RBD

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Huh..fajn je prebrat kako ste se mele pa to..Men je pa en komad ful hud k ga Maite začne pet..oz. ga pač ona skor skus poje sama.. ;) Men je Maite najbol lušna drgač u skupini..

A je ta kitarist biu od nje zaročenc?Jst sm nekje prebrala da je s producentom(če se ne motm) rebelde skupi bla. Zanimivi tejle trački :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Jz sem pa vse 3 koncerte..skor slišala - bolj kot koncerte sem slišala kričanje (auč); erm, sem delala tam. :)
Sem tud jz ena tistih, ki ni vidla niti 5minut serije, še manj se mi je sanjalo, da pojejo - je pa sestrica čist obsedena, celo poletje samo o tem govorila; sem se ji pridružla na koncu zadnjega kocnerta, za zadnji 2 pesmi in, am, ja, priznam, da so se mi učki zasolzil in mravljinci šli po telesu..se mi zdi, da kar lepo pojejo, sam je blo pa vzdušje tisto, ki me je ganilo, kolk so ble tamale navdušene in, ja, sej je vse tolk preračuno kolk bojo kje denarja potegnil, ampak je bil pa to en huge dogodek za vse tiste tamale tam.
Mi je pa Roberta/Dulce ful simpatična.
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rose8 »

no dragi feni RBD-ja mal si preberte tole:

http://www.demos.si/index.php/Kulturna- ... e-rbd.html
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Ah ja ... če ne bi s tem služil, s čimer pač služjo, bi pa kej druzga našl. In niso samo RBD-jevci taki, da majo še pa još stvari na trgu, ki se dejansko prodajajo, je še velik takih izvajalcev in blagovnih znamk, k dejansko nimajo nč z glasbo, ampak je samo ime tisto, ki se prodaja. Sam hudiča, vsi so se zapičl v to, da so se trije koncerti tko hitr razprodal in da so ble dokaj drage karte. Ja jebi ga, pač služjo, jst jim prvoščim, tisti, ki jim pa ne, gredo pa take in podobne čičke čačke pisat. Zmer se bo našu kdo, k bo druge kritiziru, po možnosti zarad tega, ker sam tega ni zmožn doseč.
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dasha! »

ta tipček v tem blogu ni tople vode odkriu..če so bli trije koncerti razprodan pri nas,če najdeš v trgovini zvezke,parfume rebelde, je jasno da mastno služjo. če jim tega ne prvoščiš pač ne kupuješ teh zadev :D
js jih tut ne, ker mi je to pa res pretirano.
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

rose8 napisal/-a:no dragi feni RBD-ja mal si preberte tole:

http://www.demos.si/index.php/Kulturna- ... e-rbd.html
In kaj je tu novega? Sej niso edini, ki so imeli razprodane koncerte? In še koliko ostalih slabših glasbenikov(in ostalih "zvezdnikov") mastno služi takole.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

Jst pa že dva dni skoz poslušam komad Empezar desde cero, tako mi je dobr komad! :rofl: :oops:
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Ja Anahi se je baje ozdravla.Mela je pa bulimijo.Komad salvame je posvetila prijateljici s katero se je zdravla in je umrla zaradi bulimije.Anahi je bla ozdravljena preden so začeli snemati nadaljevanko.In najbrž ma še zdej kr probleme s tem.
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a any_any »

A ni imela anoreksije?
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

ja anoreksijo je mela ja..
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Ja moja pomota,anoreksijo je mela.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Zdej k ve tok hvalte RBD sem se js začela poslusat njihovo musko. :D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Sej prou :P
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

kamis napisal/-a:Ja Anahi se je baje ozdravla.Mela je pa bulimijo.Komad salvame je posvetila prijateljici s katero se je zdravla in je umrla zaradi bulimije.Anahi je bla ozdravljena preden so začeli snemati nadaljevanko.In najbrž ma še zdej kr probleme s tem.

Kaj zdej :D

Sicr pa jst mislm,da je dala to čez.
Je pa dobr, da u skupini tuk različnih oseb..različno spolno usmirjeni.Vidm, da so otroc brez predsodkov oz. je velik takih, k se sploh ne ozirajo na to. Očitno tut geji dobr pojejo,plešejo itd ;) Pa izkušnja z Any, da jo deli z ostalim zna bit za marsikoga koristna.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dasha! »

glede anahi in njene bolezni..mal mi je "smešno" ker vodi kampanijo in res opozarja na to bolezen, hkrati pa sama nima niti dekagrama preveč, še premal pomojm. pa tut ne werjamem da je popolnoma zdrava. in ker je vzor številnim najstnicam jih hoče bit velik tok suhih in met takšno postavo kot anahi.sm pa prepričana, da anahi zlo gara za takšno postavco :D tut dulce je ful suha.sej ne rečem, da bi mogli bit zdej debeli, sam vseen, ne štima mi čist to :D pa sj nevem kaj sm hotla powedat... :hallo:
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
Odgovori