Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

Mislim, da ste zamešale tečaj varne vožnje z dodatnim usposabljanjem za voznike začetnike, ki pa je od avgusta letos obvezno za mlade voznike (tiste, ko so naredili izpit po 13. avgustu)
skyone
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skyone »

V Uradnem listu RS 105/10 je objavljena Uredba o določitvi cene vadbe varne vožnje in skupinske delavnice o varnosti cestnega prometa in psihosocialnih odnosih med udeleženci cestnega prometa.

Tako naj bi cena vadbe varne vožnje in skupinske delavnice o varnosti cestnega prometa in psihosocialnih odnosih med udeleženci ...cestnega prometa znašala 125 evrov na kandidata (DDV je vključen).

http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp? ... vilka=5468
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lesnik »

Imela glavno ma nisem nardila.
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Nobody »

Ne sekiraj se, nisi prva in ne zadnja. Naslednjič bo že šlo. Kje se je pa zalomilo? So iskali dlako v jajcu?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

^ ah ta izpitna vožnja ni odvisna samo od tebe, ampak tudi od sreče. tako da glavo po konci :)
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lesnik »

Ne vem še sama kej mi je blo ma ko sem šla na avtocesto sem se dala na cestnini za tovornjake ne za avte ne vem kej mi je blo da sem šla na un pas. In to se šteje za hudo napako.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

s0nckic4 napisal/-a:^ ah ta izpitna vožnja ni odvisna samo od tebe, ampak tudi od sreče. tako da glavo po konci :)

No ja...največ je odvisno od tebe.Itak pa je glavno da imaš samozavest itd, navsezadnje ni važno to kako narediš izpit ampak da znaš vozit.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

ta izpitna vožnja zna bit zelo neživljenjska. so dosti vsakdanje situacije, ki jih redno počneš, na izpitu pa padeš zaradi tega, tudi, če si zelo dober voznik.
npr. v popoldanski gneči se vključit na cesto kjer ni semofarja dobesedno brez da se koga u izi izsili je nemogoče. nekomu se pokvari avto sredi ceste in vsi udeležnci ga po nekem pravilu, ki ga razvijejo tam, tudi brez težav obvozijo, na izpitu bi pa zaradi 'izsiljevanja' padla. pa ta bedarija z razvsrtvijo pri cestnini za tovornjake. mislim ni po pravilih, pač se zmotiš, ni pa nekega ogrožanja tuki in ne pomeni, da ona ne zna vozit..in še bi lahko naštevala razne banalnosti zaradi katerih je zelo enostavno past izpit...
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Nardila zdej v torek :D

Lesnik, srečno naslednjič! (:
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Mr. Nobody »

Čestitam. Veliko varnih kilometrov. :)
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Čestitke! Pa varno vožnjo ti želim ;)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Hvalaa (:
Uporabniški avatar
Calorie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Calorie »

Jutri me čaka glavna vožnja, sem pa do zdaj že 4x padla. Upam, da bom tokrat imela srečo. :frown: Punce, prosim držte pesti.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

samo mirno pa bo šlo. Bol boš živčna slabše bo. Tud men včasih nič ne gre po načrtih v prometu in naredim po tri, štiri zaporedne napake, ki bi me skoraj stale prometne nesreče pa se potem samo ustavim nekje, se sprostim, preštejem do deset pa grem komaj takrat nazaj na cesto. In že takoj je boljše.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Calorie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Calorie »

Dioniz, hvala ti za spodbudo. Na žalost pa se je ravno to zgodilo ... zaradi svoje živčnosti sem spet padla. :grosseaugen:

Danes sem prvič imela v komisiji dva ocenjevalca in že to me je spravilo s tira. Naredila pa sem klasično napako: izsilila sem prednost. Neverjetno, kaj lahko naredi trema. Iz tebe praktično naredi bedaka. Delaš napake, ki jih sicer ne bi nikoli.

Težko mi je, ker vem, da je problem v meni. Inštruktor mi vedno govori, da sem odlična voznica, med urami sem popolnoma sproščena, ko pa pride glavna ... razpad sistema. :( Kaj naj rečem ... upam, da gre v šesto rado.

Pa še en iskren nasvet ostalim: ne delat izpita v Ljubljani, če se le da. Sama se že pošteno tolčem po glavi, ker sem drugače iz okolice Nove Gorice (živim sicer v LJ). Okoliščine so take, da v LJ moraš pazit na veliko več stvari kot pa v manjših mestih. Posledično so tudi možnosti za napake veliko večje. Sama sem to izkusila in res ni prijeten občutek, ko vsakič padeš zaradi druge napake. Ti padci so hud udarec za samozavest.
Zaklenjeno