Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

ufff... keri, do tvojega posta bi dala roko v ogenj, da sem najbolj trmast človek na svetu. zdej pa vidim, da tvojemu tipu še do kolen ne sežem.
eno je, da človek nekaj zameri. pač, vsi imamo slabe dneve, svoje šibke točke, se zgodi. ampak moraš tudi znat pustit za seboj in se ohladit. tvoj pa očitno tega ne zna.
druga možnost pa je, da je tole lepo zgrabil kot izgovor za konec zveze. sama si rekla, da sta se skregala glede traparije, torej bi se morala že zdavnaj pobotat.
sej bi ti rekla, da ga pusti pri miru in ohrani svoj ponos, ampak vem, da ga itak ne boš. sej ga jst tud ne bi. ga pa vsaj malo nazmerjaj, ko se bo končno pripravljen pogovarjat s teboj. da se ne bi slučajno še naprej opravičevala.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Dagi napisal/-a:Ančic pa Keri... obe sta se rešili zveze ki ni mela prihodnosti, saj po obnašanju vajinih fantov sodeč ne...

jullia_ napisal/-a:druga možnost pa je, da je tole lepo zgrabil kot izgovor za konec zveze.

Jaz pa za kerijin primer kar mislim, da bi se moralo urediti. Glede na to, da sta se še v sredo imela lepo in da sta se res skregala zaradi banalnosti. Mislim, da je "samo" kriv tisti moški ego (katerega vedno uporabljajo/mo za izgovor), ki je lahko tako ranjen, da se fant tako obnaša kot se v kerijinem primeru. Če bi se to meni zgodilo... Bi me bolelo. Ful. Na vsak način bi se hotla opravičit ali karkoli, samo da bi bil spet "normalen", ampak kasneje... Đizs, bi bla jezna...

Ančic... Ti se boš pa postavla na noge. Kmalu!
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Keri gotovo bosta vse rešila, samo najbolj da mu zaenkrat pustiš mejčken zraka.. Naj ugotovi koliko mu pomeniš.. Pusti ga nekaj dni pri miru in bo že prilezel k tebi. Boš videla..

Samo glej, da ga boš primerno kaznovala za njegovo ignoriranje, ker vem, da to veliko bolj boli kot pa če bi ti v glavo povedal kar čuti.. Bom držala šapke, da so bo vse čimprej uredilo in da bo prišel k sebi :wink:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Inčaa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Inčaa »

Včasih se ljudje preveč obremenjujemo s problemi v ljubezni, na koncu pa spoznamo, da škodimo le sebi.. Tudi zgodi se nam, da naredimo isto napako kot smo jo že, pa nas še vedno ne izuči!:? In mislim, da je pri tem problem v nas samih.. In sem mnenja, da za vsakega posameznika obstaja nekje sorodna duša, eni jo najdejo prej drugi poznej:!:
In vsekakor sem mnenja, da takoj po prekinitvi ene zveze nikakor ni dobra druga "resna" zveza!
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Inčaa napisal/-a:Včasih se ljudje preveč obremenjujemo s problemi v ljubezni, na koncu pa spoznamo, da škodimo le sebi.. Tudi zgodi se nam, da naredimo isto napako kot smo jo že, pa nas še vedno ne izuči!:? In mislim, da je pri tem problem v nas samih.. In sem mnenja, da za vsakega posameznika obstaja nekje sorodna duša, eni jo najdejo prej drugi poznej:!:
In vsekakor sem mnenja, da takoj po prekinitvi ene zveze nikakor ni dobra druga "resna" zveza!

in ne samo ena... :wink:
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a keri »

Punce, danes sem še slabše kot sem bila včeraj. :cry:

Vem sam to, da ga hočem nazaj, ne glede na vse. Nočem biti brez njega, nočem da je to konec. Enostavno se s tem ne morem sprijazniti. Še prejšnji teden ob tem času je bilo vse o.k., zdaj pa tole.....

Včeraj zvečer sem šla na fitnes, mal pozneje kot običajno, da ga ne bi srečala, ker ga želim pustiti zdaj nekaj dni na miru in potem ko pridem na fitnes izvem, da je tudi on poskrbel, da se ne bi srečala. Je prišel na fitnes že ob štirih, celi dve uri prej kot običajno in šel ob šestih domov in je točno vse tako naštimal,da se ja ne bo srečal z mano. Do zdaj sva se večkrat tako kaj spričkala in potem sva se naslednji dan, ko sem prišla na fitnes pogovorila in je bilo vse o.k.

