P.S. sam proba nej mi kdo prepovedat, da se km usedm, ga bom tko pretepla (zdej mam bergle pa ga lohk

legally blonde napisal/-a:Aha, ok hvala. Sej sm u sakm primeru misnla pridt, itak zvim 10min stran, tko da ni problem. Sam mi pa ze mamo urnik oz. usaj na netu je ze, ceprow bi blo pa res fajn da bi mi ga prvi tedn razlozil, ker je kr en
P.S. sam proba nej mi kdo prepovedat, da se km usedm, ga bom tko pretepla (zdej mam bergle pa ga lohk)
Bageera napisal/-a:Prvi teden smo mi imeli bolj predstavitve predmetov. Nismo imeli še čisto izoblikovanega urnika, samo tok, da so se predmeti predstavli. Ampak še vseeno je fajn, da greš, da ti razložijo ene stvari; kaj boš mogla narest (seminarske, kolokvije), kako bojo izgledal izpiti, vaje... Take splošne stvari.Pa še v prvem tednu si ponavadi izboriš svoj stol, ker je taka gužva, eni bodo rezervirali cele klopi (
) za celo armado prijatlov, ti ne bojo pustil, da se usedeš na določen stol, pa tut če potem tistega osebka, komur je stol namenjen niti ne bo na faks tisti dan... Tole je men ful otročje, ampak je res fino, da prideš, drugače boš mogla nekaj časa stat.. Ne vem no, pri nas je bilo prvih nekaj tednov tako, da so bili čisto nori na to rezerviranje stolov..
kot, da smo v gostilni
legally blonde napisal/-a:Damn, js sm pa misnla da II pomen da meas frej, silly mepa to pol sploh nimas ziulenja, ce si skos na faksu, oz. usaj prve par mescev ne, dokler ne ugotovis, kam se splaca hodt na predavanja in kam ne ...
Boa napisal/-a:Jst že vidim kako bom čist zgubljena 1. dan. Niti ne vem kje so kere učilnce, nobenga ne poznam (edin če prepričam eno svojo bivšo sošolko, da gre dopoldne z mano kr je 2. skupina). Pa še tooook folka bo....mah ja....bo že.
Kdaj pa predava Kambič in kdaj Kranjc? Al je to vsako leto drgač?
lun|ca napisal/-a:Boa napisal/-a:Jst že vidim kako bom čist zgubljena 1. dan. Niti ne vem kje so kere učilnce, nobenga ne poznam (edin če prepričam eno svojo bivšo sošolko, da gre dopoldne z mano kr je 2. skupina). Pa še tooook folka bo....mah ja....bo že.
Kdaj pa predava Kambič in kdaj Kranjc? Al je to vsako leto drgač?
Potem sma pa ze dve taki. Mene ze tut kr mal stiska, ker nobenga ne poznam in si potem cist zgubljen... Sicer pa, tk kot si ze rekla, bo ze