Zdej pa da je tle prisotna živčnost, ko je zraven komisija, lahko padeš takoj. 3x pozabiš smernik ali ga daš ( za komisijo ) prepozno, padeš. 1x ne obstojiš pešču ( v večjih mestih pešča spregledaš takoj! ) padeš. In te male pizdarije, ki sploh ne kažejo na to ,da si ti slab voznik. Js sm komi čakala na konec izpita, da sem šla na cesto in zanalašč nisem naredili niti ene stvari ki sem jo v avtošoli morala

Torej daleč od tega, da je lahko en človek zaradi tega slab voznik. Poznam eno punco, ki je naredila v četrto, samo za to ker je bila živčna in je neprimer pri parkiranju pozabila ponoviti smernik in ker se v krožišču ni dobro obrnila. Vožnja je bila drugače super in tudi sedaj je odlična voznica.
Meni to nič ne pove o vozniku, ker imajo meni te avtošole tok bedna pravila in ti zbijajo točke tam, ko ne bi bilo treba, nekje, ko pa se tebi zdi napaka kr velika pa oni ne bodo opazili.
Aja pa mogoče to ni treba vzet kot za slabo ampak kot plus, ker verjetno bo tak človek imel več izkušenj iz avtošole. ČEprav si itak prave izkušnje nabiraš sam na cesti.
Ja boš videla, ko boš začela voziti...
(Aja pa nardila sem v prvo, da se ne bo zdej kdo na to obesu.)