claire napisal/-a:NAJPREJslovenc79 napisal/-a:če gre men kej na živce je to opravičevanje in delanje/nedelanje nečesa, potem pa jamranje nad tem ter iskanje krivde pri drugih.. in potem spet isto.. nekak v stilu "-priznam da nam nikol več pila, kako grozno, obžalujem /.../ -priznam da da komi čakam petek zvečer da bo pijačka woohoo kok je noro zabavno"
anyway..
IN POTEMslovenc79 napisal/-a:- da sem včeri našel filmček ki mi je totalno zmešal glavo. vrhunec solo spolnega življenja.
fuj, spolni obsedenec. pardon, ne morem lepše. in tak si pridržuje pravico, da v vseh temah blati vse, ki živijo normalen najstniški lajf? res, halo, moderatorke!
NAKAR ŠEslovenc79 napisal/-a:- SPET polno oblačil v smetnjakih??? pa kaj so fukjen ljudje al kaj..
in zakaj si TI zdaj bošlji od ljudi, ki so zavrgli cuj+nje? niti pobral jih nisi. a jih je tudi tebi težko nest nekam? dvoličnost na vrhuncu.
uh, si moralni vzor.
am, kaj ma prvo z drugim veze? jaz nimam moralnega mačka potem ko pogledam erotični filmček

najdeš všečen filmček ki si ga dolgo iskal = SPOLNI OBSEDENEC

seksaš povprečno 5krat na dan = čist normalno spolno vedenje
claire logic..
uf, to je res nenormalen najstniški lajf.. da najstnik gleda erotične filmčke? :O groza ej.. namest da bi se kurbal, pijančeval, kadil, se drogiral in ostale kul stvari počel..
aja, btw, nisem več najstnik

a je kdo rekel da sem boljši od teh ljudi? pravim smao da je idiotsko metat stran lepe obleke ker so še uporabne in bi marsikomu prav prišle.
sicer so pomembne tri stvari ki zahtevajo ogromno časa, poguma, in to sta:
1. dat oblačila v vreče :O
2. če ti slučajno uspe izvest prvi korak, jih daš POLEG smetnjaka in ne not
3. to narediš PO odvozu, ker bolj mal pomaga če jih daš tja 5 min. preden pride smetar
sigurno jih kdo odnese
s tem:
1. manj onesnažuješ okolje
2. nekomu v stiski pomagaš z zastonj oblačili (pa ne nujno v stiski, je dovolj inteligentnih ljudi ki vzamejo take stvari in tudi brskajo po smetnjakih, kjer se danes najde luksuz in pol)
3. ko vreče izginejo veš da si nekomu polepšal dan in to je superthebest občutek

4. če se ti ne gnusi, lahko sam prideš do super stvari na tak način. (tale miška s katero klikam je najdena na smetnjaku

skratka win-win. predpogoj da do tega prideš je zdrava pamet.
multi-univerzitetna izobrazba ni potrebna