_patchouli_ napisal/-a:upam, da mi
tole uspe naredit drug teden.
Torej, naredila

Ampak koza jaz pozabila slikat. Tako da mi morate verjeti na besedo ali počakati par mesecev, da jih spet naredim.
Res so preprosti za naredit in očitno so bili dobri (meni jih niti ni uspelo veliko pojesti), ker so jih sodelavke pohvalile in obljubile, da jih ne bodo delile s celotnim kolektivom
Super so ker:
- so lahki za naredit, tudi za začetnike v pecivu, kot sem jaz
- imajo zelo malo sestavin (ampak ni nujno, da so zato poceni za naredit, ker je res fajn, če uporabiš kvalitetno čokolado)
- lahko se igraš in malo ustvarjaš s kombinacijami okusov z glazurami
- ko poveš, iz česa so, izpadeš pravi mojster, ker zveni tako gurmansko
- za kakih 18 pralinejčkov porabiš le en lonček piva, kar pomeni, da je preostanek zate
- vsebujejo pivo in čokolado. A je treba še sploh kaj dodati?
Minus je, da je kar dosti packanja, česar pa ne maram, ker ne maram čistiti kuhinje. Tokrat je bila čokolada povsod.
Sicer sem pa največ pozornosti namenila glazuri, saj sem naredila kar 4 različne vrste: z belo čokolado (po vrhu okrašeno s temno), kombinacijo bele in temne, s temno čokolado s pomarančo - po vrhu sem posula še cimet (te so bile najbolj pohvaljene) in s temno s ščepcem soli (my favourite). Naslednjič bom v temno glazuro vmešala še čili.
Torej, če povzamem: super, bom še naredila. Mislim, da je to celo moja nova najljubša home made sladica