Klepetalnica #115
Re: Klepetalnica #115
Včeraj zvečer je nekaj štrajkal, danes vse ok.
- _patchouli_
- Cosmopsiho

- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Medtem ko cakam na online meeting cez 2 minuti - kdaj se pridruzite klicu?
a) par minutk do minuto prej
b) tocno ob uri
c) raje kako minuto kasneje, da se izognete awkward small talk-u
b) tocno ob uri
odvisno s kom.
kul folk s katerim drugače nikoli nimam prilike poklepetat? a.
folk ki ga ne poznam? b.
probam pa ne zamujat, ne glede na to koliko so mi zoprni udeleženci klica
kul folk s katerim drugače nikoli nimam prilike poklepetat? a.
folk ki ga ne poznam? b.
probam pa ne zamujat, ne glede na to koliko so mi zoprni udeleženci klica
...Love, love is a verb, Love is a doing word...
Minutko prej.
Nimam rada da jaz zamujam ali drugi.
Nimam rada da jaz zamujam ali drugi.
- _patchouli_
- Cosmopsiho

Jaz sem tocno ob uri, niti sekunde prej, ker mi je grozno sedet v tisini in cakat in se huje klepetat, namesto, da bi pocela kaj bolj koristnega. No, danes sem minutko zamudila, ups. Pac tveganje, ki ga moras vzeti v zakup, ce se hoces izogniti zgoraj omenjenim situacijam... 
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Online terapija - 2-3 min prej, da si zberem misli
Sestanki: vedno sem hodila točno ob uri, ampak zadnje čase šef vedno zamudi nekaj minut - in ja, je tudi meni skrajno neprijetno govorit o vremenu dokler ne pride. Tako da zadnje tedne tudi jaz pridem minuto kasneje.
Sestanki: vedno sem hodila točno ob uri, ampak zadnje čase šef vedno zamudi nekaj minut - in ja, je tudi meni skrajno neprijetno govorit o vremenu dokler ne pride. Tako da zadnje tedne tudi jaz pridem minuto kasneje.
- _patchouli_
- Cosmopsiho

Omg, vsi razen mene in se enega sodelavca zamujajo (ze 5 minut) na online meeting. Ta sodelavec je ravno pridobil 100 tock, ker sva se pozdravila, rekla, da pocakava ostale in ugasnila mikrofone (jaz tudi kamero)._patchouli_ napisal/-a: 13. Apr. 2026 10:00 Medtem ko cakam na online meeting cez 2 minuti - kdaj se pridruzite klicu?
b) tocno ob uri
Ima forum drugačno vizualno podobo ali sem si jaz nevede temo spremenila?
Ima drugo. Nisem pa gledal ce lahk kaj sam “popravis”
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
- _patchouli_
- Cosmopsiho

Grozno zgleda. A niso spreminjali ne tako dolgo nazaj?
Meni tudi ni všeč

Dejmo mmm-ja prestavit v klepetalnicopatchouli napisal/-a: mmm, ja odvisno, kaj ji je vsec, oziroma kak tip zenske je. Ce hoces, da je res special, bos moral malo personalizirati... Enim je najem privat ladjice za voznjo po ljubljanici med srkanjem sampanjca kul, komu drugemu pa skok s padalom, kaj jaz vem![]()
Torej, oboje je preveč "kičasto" za prvi zmenek.
Pač tko, mora biti fajn. "Bivši" npr. sem lani poleti (po tistem, ko sva se skregala in nazaj pobotala) s CGPT naredil ljubezenski kviz, ki ga je reševala... ampak OK, to ni za prvi zmenek, ampak je bilo kjut... s tem da sistem je točkoval odgovore in dajal navodila, ampak vprašanja so bila na listkih, ki jih je morala iskati po sobi
Jebiga, ženska ni bila zaljubljena (in verjetno je preveč razvajena z zamrznjenim srcem), navkljub lepi pozornosti, se ni premaknila
Zdaj, itak bova šla v restavracijo, ki ne bo predraga, razen če si premislim in jo peljem na res dobro meso... verjetno bo še v jedi več OH kakor mesa... in verjetno bo to to od najinega zmenka...
Kak sproščen sprehod po Ljubljani ob Ljubljanici... to je tko... relativno dolgočasno, brezveze... po Tivoliju sem tud že velikokrat šetal oz. znam tud sam... na kavo tud znam it sam al s prijateljem... nisem bil še v onem Escape room-u v LJ, ampak glede na to, da greva generalno na večerjo, bo to preveč časovno potratno za prvi zmenek...
Jaz bi rad po večerji res popestril večer oz. noč, da bi se neki zgodilo, kar bi jo premaknilo... če ji kupim nove petke, je to čist brezveze, to je materialno, je zame, ni za njo, še manj za srce al pa povezanost...
Saj me razumete. Iščem idejo res dobrega zmenka, kjer nekdo dobi tako pustolovščino oz. dogodivščino da preprosto reče: "Vau". Lahko poveste svojo pa bom mogoče dobil idejo kak to prevesti nanjo (ki je skorajda ne poznam), na "naju" (ki naju ni) oz. nase in svoje ideje
"Tema je tvoja svetloba.
- _patchouli_
- Cosmopsiho