Vem da me ne bo poklical. In prijateljice mi govorijo, da če me ne pokliče, da me očitno ni vreden in da mu ni do zadosti do mene. Jaz pa vem, da me ima rad, da se je odkar je z mano ful spremenil, da je najino vezo vzel resno, da sva skupaj planirala prihodnost ampak vem tudi, kako zna biti trmast in ne sam do mene ampak tudi do ostalih (frendov, družine). In zdaj nagradno vprašanje: on mi je zdaj ful zameril in se utrmil, vem da ga boli ampak se kontrolira in dela močnega in da mu je vseeno....meni se to zdi brezveze, ker nama je bilo lepo skupaj in ne želim da se to konča.....kako do njega.....ne želim se nekaj poniževati in delati kake scene, želim se pogovoriti, ampak vem, da bom v tej situaciji zelo težko prišla do njega. Tip je zdaj zgradil zid okrog sebe, se zaprl v svoj brlog in mi ne pusti blizu. :cry: :cry: Jaz pa sem iz dneva v dan bolj obupana.
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

jullia_ sem ti poslala zs....
Uporabniški avatar
_sanja_*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a _sanja_* »

Joj, boga :(
To je najslabše, ko veš, da te ma rad, ampak prevlada trma, ponos al pa kj podobnega...
Če veš, da te ma rad, vztrajaj... A misliš, da se po par dneh ne bo omehčal? :?:
Prijatlce ti želijo sam najboljše ja, sam prijatlce ne čutjo tega, kar čutiš in veš ti. Js sm bla pri bivšem v podobnem primeru. Mi2 res nisma bla za skup, ampak tega seveda takrat nism vedla. No, in se je tud vlkrat kr tko namulu in tud nikakor nisem mogla do njega. Pol sm mu dala pa mir, se je pa javu čez neki dni, tko kot da ni nič blo :lol: In seveda so se problemi sam nabiral...
Poskusi bit velik v družbi, da boš čim manj sama. Da nimaš časa razmišljat tolk.

To o sorodnih duših pa drži ja :) In pridejo takrat, ko najmanj pričakujemo... :hearts:
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bejbika23 »

Keri kolk je pa star?
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Zakaj vprašaš? Se ti zdi to obnašanje otročje??? :D
Sej je.....mislim odrasli ljudje se pogovorijo o problemu, probajo razčistiti stvari.....ne ignorirajo samo klicev in sporočil in se zavlečejo v brlog kao zdaj me pa ni....pa drugače je brihten dečko in zna ločiti kaj je o.k. in kaj ni....ampak trmast pa tako, da bi ga dostikrat stresla kot hruško....ampak še vedno sem ga potem nekako omehčala, da sva se pogovorila, so bile že dosti hujši prepiri, ko mi je rekel da je konec, da se njemu ne da več ker sva si očitno zelo različna.....par dni sem mu dala mir, nato sem šla na fitnes in že ko me je videl tam sem mu po obrazu sodeč videla, da bo o.k. in potem sem mu rekla dve tri besede, mal v hecu mal zares in me je objel in je bilo o.k. Zdaj me muči in čudi to, da se je tako zaprl vase in da me ne pusti blizu. Ne vem, kaj se mu podi po glavi....sej niti govoriti ne morem z njim, če se me pa izogiba....in zdaj ne vem, ali je to zanj konec, ali je pa tako užaljen da me noče niti videt zdaj nekaj časa. :(
Ampak tudi če je konec.....ne vem kako si on to predstavlja, ker to ni bila neka veza kar tako....vem, da je imel z mano resne namene....poleg tega ve, da se bo moral prej ali slej enkrat soočiti z mano. Živiva v istem mestu, in tudi če me zdaj izogiba, hodiva v isti fitnes in prej ali slej se bova tam srečala, če ne ta teden, pa drugi ali pa čez tri tedne.....pa če še tako pazi na to da se ne bi srečala, enkrat bo sigurno naletel name....in kaj potem, kako misli to izpeljati.....se me večno izogibati po vsem kar sva imela....po enoletni vezi kar tako zaključiti brez pogovora, brez vsega....tega ne morem razumeti...ima kaka podobno izkušnjo?
Zadnjič spremenil keri, dne 26. Feb. 2008 9:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Bejbika23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bejbika23 »

