Koliko bivših (rekapitulacija)?
Horus
One night stands: 0
Poletna romanca: 1
Resna zveza: 1
Seks: 1
Horus: pa če veljajo zakoni ponudbe in povpraševanja, potem ti verjetno nimaš punce. Ker povprašuješ po zelo ne-izkušenih, teh pa ni v ponudbi, če pa že so, majo pa verjetno zelo nizko "ceno". No kakorkoli že, danes je tvoj srečen dan. MSG ME !!!!
One night stands: 0
Poletna romanca: 1
Resna zveza: 1
Seks: 1
Horus: pa če veljajo zakoni ponudbe in povpraševanja, potem ti verjetno nimaš punce. Ker povprašuješ po zelo ne-izkušenih, teh pa ni v ponudbi, če pa že so, majo pa verjetno zelo nizko "ceno". No kakorkoli že, danes je tvoj srečen dan. MSG ME !!!!
when you wake up it's a new morning,
the sun is shining it's a new morning
i'm coming.. i'm coming home
the sun is shining it's a new morning
i'm coming.. i'm coming home
kr.ena napisal/-a:Potem je pa tukaj drug problem: vsiljevanje svoje volje.
Nimam nič proti, če tip vstaja ob zori, dokler k temu ne sili mene. Naj vstane, pije kavo ali mate čaj, skadi škatlo cigaret ali odmeditira sto asan joge ... karkoli - samo jaz bom spala do desetih.
Mene bi pa to precej bolj motilo kot dejstvo, da je pred mano seksal z dvomestnim številom žensk. Konec koncev njegova preteklost neposredno name ne vpliva, neskladje v bioritmu je pa lahko velik problem, govorim iz izkušenj.
Pa ne mislim nikomur vsiljevat svoje volje, je treba že v osnovi poiskat nekoga kompatibilnega

- FuckedUpKid.
- Sramežljivka
Re: Koliko bivših (rekapitulacija)?
One night stands: 3 (just walk an talk and kissing XD)+ 1 ki se šteje,kot one night,čeprav je bilo na smučanju 3 dni XD
Poletna romanca: 0
Kratka veza (1teden do 1 mesec npr.): 1
Nekje vmes: 1
Resne zveze: 1 (2,5 let)
+ zadnjšni,za katerag upam dase bo razvilo v resno zvezo
Seks: 4
Poletna romanca: 0
Kratka veza (1teden do 1 mesec npr.): 1
Nekje vmes: 1
Resne zveze: 1 (2,5 let)
+ zadnjšni,za katerag upam dase bo razvilo v resno zvezo

Seks: 4
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Omg zdej pa nevem a ste tle gor vsi tok pridni, tok mladi al sm enostvano jz mal preveč svobodnih nazorov...
One night stands: 0 - mi je všeč če se tip al potrudi zame (kissing zame ni one night stand...)
Poletna romanca: vedno ko sem na dopustu samska e zapletem z nekom (cca. 8 - nisem spala z vsemi)
Kratka veza (1teden do 1 mesec npr.): to ni veza, ampak spoznavanje in nimam pojma koliko je števika...
Nekje vmes: bom temu rekla daljša razmerja oz FB 4 (2 leti, 2x eno leto, pol leta)
Resne zveze: 2 (obe manj kot leto dni)
Seks: dovolj da ločim dober seks od sabega
One night stands: 0 - mi je všeč če se tip al potrudi zame (kissing zame ni one night stand...)
Poletna romanca: vedno ko sem na dopustu samska e zapletem z nekom (cca. 8 - nisem spala z vsemi)
Kratka veza (1teden do 1 mesec npr.): to ni veza, ampak spoznavanje in nimam pojma koliko je števika...
Nekje vmes: bom temu rekla daljša razmerja oz FB 4 (2 leti, 2x eno leto, pol leta)
Resne zveze: 2 (obe manj kot leto dni)
Seks: dovolj da ločim dober seks od sabega
One night stands: 2
Romanca na dopustu: 1 (trenutni status je 'nekje vmes' - je potencial, da se zadeva razvije v razmerje ali FF-jevstvo, we'll see)
Kratka veza (1teden do 1 mesec npr.): bv, ne štejem
FF: 5 (1 še aktualen)
Resne zveze: 7 (2 na daljavo)
Romanca na dopustu: 1 (trenutni status je 'nekje vmes' - je potencial, da se zadeva razvije v razmerje ali FF-jevstvo, we'll see)
Kratka veza (1teden do 1 mesec npr.): bv, ne štejem
FF: 5 (1 še aktualen)
Resne zveze: 7 (2 na daljavo)
Nesanica napisal/-a:Seks: dovolj da ločim dober seks od sabega
As your lover describes you, so you are.