Izpit za avto
^^ v nulo!
Ampak jst se samo držim za glavo, ko gledam kako folk vozi po krožiščih. Sploh pri nas, ki itak mamo skoraj sama krožišča. Sem rekla da bi prav enkrat postavila kamere in potem naredila kompilacijo butastih voznikov v krožiščih. Res ej ... od ustavljanja sredi krožišča, do vožnje v napačno smer, menjavanja pasov v turbo krožiščih (tam ko so tisti betonski robovi med pasovi) - iz zunanjega na notranjega, pa čez par metrov nazaj na zunanjega, pa nazaj na notranjega, a po zunanjem bi komot prišu do tistega izvoza kjer je na koncu zapustil krožišče
Res, svašta ... Al pa iz zunanjega pasa rine v mene na notranji pas .. Pa zapuščanje krožišča brez žmigavcev ... :fight:

Ampak jst se samo držim za glavo, ko gledam kako folk vozi po krožiščih. Sploh pri nas, ki itak mamo skoraj sama krožišča. Sem rekla da bi prav enkrat postavila kamere in potem naredila kompilacijo butastih voznikov v krožiščih. Res ej ... od ustavljanja sredi krožišča, do vožnje v napačno smer, menjavanja pasov v turbo krožiščih (tam ko so tisti betonski robovi med pasovi) - iz zunanjega na notranjega, pa čez par metrov nazaj na zunanjega, pa nazaj na notranjega, a po zunanjem bi komot prišu do tistega izvoza kjer je na koncu zapustil krožišče

Libido. napisal/-a:^^itak da lahko! ... sej zato si ga pa dobila, da lahko voziš že teh par dni, ko še nimaš 'taprave' vozniške (jst sm jo dobila po 2 dneh drugače)
drugače pa ČESTITKE!!!
ampak a ni tako, da lahko voziš šele s tistim, ki ga dobiš ko greš delat izpit in dobiš pred tem nadomestnega.
Jst mislim pa prav tisti začetni papir ko ga dobiš čisto takoj (brez da bi dal kakšno slikco...)
in hvala

Don't worry, be happy!!
občinske teste se piše tam nekje pou ure. Pri nas je bilo tako, da ko si končou si oddou test in šou vn iz tistga prostora čakat rezultate. Tko, da so eni pisal po 15 min, eni pou ure, kokr so znal pač.
Občinske teste greš lahko delat, po tem, ko narediš cppje in si dopolnil 18 let (če se ti gre za izpit za avto) to dvoje je mislim da edin pogoj, ne vem pa kako je s prvo pomočjo. Js sm jih nrdila tm pri ene 10ih urah vožnje, priporočeno je, da čimprej, ni pa nujno, da preden se prvič usedeš za avto.
Delala sem izpit pri B&Bju, naredila sm v prvo, 36 ur. Tako, da to šolo kar priporočam.
Občinske teste greš lahko delat, po tem, ko narediš cppje in si dopolnil 18 let (če se ti gre za izpit za avto) to dvoje je mislim da edin pogoj, ne vem pa kako je s prvo pomočjo. Js sm jih nrdila tm pri ene 10ih urah vožnje, priporočeno je, da čimprej, ni pa nujno, da preden se prvič usedeš za avto.
Delala sem izpit pri B&Bju, naredila sm v prvo, 36 ur. Tako, da to šolo kar priporočam.
turn up the music, turn down reality
Libido. napisal/-a:^^ v nulo!![]()
Ampak jst se samo držim za glavo, ko gledam kako folk vozi po krožiščih. Sploh pri nas, ki itak mamo skoraj sama krožišča. Sem rekla da bi prav enkrat postavila kamere in potem naredila kompilacijo butastih voznikov v krožiščih. Res ej ... od ustavljanja sredi krožišča, do vožnje v napačno smer, menjavanja pasov v turbo krožiščih (tam ko so tisti betonski robovi med pasovi) - iz zunanjega na notranjega, pa čez par metrov nazaj na zunanjega, pa nazaj na notranjega, a po zunanjem bi komot prišu do tistega izvoza kjer je na koncu zapustil krožiščeRes, svašta ... Al pa iz zunanjega pasa rine v mene na notranji pas .. Pa zapuščanje krožišča brez žmigavcev ... :fight:
naj ugibam, kaj si iz Kp?

(s)mej se