Razlika v letih med partnerjema?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Partner je starejsi

1-2 leti
191
26%
2-3 leta
101
14%
3-5 let
119
16%
vec kot 5 let
231
31%
je mlajsi
104
14%

Skupaj glasov: 746

NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

tamala123xy napisal/-a:jzt si pa trenutn ne morem predstavljat da bi bil moj partner mlajši,ker že tko je komaj 2 leti starejši pa se mi še zmeraj zdi na trenutke preveč otročji.No morda mi bodo pa v kasnejših letih všeč mlajši nkol se ne ve :D

Ne posplošuj.

Drugače pa. Dejstvo je, da so glede razlike v letih, zabetonirana dvojna merila.

"To je dejstvo, ki ga hočete prikrit, ker z vašimi teksti, bi si lohku brisal rit."
...SaMa...
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a ...SaMa... »

lelija napisal/-a:
Shelve napisal/-a:Bom jaz :D

Da 18-letnica hodi s 35-letnikom..ok, štekam, ful je zanimivo hodit s starejšim tipom, itd. Been there done that. Ampak 35-letnik z 18-letnico??? Veliko možnosti, da od tega ne bo nič, ko se dekle začne zavedat real life-a. Srečno do takrat! :D

otrok in odrasel. Ta oseba zdaj misli, da je zato ker hodi s 35 letnikom odrasla :lol:

Ne ne mislim da sem odrasla... ampak ko celo življenje živiš samo z odraslimi osebami in se družiš z starejšimi malo hitreje odrasteš... dobro se zavedam tega kolko je starejši od mene... mene in mojih staršev to ne moti... če moti koga drugega pač pardon... njegov problem... jaz sem pač zaupanje v mlade ( svoje vrstnike in podobno) zgubila ker sem mela eno zelo slabo izkušnjo ki je nikomur ne privoščim... kak dolgo bo najina zveza trajala bo trajala... z mano hodi ven oz. skupaj grema ven po videzu in notranjosti mu nihče ne bi reko da jih ima 35 ampak poznam več ljudi ki pač imajo partnerje dosti starejše od sebe in jim življenje gre boljše kot kakšnemu paru skupnih oz. približnih let... saj od začetka ko sma pač začela hodit so mu vsi pravli ja pa kaj bo z mano pa so se menli okoli da me je napizdo sam tolko da me je k sebi zvabo da se lahko hvali da dobi tako mlado... sploh ni res... on je mene enkrat že skenslal samo zaradi govoric pa sem mu razložla vse skupaj in sma probala... skupaj nama gre odlično... eden z drugim mislima resno....
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 12:10, skupaj popravljeno 1 krat.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

Eno vprašanje.Če bi bila ti 35... bi hodila z 18 letnikom.
...SaMa...
Sramežljivka
Sramežljivka

ne... trenutno še ne načrtujema nič.... glede tega če bi jaz hodla z 18-letnikom če bi bla 35 je pa tako... odvisno če bi se jaz počutla toliko staro pa kakšno bi blo moje razmišljanje v teh letih in koliko bi bil on zrel v teh letih... če bi se mela rada da bi se res zagledala v njega pa on v mene... zakaj pa ne... probaš pač... mene leta nikoli niso motla... ok že midva z mojim sma malo v ekstremih... do dvajset let razlike še nekak gre pol pa že jaz mal čudno gledam..ampak ljudje smo si različni... ker če bi bli vsi enaki bi bil svet dolgočasen in preveč popoln... vsi smo krvavi pod koži... pa tako kot si spodaj napisala če mene pa ne bo nihče popljuval ker imam toliko starejšega a v sosednji temi so pa naredili kraval... še moje mnenje me sploh ne moti da je z njo... sem vesela zanju... če jima gre, če se razumeta, spoštujeta, če se mata rada zakaj pa ne... jima privoščim vso srečo...
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

