V kakšno smer gre najin odnos?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a modrobela »

Oh ne delat nekega preplaha dokler ni razloga. Kako ste lahko nekateri tako pesimistični.
Sama imam podoben primer. Moj dela cele dneve in ima le malo časa zame. Vidiva se po dvakrat na teden za kratek čas. Jaz sem to tako sprejela in čist vredu funkcionirava. Če bomo iskali sumničenja, jih pa lahko iščemo celo življenje.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

Tako bom rekla - če bi bilo v vajini zvezi vse ok ne bi imela dvomov in ne bi spraševala če je o normalno...
Zadnjič spremenil Nesanica, dne 25. Maj. 2018 20:32, skupaj popravljeno 2 krat.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Kateri si ti zdaj odgovorila? Meni se bolj čuden zdi tvoj primer kot njun.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Marjanci... Ona je tista ki se sprašuje če vse poteka ok...
Zadnjič spremenil Nesanica, dne 25. Maj. 2018 20:32, skupaj popravljeno 1 krat.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Nesanica napisal/-a:Moj primer pa se ti zdi čuden ker vsi pričakujejo da se ženska mora navezati in si želeti resne zveze itd...
Ne: tvoj primer je nezdrav, ker se pričakuje, da poročen moški ostane zvest. Nima veze z ljubico.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ah daj no, je marjancax že par strani nazaj pojasnila, da ni poročen. Saj to se pa ja da preverit, če se le koga pozna iz tistega kraja.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

kar sem hotela povedati je da se lahko moški ukvarjas teboj in te kliče ter seksa s teboj trikrat na teden pa to še vedno ne pomeni da si želi biti resno s teboj... Če bi si želel resne zveze bi jo predstavil prijateljem in ne bi z njo sexal v avtu,pač pa bi jo peljal k sebi.Zakaj tega ne naredi - ker to pomeni da bo prespala tam kar pa naj bi pomenilo korak naprej v njunem odnosu.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ah daj no, čudno, da se greš takšne igrice, če si tako pametna. Kaj on sploh rabi ženo, če 3x na teden s tabo sexa. Lahko pa nekdo z nekom sexa 1x na teden pa si želi resne veze.
In res ne vem zakaj bi jo moral po enem mesecu predstavljat prijateljem, ki so najbrž že oddani in ne hodijo skupaj žurat, ter jo vozit domov in predstavljat staršem. Vsaj mene ni pa se je vse dobro izteklo.
Me bolj zanima kako se bo pri tebi končalo?
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

nisem tega napisala zato ker bi bila blazno ponosna na to,pač pa zato ker vsi resne namene moškega poskušate dokazati s časom ki ga preživita skupaj in meto rahlo živcira zatoker to ne drži. Največ o njem in o njegovih načrtih za prihodonost pove s tem koliko jo spusti v privatno živjenje:prijatelji,hobiji,dopust,spanje,družina itd... ne želim pametovati ampak kako dobro pozna njegovo zasebno življenje lahko pove samo marjanca. je pa že dva meseca zato menim da bi se zadeva morala premakniti...
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

A pa si prebrala celo temo? A ti misliš, da bi se nekdo vpričo staršev pogovarjal s punco, če bi bil poročen? Bi se doma vedno oglašal na telefon, če bi bil poročen? In bi povabil punco domov, če bi bil poročen?

Medtem, ko tvoj mora bit pribit, če se s tabo kaže v javnosti glede na njegov status.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

ta zadnji del me je zmotil-če bi jo povabil domov...možno da sem zgrešila kakšen post da jo je,ker res nism prebrala vsega do konca. Kot sem razumela je problem nastal ravno zaradi tega ker je ni povabil domov. Če jo je vmes peljal domov potem verjetno ni problema in jima gre dobro...

Drugače pa se tudi meni vedno javi na telefon. Kako se bo končalo pa nočem vedeti. Upam da tako da se bova vzajemno naveličala drug drugega in da ne bi nihče preveč prizadet na koncu.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Jaz pa v tvoji zgodbi dvomim, da je poročen. Pomoje noče resne veze in se izdaja za poročenega.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

če ne bi vedela že od prej da je poročen bi tudi jaz tako mislila. Vendar ti lahko 100% zagotovim da je poročen z osebo ki je vredna samo občudovanja in žal je on tele ki tega ne vidi. Kakorkoli tle ni poanta moj odnos,ker si glede tega ne postavljam vprašanj. Zakaj sem se spustila v to je osebna zadeva o kateri ne želim razpravljati.To sem izpostavila samo zaradi zgoraj navedenih razlogov.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

Nesanica ti torej občuduješ njegovo ženo???? Zakaj ji pol to delaš?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

nesanica, mene pa nekaj zanima. omenila si, da se videvata relativno pogosto in že nekaj mesecev. kako ti uspe ohranjat čustveno distanco do njega, sploh če se ujemata? ne glede na nevem kake dogovore, meni kaj podobnega v praksi ni nikoli uspelo, vedno so vzklila neka čustva. :?:

se opravičujem če z vprašanjem smetim temo in ustvarjam OT
Odgovori