živjo punce
tud jest trenutno prebolevam to da sm spet sama...
en teden je od tega k sva nehala, u bistvu sm jest bla že ful tečna in je on samo izreku besedico da je konc.
zdej pa ko sm mela ful časa za razmišljat sm ugotovila da sm zgubila ful dobrega fanta zarad mojga morjenja
sej ma tud on napake, velike napake, ampak mi je vseen za njih zdej...
sploh ne vem kaj je blo, ful se dobr zastopva, o vsem se pogovarjava, problem je samo v tem, da ma on neke probleme sam s sabo, in mi je reku da se more naučit sam bit, da mu tko paše(čeprav mu sigurno ne) in da je čs za to(pr 24?)
prej pa se pogovarjava(dost se po msnju in po smsih, pa tud vidla sva se parkrat že)in sem ga vprašala če me kej pogreša...in je reku da me...in tud jest sm mu povedala da ga na momente ful...
sploh ne vem, kr prjel ga je neki in konc...
kako mu nej dopovem da mu ni tok težko v življenju??pa da mu ne mislem nč morit če bi še probala...ker vem da mu ni vseen zame, pa da me pogreša, ampak ker se je on zdej tko odloču...brezveze se mi zdi.
jest ga mam še zmeri ful rada, vse bi dala zanjga
bojim se pa tud da nebi kej preveč lubosumen ratov zdej, pa da ga nebi odbijal to pol, ker delam v šanku, in me vsi sodelavci na polno pecajo in se obešajo po men.šef strežbe je pa od bivšega ful dobr frend, in on pomoje vse izve pol...men pa grejo ful na živce, in ne vem, prov vohajo da sm frej
ne vem...a je možno da bi ga to odbijal??
uf sm se izpovedala mejčkn...sej bi am rada slišala kaj si vi mislte o tem...a je pametno kej načenjat spet z njim al kako...