Men je čist všeč, da sta šla narazen ker mi nista ne vem kako skupi pasala. Se bo Beyonce spet ful posvetla karieri. Sem gledala včeri na MTVju making the video Listen in je bla tko fletna.
se mi zdi da ta dva videa nimata nikakršne vsebine niti nista baš nešto za gledat.dva izmed slabših izdelkov beyonce. najboljši so mi njeni začetni videi, pa tudi kšn iz novega albuma. Lepa pa je zelo, najbolj všeč mi je ker nekaj izžareva in ni samo brezglava lutka.
uff very hot. Men je tko všeč ona, hmm komi čakam maj, da grem na koncert (upam). A kera ve, razen prek e-bay-a Slovenke verjetn nimamo moznosti nakupa njenih oblačil (House of Dereon) an? K bi ful mela kej. Sploh tisto jopco iz Irreplaceable.
jah js pa mislm da j tale holivudksa lepota cist odvisn kako gledas....sej ce bi nas tri ure stimal pa rihtal predn se kj pojavmo bi ble tut verjtn use luskane pa lepe
inaa napisal/-a:jah js pa mislm da j tale holivudksa lepota cist odvisn kako gledas....sej ce bi nas tri ure stimal pa rihtal predn se kj pojavmo bi ble tut verjtn use luskane pa lepe
inaa napisal/-a:jah js pa mislm da j tale holivudksa lepota cist odvisn kako gledas....sej ce bi nas tri ure stimal pa rihtal predn se kj pojavmo bi ble tut verjtn use luskane pa lepe
Ja, no po eni strani je to res, ampak vseeno, ene še vedno nebi ble niti pol tako luškane, žal. Recimo na ulici ko gledam ženske, ni kr vsaka takšna, da če bi jo malo porihtal in retuširal, da bi bla pa kr waw lepotica.