Ker se res otročje obnaša. Ne glede na vse bi ti pač povedal kaj in kako. Če bi se ti do njega tako obnašala, te tud pogledal ne bi več.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

keri ... men je mal cudn to, da je ponavadi vedno blo kmal okej ko sta se kej skregala, zdej pa kr takle ... ok da bi bil pac tak clovek da bi vedno na tak nacin odreagiral na prepir, sam zdej pa res bog ve kaj ga je prijelo. Sicer je bil moj bivsi CIST ISTI kot se zdej tvoj obnasa - ko sma se kej skregala, me je enostavno ignoriral, si izklopu telefon, ni mi odpisoval na msnju, nikakor nism mogla pridet do njega. In to je lahk trajalo tud po en tedn al pa se vec (in to VEDNO kadar sma se skregala, pa tud midva sma se vecinoma skregala zarad najvecjih bedarij, ki niso nc pomenle). Pa ti povem, da s takim clovekom nima smisla bit, ker ne mors tak zivet. Mene je blo pol skoz strah, kdaj bom kej narobe rekla in spet en tedn ne bo glasu od njega. Sam pri teb je pac mal drugac, ker je to prvic, da je tak nardil ... ampak pomoje je zlo mal moznosti da ti na tak nacin hoce dat vedet da je konc, ce si rekla da sta se en tedn nazaj nacrtovala kak se bosta skup preselila itd. ... No, je pa res, da je tud pri tem mojem bivsem blo tak, da je se par dni predn me je pustu, blo vse super, se posebi vredu je bil do mene (se bolj kot sicer), pol sma se pa 1x neki skregala in on pride cez par dni ven z izjavo da noce vec punce. Sam vseen ne takoj pomislit na najhujse. Ceprav itak pa kot sm rekla, s takim clovekom je brezveze bit (ce misli tud v naprej takle delat).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a *arabic_girl* »

keri še zmeri nisi napisala kolko je star...pa ja mene tudi zanima kako misli stvar izpeljat ko se bosta nehote srečala....sm pa pomislila da mogoče ni hotu konec že prej pa je zdaj to izrabil kot izgovor da odide...da je uporabil to da sta se skregala kot razlog za konec ker ti pravega razloga ne more povedat...upam da ti je kaj pomagalo pa da to ne govori iz mene jeza do mojega bivšega :!: in da mogoče sm povedla kaj pametnega...mi je pa ful žou zate kr vem kako se počutiš in vem kako je ko je človek nemočen....hočeš ga nazaj, zdaj bi use naredila da bi bla spet skupi....ja vem kako je, zelo dobro vem...ampak se bojim da hoče on nrdit konec zvezi. vem da boli kr mene tudi...mogoče bi pa res ga mogla pustit na miru da vidiš kdaj se bo on spomnu nate!!!joj ti moški....jst se jih bom odrekla :!: :evil:
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

Keri čist te razumem. Tudi sama sem pred kar nekaj časa že pisala v to temo,ker mi je bivši naredil enako. Sma se že večkrat skregala za res pomembne stvari, pa je potem bilo še vse ok,potem pa je prišel en dan ko sma se kar za brezveze skregala in je prekinil, po tem pa se ni več ne javil, ne odpisal in nič...in kaj je to pomenilo?! Da je konec...Od takrat se mi v glavnem ni več javil. Ni mi ne rekel, da je konec, ne napisal, ne nič...očitno si je mislil, da bo meni tak jasno da je konec, če se mi pač ne javi tak dolgo. In ja morm rečt da je zdaj že dobro leto od tega in še zdaj nevem pravega razloga. Imava skupno družbo in se zato na čase tudi vidima, ampak nikoli mi glede tega ni nič rekel. Zdaj je že tako, da se normalno pogovarjava-samo o tistem bednem koncu se nikoli nisva in mislim da se tudi ne bova, ker jaz sem zaključla s tem in se ne mislim več sekirat. Zdaj vsaj vem da je totaln strahopetec...
Keri resnično upam, da pri tebi ne bo enako.Upam,da je to samo trma in ne kaj drugega pa da ga bo čimprej minila.Zakaj za vraga mora biti to tako? Zakaj ti vsaj enega sms-a ne napiše, da bi rad bil malo sam in da ko se bo pripravljen pogovorit, da te bo poklical?!Kot da nismo niti tega vredne :? ! Eh...drži se pa upam, da boš čimprej boljše!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Pomoje je to izrabil samo za izgovor, da se nekaj dni ne vidita, ne slišita. Kot da sta na neki pavzi.

Ko si rekla, da je bila to za vaju ful resna zveza...mogoče je bila to ZATE ful resna zveza, mogoče ti je tip to tudi rekel, pa ni resno mislil, karkoli že.

Mislim ne vem, a bi ti tako grdo ravnala do kogarkoli, do katega ti je kao ful veliko, pa si želiš z njim ostati celo življenje?? Najbrž ne... ;)
Zaklenjeno