Ja lej, MENI bi bilo top recimo en cist simple piknik - dekica, plus tocke, ce sam prigrizke pripravis in izberes originaln plac, ne glih tivoli. Je super, ker se lahko pogovarjas v miru in spoznas osebo. Ampak to ne gre skupaj z vecerjo.
Imas pa zdaj Festival Ljubljana, ce hoces kaj bolj kulturnega. Sigurno se kaj najde. Mogoce ne ravno koncert, bolj kaksna rastava, da ni le, da sedita eden ob drugem?
Al pa kaj bolj igrivega - mini golf? Muzej cokolade? Lahko na koncu se cokolado posebej zanjo naredis
Predvsem pa, vsaj zame, ni pomembno, koliko zadeva stane in podobno. Najbolj bi name naredilo vtis, ce vem, da se je oseba potrudila, da je dovolj pozoren, da zna razbrati, kaj bi mi bilo vsec, tako da nobenih chatGPT-jev
Imas pa zdaj Festival Ljubljana, ce hoces kaj bolj kulturnega. Sigurno se kaj najde. Mogoce ne ravno koncert, bolj kaksna rastava, da ni le, da sedita eden ob drugem?
Al pa kaj bolj igrivega - mini golf? Muzej cokolade? Lahko na koncu se cokolado posebej zanjo naredis
Predvsem pa, vsaj zame, ni pomembno, koliko zadeva stane in podobno. Najbolj bi name naredilo vtis, ce vem, da se je oseba potrudila, da je dovolj pozoren, da zna razbrati, kaj bi mi bilo vsec, tako da nobenih chatGPT-jev
Js bi pa rekla, da ne se nekaj matrat, ce sploh ne ves, ali je zainteresirana. Jaz bi sla na zacetku vsaj 2 zmenka cisto klasicno zunaj pijaca, da se lahko pogovarjas in kasneje kaj drugega. Se meni je recimo awkward, ce se kaksen tip nekaj trudi in mi ni vsec, je boljse, da zenska ne cuti nekega pritiska, da deluje nekaj klasicnega zunaj za moje pojme..
Lol jaz sem pa tko po moje, da mi je bilo ze dovolj kul, da sem lahko alkohol pila in kadila na zmenku in se sprostila od vsakdana na zmenku, nobenih posebnih igrc in for nisem rabila.. midva sva v glavnem hodila na pijace - kje ob Ljubljanici ali tista tam blizu Moderne galerije( pozabila zdej ime Novy pa se ena beseda) ali v kinodvor in to je bilo to.. pa kaksne pijace tam pri eni sportni plezalni dvorani v Fuzinah.. mi je pa ze to bilo veliko kul, d asva hodila zvecer na pijace po centru, ker nisem z nobenim drugim fantom tako hodila ven zvecer po centru na pijace..
Lol jaz sem pa tko po moje, da mi je bilo ze dovolj kul, da sem lahko alkohol pila in kadila na zmenku in se sprostila od vsakdana na zmenku, nobenih posebnih igrc in for nisem rabila.. midva sva v glavnem hodila na pijace - kje ob Ljubljanici ali tista tam blizu Moderne galerije( pozabila zdej ime Novy pa se ena beseda) ali v kinodvor in to je bilo to.. pa kaksne pijace tam pri eni sportni plezalni dvorani v Fuzinah.. mi je pa ze to bilo veliko kul, d asva hodila zvecer na pijace po centru, ker nisem z nobenim drugim fantom tako hodila ven zvecer po centru na pijace..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?