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Pridkana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Pridkana »

Ja Špele ni,ker jo je zadela strela.Je pa zato imela možnost izbrati nekoga ki se bo boril v njenem imenu.Izbrala je Klemna saj ve da se bo on resnično trudil zanjo.Drugim ne zaupa.Če Klemen zmaga,pride Špela nazaj.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Đizs, kaka drama queen je ta Adrijana :roll: . Non stop cmera, enkrat ji je žou za Špelo, drugič jo sovraž u dno duše. In da nekdo ni človek, zato kr je njo dou u boj al karkol že ji je tko narobe hodil - oh, please, reva u lajfu še ni dožvela hudga očitno.

Ženska lih ne zastop namena tele igrce, ne ve, da tile namišljeni odnosi večinoma pač niso enaki realnim.

Tok zna povedat čez use, svojih nenehnih otročarij, izpadou, tračarjenja pa sploh ne opaz.

Po pravic povedan je bla men rahlo neokusna, tko in drgač.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
M!NA
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a M!NA »

Aloha napisal/-a:Đizs, kaka drama queen je ta Adrijana :roll: . Non stop cmera, enkrat ji je žou za Špelo, drugič jo sovraž u dno duše. In da nekdo ni človek, zato kr je njo dou u boj al karkol že ji je tko narobe hodil - oh, please, reva u lajfu še ni dožvela hudga očitno.

Ženska lih ne zastop namena tele igrce, ne ve, da tile namišljeni odnosi večinoma pač niso enaki realnim.

Tok zna povedat čez use, svojih nenehnih otročarij, izpadou, tračarjenja pa sploh ne opaz.

Po pravic povedan je bla men rahlo neokusna, tko in drgač.

Se strinjam. Sem kar vesela, da je končno izpadla, ker nemaram oseb, ki neznajo ničesar razen kritiziranja.
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

najprej reče da ji je žal da jo je šinfala, pol da jo šovraži

pol da se sploh nebo borila, pol se bori

enkrat tečnari da sovraži špelo da ji ni dala šanse da gre domov zdaj pa da jo sovraži da gre zaradi nje domov

pol da ji je miha dober kolega, pol že grozi da se mu naj nobena ne približa

ta baba govori eno dela pa drugo
:roll:

aja pa izjava da se ji bo maščevala in da ve kako :eek: je na nivoju 5 letne punče
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Mnja, kako že (sploh pa zakaj) se ji bo maščevala? Edin če se usede na njo :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lillu »

Vsi dobro taktizirajo.. ampak bodo kmalu izpadli vsi taktizerji pomojem
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objava Napisal/-a Lil`Bee »

Celotna zadeva je tak padla pod nivo dobrega okusa, da to kar ni res. Men osebno še vedno Daša tako živce pije... Klemen je edini, ki očitno ve kaj je neko spoštovanje pa kaj je njegova dolžnost :respekt:
Za Adrijano pa sem tud js vesela, da je šla vn (drama queen :roll: )
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

men je od punc najbolj všeč biljana,od fantov pa klemen.
Upam da en od teh dveh zmaga.
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

meni je malo neumno to, kar je nardila špela... pa ok. vse je samo igra...
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

Finale bo v živo decembra, tako da Biljanini navijači lahko nehate širiti laži, saj še ni zmagovalca.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Najboljša izjava Adrijane: spolno moč kuncev povečuje ... korenček :lach:

Sam kak mi je včeraj šla na živce.In če so neka pravila,Špela prav nič ni kriva,da so taka in da jo je zadela strela.Ampak ja po njenem je to že 3 nož v hrbet.Pa še prejšno minuto se smeji,pol se že joče..ta ženska je malo :stupid: :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

AJh pol bi Dejan tud lahko nazaj pršu, ker je pač takrat zbolu. :roll:

Mah dj no, ko bi si jz del prsta odsekala in bi me strela treščila ne bi niti pomislila, da bi šla nazaj. Kaj vse so eni pripravljeni narest za denar. Žalostno res
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

kakor koli si je zbrala pravega da se bori za njo, ker je edini pošteni in edini s kančkom vesti in se je dejasko boril za njo, vsi ostali bi predali boj... Klemen je dober človek, in takih full primankuje
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

To sem vceraj drugic gledala in mi je OBUP, kako se eni tu not obnasajo (Spela in Dasa na onega bogega gospodarja al kaj je- kar nekaj sta se drle na njega pa mu skrivale stvari- mislim halooo??)

Adrijana hvalabogu da je sla ven, ker sem jo pol ure gledala komaj se s temi umazanimi lasmi in cela je taka zanemarjena pol pa se oni usran cigaret v usta, obup od obupa, upam, da se je pol ko je bila doma konkretno umila/ostrigla/nehala cmerit za neke pizdarije ko mali otrok, v sluzbo naj se spravi baba razvajena.

Za druge pa nimam mnenja lih, ker saj pravim, nisem lih na tekocem. Oni Klemen al kaj je vceraj tekmoval z ono katastrofo se mi je zdel normalen.

Aja, pa zmagala mi je od one Biljane al kaj je izjava, ko je rekla Adrijani pred tekmovanjem v znanju: Pa Klemen ve vse o znanju!!! :lach: :stupid:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Tlele pa Adrijana veliko boljše izgleda

Slika
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Odgovori