Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov
Gracia napisal/-a: kateri primer pa je kvaliteten in koliko stane?
Sej pravim, Chanelov kremni je baje obstojen, stane pa nekaj cez 20EUR, če se ne motim

Pa kar veliko ga dobiš v posodici, tako da se verjetno splača kljub malo višji ceni

^^ Ja, ampak Urban Decay je pa večen
Neki najboljšega na tem svetu. Se ga dobri prek parih spletnih strani v Slovenijo, drugače se pa pri nas ne prodaja.

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
2×
Zadnjič spremenil *mala*, dne 06. Dec. 2011 18:20, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Verjamem, ker podobno slišim od marsikoga. Ampak priznam, da sem preveč lena oz. leva (
), da bi se posvetila branju pogojev nakupovanja preko eBaya, rihtanju neke kartice, ki si jo moraš posebej na eni strani urediti, skratka ... Najlažje mi je it do trgovin, pomerit in kupit. Tudi zapeljat se mi ni problem do Lj ali Graza po nakupih, le internetnega nakupovanja se izogibam. Edino, kar kupujem preko interneta, je kozmetika pri Orci. 

Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
vesna, ja saj za UD vem, kje se dobi.
Iz njihove spletne se itak pomoje ne da narocat v Slo, tko da je treba na eBay al pa kaksno spletno drogerijo (tujo).
Se strinjam.
In sploh ni pol toliko zakomplicirano ali tezko, kot si nekateri mislite.

purple_rain napisal/-a:Škodait's super fun!
![]()
Se strinjam.

I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
- Cosmopsiho
Meni je od Bourjois fajn, in sicer tale: http://kozmetometer.planet-lepote.com/censura.php?cmd=details&itemid=10723&startrec=5
Ima katera izkušnje s tem Allround Concealer od Catrice?
V zadnjih nekaj tednih, opazno pa v tem tednu, se mi je precej poslabšala koža. Od srednje šole sem imela lepo in čisto kožo, kakšen mozolj se je pojavil pred menstruacijo in izginil nekje ob koncu le-te. Tokrat pa so mi izbruhnili mozolji po različnih delih obraza. En podkožni, ki se je iz nič pojavil pred nekaj urami na bradi, ostali so pa običajni mozolji po licih in na čelu. Skratka prav jezna sem in nič mi ni jasno, ker ni nobenih sprememb v moji prehrani, kt še vedno jemljem in to iste kot vedno (4 leta), težo imam isto, skratka nimam pojma kaj se dogaja z mojo kožo!
Pomislila sem, da bi lahko bila povzročitelj mozoljev krema,ki jo uporabljam na stopalu za bradavico (predlagala mi jo je dermatologinja) in je morda izzvala alergijo. V neželenih učinkih ne piše nič konkretno, le da lahko pride do alergijskih reakcij,kar pa je itak povsod. Itak sem pri koncu, tako da sem danes zadnjič namazala, zdaj bom pa vidla kako bo.
Kakorkoli že, sem pa ostala brez čistilne pene in me zanima, če je ok, da še naprej uporabljam čistilno peno s kumaricami od 100% pure. ta mi je odgovarjala, imam pa mešano oz. normalno kožo. ni ne mastna, niti suha. kremo imam z nekim jabolkom od iste znamke, uporabljam jo samo zjutraj pred nanosom pudra, čez noč pustim kožo dihat. razmišljala sem, da sem ga morda zaj..., ko sem namesto pene kupla pred tedni deviško olivno olje (v lekarni) za čiščenje kože in mi je to uničilo kožo? to uporabljam kot čistilno sredstvo. vatico malo navlažim z vodo, nato gor vlijem malce olja in očistim obraz. za oči mam pa balein odstranjevalec make-upa. Najverjetneje moram skenslat olje, ker mi ne odgovarja, nabavit peno, ki sem jo uporabljala celo leto, poleg tega pa najbrž tudi puder, saj sem nekje zasledila, da naj bi bil moj mineralni od aubrey organics komedogen??
in naročit od 100% pure tudi puder (mineralni) ter korektor, pa mam vse od njih. kaj pravite (UGG ti boš verjetno vedela)?

Kakorkoli že, sem pa ostala brez čistilne pene in me zanima, če je ok, da še naprej uporabljam čistilno peno s kumaricami od 100% pure. ta mi je odgovarjala, imam pa mešano oz. normalno kožo. ni ne mastna, niti suha. kremo imam z nekim jabolkom od iste znamke, uporabljam jo samo zjutraj pred nanosom pudra, čez noč pustim kožo dihat. razmišljala sem, da sem ga morda zaj..., ko sem namesto pene kupla pred tedni deviško olivno olje (v lekarni) za čiščenje kože in mi je to uničilo kožo? to uporabljam kot čistilno sredstvo. vatico malo navlažim z vodo, nato gor vlijem malce olja in očistim obraz. za oči mam pa balein odstranjevalec make-upa. Najverjetneje moram skenslat olje, ker mi ne odgovarja, nabavit peno, ki sem jo uporabljala celo leto, poleg tega pa najbrž tudi puder, saj sem nekje zasledila, da naj bi bil moj mineralni od aubrey organics komedogen??

-
- Cosmopsiho
Počasi bom morala v nabavo novega pudra, in me zanima, kakšne izkušnje imate z Alima Pure osnovnim mineralnim pudrom? A v Celju v ekološki trgovini Dobra volja pri Katki znajo svetovati glede na tip kože, podton in odtenek? V Lj najbrž še nekaj časa ne bom šla, v Celju imam pa nek opravek in bi združila z obiskom trgovine. Pa a se je treba predhodno naročiti za osebno svetovanje, ali ni potrebno?