Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Jst tud nimam s tipi takih izkušenj, da bi kaj bolj komplicirali kot ženske...

S svojimi problemi sta se tako sedanji kot bivši znala kar dobro sama spopadat :) in jih reševat brez nekega nepotrebnega pretiravanja...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

nastasia napisal/-a:tema je res srceparajoča :cry:
in vsakič, ko jo odprem se znova uničim :evil:
Jst se lahko zahvalim moji popolni odsotnosti empatije.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
kljuse
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kljuse »

zanimivo branje ženskih izkušenj.

imel se 6 letno razmerje, ki se je lansko leto na obletnico končalo.
moram priznat, da tu danes še nisem takšen kot nekoč, vsaj tako pravijo prijatli.

morda je blo še huje, ker sem moral zamenjat družbo, saj sem se prej gibal v njeni, svoje kolege pa zanemaril.

ja živ :evil:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

no jst ga lih pogrešam ne...sm pa danes zvedla d aje dobil otroka-punčko in res želim obema vse naj..no njemu ja, njej pa ne ker mi je totalno zoprna...morm pa priznat da me je mal stisnl, ampak ne zato k pač je on moj bivši in d abi kej čutla, ampak zato ker pač je del moje preteklosti in če se spomnm za nazaj vidim to, kok sm hotla jst bit takrat na njenem mestu...sicer zdej itaq neveč-k tip je moron in zabit v glavo, ampak useen takrat tega nisem vedla ...
in zdj vidm tm eno mlado naivno deklico ki si predstavlja to, kar zdej on ma z drugo.. :roll: boga jst akrat..dobra da je že tolk let mimo (mislm d aene 7let nazaj sva mutila pa to), če ne bi tole mene zdej ubil...
mu pa iz srca privoščim sevda-sam upam d abo otrok podoben njemu, ne njej-če ne bo groozen :D :oops:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

podobna zgodba k pr moji frendici.. sam da je ona stara 17, tip pa 19 in da jo je prevaral, medtem je una zanosila, on ni vedu, je pustu mojo frendico in zdej se jima je rodila punčka..
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

noh, on je meen skos varu, ker teoretično sploh nisva hodila, praktično pa neki na pol :? je pa tud mene on zamenju za tole afnico ki jo ma zdej...in fora je še v tem bla, d aje bla on prej moja kolegica in je dobr vedla vse kok sm mela jst njega rada in blablabla...in od takrat je nemaram in je nebom mrala ceu život!sm pa vesela zanga... :)
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

No, js sem od včeraj tudi samska, ampak kar gre. Seveda mi je mal hudo, ampak mislim, da je bil filing, da to ni več to kar obojestranski, tako da sedaj uživam drugače. :P In imam novega prijatelja.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: in his arms=]
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *chiky* »

Vsak je dal to prek....In vsak se j neki nauču....

In še ena misel za vse moške k majo tok povedat o naših dejanjih:

Behind every bitch there is a guy who made her that way...
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Maychy napisal/-a:No, js sem od včeraj tudi samska, ampak kar gre. Seveda mi je mal hudo, ampak mislim, da je bil filing, da to ni več to kar obojestranski, tako da sedaj uživam drugače. :P In imam novega prijatelja.

Po mojih izkušnjah je nekaj najslabšega kar lahko narediš v življenju, da se takoj po končani zvezi spustiš v novo zvezo. Upam, da mi boš dokazala nasprotno :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Da imam novega prijatelja sem mislila, da je bivši tip sedaj moj prijatelj in ne da imam novega tipa ali karkoli. Ne, ne... To bo še počakalo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
madgirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a madgirl »

živjo punce
tud jest trenutno prebolevam to da sm spet sama... :(
en teden je od tega k sva nehala, u bistvu sm jest bla že ful tečna in je on samo izreku besedico da je konc.
zdej pa ko sm mela ful časa za razmišljat sm ugotovila da sm zgubila ful dobrega fanta zarad mojga morjenja :(
sej ma tud on napake, velike napake, ampak mi je vseen za njih zdej...
sploh ne vem kaj je blo, ful se dobr zastopva, o vsem se pogovarjava, problem je samo v tem, da ma on neke probleme sam s sabo, in mi je reku da se more naučit sam bit, da mu tko paše(čeprav mu sigurno ne) in da je čs za to(pr 24?)
prej pa se pogovarjava(dost se po msnju in po smsih, pa tud vidla sva se parkrat že)in sem ga vprašala če me kej pogreša...in je reku da me...in tud jest sm mu povedala da ga na momente ful...
sploh ne vem, kr prjel ga je neki in konc...
kako mu nej dopovem da mu ni tok težko v življenju??pa da mu ne mislem nč morit če bi še probala...ker vem da mu ni vseen zame, pa da me pogreša, ampak ker se je on zdej tko odloču...brezveze se mi zdi.
jest ga mam še zmeri ful rada, vse bi dala zanjga :(
bojim se pa tud da nebi kej preveč lubosumen ratov zdej, pa da ga nebi odbijal to pol, ker delam v šanku, in me vsi sodelavci na polno pecajo in se obešajo po men.šef strežbe je pa od bivšega ful dobr frend, in on pomoje vse izve pol...men pa grejo ful na živce, in ne vem, prov vohajo da sm frej :evil:
ne vem...a je možno da bi ga to odbijal??

uf sm se izpovedala mejčkn...sej bi am rada slišala kaj si vi mislte o tem...a je pametno kej načenjat spet z njim al kako...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja je možno da bi ga to odbijal..jst sm tud delala v lokalu, pa je bil kar dost ljubosumen..sicer pa če te pecajo in glede na to, da je un kolega od tvojga bivšiga, veš da bo vse izvedu..ti se pa pač ne pustit da lazjo po teb, ampak po mizi usekej in pač povej naj dajo ir in da si pač zasedea-tud če pač nisi..mislm da je to čist rešljivo..
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

če je 1 teden odkar sta nehala to ni še nič :wink:
mogoče pa res rabi samo ene 14 dni časa zase, da ugotovi da tok fajn pa spet ni bit sam. ne bi ti rada ful neki dajala upanja, kr lahko da bosta spet skupaj lahko da ne. ti se nikar ne spreminjaj, naj te ne skrbi kaj si bo on mislu če boš naredila nevemkaj. pomoje da ga tvoja služba ne bo odbijala, če si to počela že prej :wink:

pač nevem...jz bi mu stala ob strani, če se bo hotel pogovoriti o svojih ogromnih problemih. če ne drugega boš imela občutek, da si naredila za to zvezo vse kar se je dalo in nikoli ne boš obžalovala česa :)
Uporabniški avatar
reimi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a reimi »

Že leto dni je minilo in še vedno ga nisem prebolela. Poskušala sem vse: bezljati okoli, ga totalno odmisliti, ne imeti več stike z njim, še drugega sem imela vmes in nič. Čustveno se ne morem spraviti k sebi. To mi grozno zbija samozavest. vsi pravijo, da čas naredi svoje toda koliko let sreče mi bo ta bivša zveza še vzela?
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

jaz ne morem več...vsakič, ko ga vidim se mi vse podre, vse, vse, vse...
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Zaklenjeno