Partner je enako star kot jaz.
(s)mej se
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Mene je ta najina 5-letna razlika začela kr malo plašit, ker zadnje čase strelja, da bi on v roku 2-3 let meu otroka. Slika Jz pa nimam nit najmanjšega namena met otrok usaj še 6-7 let... Upam, da ne bova slabo končala obadva zarad različnih želj. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

jez pa mislm da velka razlika v letih ne vodo cist nikamor. mislm da se slej k prej kej zalomi, ker najveckrat je tko da je recmo dlih zenska sla full mlada v to zvezo.

drgac mi je blo pa ful uno kwaaaa uceri k sva z mojim hodila po parkcu in tko zagledam full mlado zensko kako ma v vsaki roki enga pamza pod roko za njimi pa en osiveli gospod. No in tko jez valda ful uno lej to on se pa sam nasmeji pa rece da je to njegova biusa sosolka in da se je uzenila takrat pr svojih 18 z mal cez 40 let starim tipom in mela takoj froce z njim.

men je use skp absurdno. ampak nej dela usak kokr mu sede
...SaMa...
Sramežljivka
Sramežljivka

tud moja kolegica se je pri svojih devetnajstih poročila z moškim starim 30 let. imata svoje stanovanje in vse... načrtujeta pa tud otroka.
La_Stella
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a La_Stella »

Med nama z mojim je 5 let razlike (tudi z bivšim sva bila toliko narazen). Tale številka ima očitno pri meni velik pomen. :D
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

...SaMa... napisal/-a:tud moja kolegica se je pri svojih devetnajstih poročila z moškim starim 30 let. imata svoje stanovanje in vse... načrtujeta pa tud otroka.

a se ti nezdi razlika? 19-30 pa 18-40+ ?? :roll:
...SaMa...
Sramežljivka
Sramežljivka

nikaragua napisal/-a:
...SaMa... napisal/-a:tud moja kolegica se je pri svojih devetnajstih poročila z moškim starim 30 let. imata svoje stanovanje in vse... načrtujeta pa tud otroka.

40+? če že pol 19-30 pa 18-35! sam za info... mene ne moti... pa verjemi da nisem edina... če pa moti tebe in kogarkoli drugega je pa to čist vaš problem... tud vi niste popolni... :roll: ... kajti resnica je taka da nihče ni... pa če je to komu všeč ali ne... popolnega človeka ni... če pa ga kdo pozna pa mi ga prosim naj predstavi...
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

...SaMa... napisal/-a:
nikaragua napisal/-a:

40+? če že pol 19-30 pa 18-35! sam za info... mene ne moti... pa verjemi da nisem edina... če pa moti tebe in kogarkoli drugega je pa to čist vaš problem... tud vi niste popolni... :roll: ... kajti resnica je taka da nihče ni... pa če je to komu všeč ali ne... popolnega človeka ni... če pa ga kdo pozna pa mi ga prosim naj predstavi...

moj odgovor se navezuje na 5 postou visje in si lahko seenkrat pogledas. Mene pa ne da me moti useen mi je sm povedala sam svoje mnenje da pac mislm da to ni prespektivo. ampak kokr si rekla nej dela usak kokr njemu pase!

bo pa usaka taka zenska z malo sreče mlada vdova (po moznosti bogata) :D (ne uzemi to kot zalitev)
Uporabniški avatar
_sMEjKa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska...

Neprebrana objava Napisal/-a _sMEjKa_ »

zares ne razmem, zakaj vas te razlike tako motijo... Če se dva imata zares rada...leta nikakor niso ovira!
Tudi sama sem imela 14 let starejšega, za leta se nisem nikol menila mogoče od začetka malo, pa sem vidla, da so leta pa res najmanjša ovira!

Tak da Ljubezen se ne ozira na barvo, leta enostavno pride!!! :blume:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

res je, da leta niso pomembna (kao), sam včasih more človek tud s trezno glavo mal mislt, kaj ti bo to v bodoče prneslo. Govorim predvsem o dejstvu v razliki v letih 18 - 40. Vsi se tako preveč zanašajo in tolažijo s tem rekom: "ljubezen vse zmore in prebrodi"...sam če mal potuhtaš..realno...vidš kolk stvari s tem tvegaš...
Odgovori