živjo...
Sama sem že od malega na smučkah, imela sem pa vedno željo bordat... nekajkrat sem si sposodila bord in se nekaj ''premetavala'' nato sem si pa kupla bord in buce... Bordanje in smučanje sta dve čisto različni tehniki. Sama sem rabila ene 5 borderskih dni, da sem se uspela peljati, tako da je bilo čemu podobno, se pravi vrez premetavanja... Sej ko ti nekdo razloži kako postaviti bord, kako izpeljati ovinek, kako se nagnit, kako zabremzat oz. kak robnik postavit v hrib.. itd je potrebno veliko živcev in pa volje. Sama sem imela momente ko sem misla, da bom bord zakurla al pa pustila v dolino. tudi tako me je razkurlo da sem se sezula pa peš šla v dolino, tok daleč, da se je jeza ohladila, pol pa spet brod gor pa dalje. priporočam ti, da si prvo bord sposodiš in da nekajkrat probaš če ti je toto ali ne. Moraš pa vedit, da je vsak začetek težak. Mene so koleni, rit mišice... vse me je tok bolelo, da je blo joj... Sedaj se že normalno peljem brez kakih extremnih padcev in moram rečit da je blo vredno trpet
upam da sem ti kaj pomagala... če te še kaj zanima pa vprašaj