rokerca napisal/-a:CP, mogoče si ti zadnjič do mene pristopil na tak način - čakam na Bavarcu in se mi za rit nalepi en tip, me trikrat premeri od nog do glave in nekaj vzdihuje v stilu: uffff, vauu, kera p****. Potem reče, da sem ga čist impresionirala in se zapleteva v pogovor o fitnesu, vidim, da drži v roki šejker in ga sprašujem, če trenira etc...small talk pač. Reče da ja, da dela celo licenc za osebnega trenerja (ni mu bilo videt) in ga začnem malo bolj podrobno spraševati in kar zmrzne in se po hitrem postopku odstrani![]()
En res malo creepy pristop na ulici je bil nekaj časa nazaj, ko sem šla po cesti, pa se spet en nalepi zraven, sploh ne vem, kako dolgo me je opazoval in reče, da sem mu všeč, se nasmehnem, in rečem hvala, ampak sem zasedena in grem ravnokar domov. No in reče, da bi vseeno rad šel z mano domov, če dovolim. Ni mi všeč, če nekdo sili vate.
Ampak je imel tist "uffff, vauu, kera p****" model (najbrž kak čefur s konkrentno postavo?) več šans s tabo, kakor pa ta 2. dečko z bolj "klasičnim" pristopom. Mam tak feeling da si onega drugega poba hladno odjebala po 5 sekundah, in to z grenkim nasmeškom, med tem ko se je jebač sam zajebal in odšel. Če bi znal bolj gobec obračat, bi se vidva lahko še kaj zmenila. Sicer pa to pogosto videvam, kako dobivajo bolj možati modeli s cocky/douche odnosom več šans in pa pozornosti, kakor pa povprečneži.