Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

Jaz sem imela vse ure že zvožene, ko sem šla pisat pole. Ker sem zvozila pred 18. roj dnevom in pol sem samo čakala, kdaj bom lahko odpisala. Po eni strani pa je boljše, če prej voziš. Ker jaz sem potem vsa pravila že znala iz prometa...
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Občinske teste sem js šla delat preden sem sploh začela vozit :gruebel: , tako kot 3/4 mojih sošolcev
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

http://www.varna-voznja.si/template/flash/krozisca.swf

no preverite kako obvadate krožišča
(s)mej se
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

^^ v nulo! :cool:

Ampak jst se samo držim za glavo, ko gledam kako folk vozi po krožiščih. Sploh pri nas, ki itak mamo skoraj sama krožišča. Sem rekla da bi prav enkrat postavila kamere in potem naredila kompilacijo butastih voznikov v krožiščih. Res ej ... od ustavljanja sredi krožišča, do vožnje v napačno smer, menjavanja pasov v turbo krožiščih (tam ko so tisti betonski robovi med pasovi) - iz zunanjega na notranjega, pa čez par metrov nazaj na zunanjega, pa nazaj na notranjega, a po zunanjem bi komot prišu do tistega izvoza kjer je na koncu zapustil krožišče :roll: Res, svašta ... Al pa iz zunanjega pasa rine v mene na notranji pas .. Pa zapuščanje krožišča brez žmigavcev ... :fight:
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

jej, nardila!!! :D
kaj lahko voziš avto samo s tistim prvim potrdilom, ki ga dobiš takoj ko opraviš izpit??
Don't worry, be happy!!
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^itak da lahko! ... sej zato si ga pa dobila, da lahko voziš že teh par dni, ko še nimaš 'taprave' vozniške (jst sm jo dobila po 2 dneh drugače) ;)

drugače pa ČESTITKE!!! :)
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lesnik »

Zdravo!
Kok časa se piše občinske teste? Hvala
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

Libido. napisal/-a:^^itak da lahko! ... sej zato si ga pa dobila, da lahko voziš že teh par dni, ko še nimaš 'taprave' vozniške (jst sm jo dobila po 2 dneh drugače) ;)

drugače pa ČESTITKE!!! :)

ampak a ni tako, da lahko voziš šele s tistim, ki ga dobiš ko greš delat izpit in dobiš pred tem nadomestnega.
Jst mislim pa prav tisti začetni papir ko ga dobiš čisto takoj (brez da bi dal kakšno slikco...)

in hvala :) Sem čisto vesela :)
Don't worry, be happy!!
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jst sm dobila samo en tak mali listek, gor je pisalo moje ime in priimek in kaj sem naredila izpit ... in tisto ti velja kot začasna vozniška ... čez dva dni je pa že prišla kartica po pošti ...
Treselle
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Treselle »

občinske teste se piše tam nekje pou ure. Pri nas je bilo tako, da ko si končou si oddou test in šou vn iz tistga prostora čakat rezultate. Tko, da so eni pisal po 15 min, eni pou ure, kokr so znal pač.

Občinske teste greš lahko delat, po tem, ko narediš cppje in si dopolnil 18 let (če se ti gre za izpit za avto) to dvoje je mislim da edin pogoj, ne vem pa kako je s prvo pomočjo. Js sm jih nrdila tm pri ene 10ih urah vožnje, priporočeno je, da čimprej, ni pa nujno, da preden se prvič usedeš za avto.

Delala sem izpit pri B&Bju, naredila sm v prvo, 36 ur. Tako, da to šolo kar priporočam.
turn up the music, turn down reality
Uporabniški avatar
leeloo13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a leeloo13 »

Mene pa zanima, kdaj imaš na glavni vožnji dve osebi v komisiji?
Hvala!
Malo se nasmej, pa bo vse okej
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

kadarkoli jih lahko dobiš! jaz sem jih dobila na prvem opravljanju.
Vsak raj ima svojo kačo.
Fay
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Fay »

Večinoma sta 2 iz komisije takrat, ko delaš izpit že drugič ali x-krat.
Drugače pa je odvisno od sreče. Če imate na centru več članov komisije in če kateri tisti čas nima izpitnega ocenjevanja, se pač pridruži še enemu.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

Libido. napisal/-a:^^ v nulo! :cool:

Ampak jst se samo držim za glavo, ko gledam kako folk vozi po krožiščih. Sploh pri nas, ki itak mamo skoraj sama krožišča. Sem rekla da bi prav enkrat postavila kamere in potem naredila kompilacijo butastih voznikov v krožiščih. Res ej ... od ustavljanja sredi krožišča, do vožnje v napačno smer, menjavanja pasov v turbo krožiščih (tam ko so tisti betonski robovi med pasovi) - iz zunanjega na notranjega, pa čez par metrov nazaj na zunanjega, pa nazaj na notranjega, a po zunanjem bi komot prišu do tistega izvoza kjer je na koncu zapustil krožišče :roll: Res, svašta ... Al pa iz zunanjega pasa rine v mene na notranji pas .. Pa zapuščanje krožišča brez žmigavcev ... :fight:

naj ugibam, kaj si iz Kp? :D
(s)mej se
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ ja :lach:
Zaklenjeno