Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

nekateri se prijavijo na CPP, ne hodijo na predavanja, zadnji dan si pregledajo pole ( ki so enake) in gredo pisati. Edino, za kar je dobro hoditi na predavanja je, da se naučiš pravil v križiščih. Piše da je potrebno imeti 40h, čeprav je zdej po novem menda 20. Ampak v večini so predavanja skrajšana na približno en teden po 1/2 uri. Je čist dovolj, včasih še preveč.
Pri prvi pomoči isto. Lahko plačaš le izpit, predavanja niso obvezna. Pole se naučiš, so čisto enake. Tisti praktični del je edino dobro da daš skozi ( povijanja, umetno dihanje..).
Torej ja..res ne rabiš predavanj, če tko gledaš.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Tud odvisno kam hodiš, nekje so bolj strogi, nekje manj glede obiska. Mislim da nobenemu ne škodi če 10 ur tam sedi. Pa potem še odpret ni treba knjigo in nič po spletu brskat :P Pa še prav pride za republiške, ki pa so dejansko pomembni.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

Tudi brez predavanj in knjig lahko narediš samo ob pomoči pol. Republiške pole so enake. Pač men se zdi, da nič kaj več ne odneseš, če sediš vse ure tam, ker itak se potem iz pol vse naučiš oz. je dovolj že samo da si prebereš vsako polo in ves zakaj se gre. Saj pa je sama logika.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Nobody »

nanamiša napisal/-a:Tudi brez predavanj in knjig lahko narediš samo ob pomoči pol. Republiške pole so enake. Pač men se zdi, da nič kaj več ne odneseš, če sediš vse ure tam, ker itak se potem iz pol vse naučiš oz. je dovolj že samo da si prebereš vsako polo in ves zakaj se gre. Saj pa je sama logika.

Točno to.

Tale stran je zelo uporabna. Križišča so celo animirana.

http://www.tecajcpp.com/cpp/index.php
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lesnik »

Danes imela glavno drugič,že spet padla.
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Nobody »

Kje se je zalomilo?
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Po coni 30 sem šla 40,nisem niti vedla da je tam cona in nobene table nisem videla.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

^^^^se naredi, sploh pa une cone majo, tiste majhne table ki jih je res težko videt
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
×Sweety×
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ×Sweety× »

Ja na hitrost moraš pa pazit, so ful občutljivi na to (vsaj pri nas v LJ).

Pa še nek post sm vidla na prejšnji strani od punce, da ne delat izpita v Lj.
Tako so tud men svetoval "pejd delat rajš v Domžale" in podobne, ampak sm se odločla, da bom kr lepo v LJ nardila kjer se bom tud kasneje največ vozila. In morm rečt da še dobr da je blo tko, ker med prometno konico (7-8, 15-16) morš met kr mal izkušenj da se vrineš nekam not v gužvo.
skyone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skyone »

lesnik napisal/-a:Danes imela glavno drugič,že spet padla.

ne obupat, bo pa tretjič šlo superca :) naj te potolažim, da sm js prvič zard iste neumnosti padla...sm pa v drugo naredila, tko da je ista pesem :)

Mr. Nobody tečaj je pa obvezen, edin če majo nekatere avtošole drgač to zrihtano
Uporabniški avatar
shinee
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a shinee »

skyone napisal/-a:
lesnik napisal/-a:Danes imela glavno drugič,že spet padla.

ne obupat, bo pa tretjič šlo superca :) naj te potolažim, da sm js prvič zard iste neumnosti padla...sm pa v drugo naredila, tko da je ista pesem :)

js sm prvič stop znak prevozila^^ zadnjega, epic. :D

drgač, lešnikova, ne se sekirat, ker jaz nevem kak majo to zrihtan. tretjič sem vozila najslabše od vseh, pa sem nardila. je res, da sta bili prvič in drugič usodni napaki (stop znak + bremzanje inštruktorce, ker je eden minimalno petdeset km/h v krožnga prpelu -.-]
sTina_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sTina_ »

Jaz imam konec tedna prvič izpitno vožnjo...
Trenutno se držim kar dobro, pričakovala sem da bom živčna že najmanj teden dni vnaprej, mogoče se mi pa kar malo je*e.
Povedala sem samo eni prijateljici in že verjetno zaradi tega čutim manj pritiska in živčnosti.
Večina mojih prijateljic je pred izpitom jemala pomirjevala, jaz pa sem prepričana da bom zmogla brez tega, čeprav sem en precej nervozen človek.

Moj inštruktor... hmm, kaj naj rečem...
Vsekakor ga bom pogrešala ko bom enkrat naredila izpit.
Razumeva se res dobro, čeprav je nekje 20 let starejši. Čeprav me je nekajkrat razjezil, se nisem mogla dolgo kujati ker me je že po dveh minutah drezal v ramo: "daj povej kaj, ne bit tak tiho".
Veliko ljudi mi je odsvetovalo vožnjo pri njem, ampak jaz nimam nobene pripombe. Strpen, zabaven, nikoli ni povzdignil glasu, vstrajen, vedno me je spodbujal, spravljal v boljšo voljo in tudi voziti me je naučil skoraj brez napak...
Nikoli ni zamujal, nikoli ni pozabil kje me mora pobrat...
In če bi bil vsaj 10 let mlajši... Bi se verjetno kar malo zatreskala v njega...
Res, same pohvale.

Veliko sreče vsem ki boste imele kmalu izpitno :horse:
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

V petek nardila v 3.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho