Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

jz sm tud gledala oba dela mi je blo kr zanimiv.

Nina mi je bla dobr oblečena, pa nasploh mi je ona kul, res da je mal glasna ampak kaj čmo :)
dobr ga je zamuvala z naskotom

Gačanovič bog pomagi, lani mi je biu ful bol ušeč, letos pa porazno res.

Tina cela rdeča, res grdo, če bi mela vsaj majco belo pa bi velik lepš use skupi pasal, še očala bi pasala zravn, tko je pa use ful grdo zgledal.
komentarje mi je pa tud mela kr neki isto za usazga nč konkretnga.

Modic mi je meu tud kr ene fore.

Gusti POLOM!!! 100x se je zmotu umes, pa tok se je dru u mikrofon, k je napovedu enga če nebi pisal kako mu/ji je ime, sploh ne bi vedla, k ga nč nism razumela.

Stanovalci pa tko.
Damjana mi je uredu pa tud un Dejan mi ni napačn, pač ma model ful dnarja in je razvajen, da velik nase, sj kdo pa ne bi.
Ful me je motil k so tm prvi dan se ga nalival z unim perom k eni ta huj pijanci.
una žanin mi je kr ena tm z uno dekco pa vsa umirjena mislm kr neki, ne vem zakaj se ena taka oseba prjav v BB, itk takoj leti že zard tega ker ne vzpostav stika z nobenim pa z uno dekco, tist bi res lahk zase obdržala, pa tud če bi jo sabo vzela prou, sam ne bi ji blo treba lih v oddajo prvlečt une dekce.
un marko/željko mi je kul pa use, sam higiena jao, res briga me če je brezdomc pa če ni navajen vode, ampak lahk bi biu uvidevn do drugih sploh če so mu povedal, ne pa tm da se ne bo tušeru. jz bi znorela, usi vemo kok je nadležn k kdo nevzdržno zaudarja, tle res ne bi bla uvidevna.
al pa naj sprejme to da se ga bodo izogibal...

no sj zdj se je tko baje že stušeru, hvala bogu!

drugi so mi pa tko, un sebastjan je res hud, dada se mi tko mal sil vn.
k se je tjaša slekla sm kr pogledala, lepš zgleda slečena k oblečena.
sestra (ne vem kako ji je ime) mi je tud tko tko kul.

drugih se pa zdj neki ne spomnm.
aja naske joj, mi je biu najprej ful simpatičn, sam k je hodu tm po hodniku pa k je pršu do bajte pa k je takoj tm plunu faaaaak, takoj se mi je zameru, k to mi je pa res ogabno da kr tm neki pluvaš.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:
Yazmeen napisal/-a:
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:ma dej, ne bodte omejeni ... človek ne more kar tako navade spreminjat. če se prej toliko in toliko let ni umival se tudi zdaj ne bo kar takoj začel. nekaj časa traja, da se človek navadi ... ampak za omejene slovenčke je to očitno preveč težko za dojet. aja, higiena je glavni problem? mislim, da so bistvena stvar karakterne značilnosti in ne to, ali se kdo umiva ali ne. in ne, marko se še zdaleč ne dela nekega revčka. je pa definitivno najbolj inteligenten izmed vseh smrkavcev v bb hiši.

valeria, ti se pa skuliraj. zakaj pa kdo drug ne bi mel kake bolezni? recimo sara ali kakšna njej podobna, ki se vsak dan fukarijo okol ...

A jo poznaš, al kaj, da veš, da se vsak dan fukar okol? Tolk o omejenosti ane :roll:

Drgač pa men zaenkrat še noben ni neki antipatičn, ker še ne nobenga ne poznam tolk, da bi me kej ful zmotl, na druga mnenja pa ne dam velik.

a kdo pozna markota, da lahko govori, da je bolan? enako je lahko bolan kot kdorkoli drug. saro sem navedla zgolj kot primer. loh bi kogar kol druzga.

tyra daj mi citiraj, kje sem omenila go go plesalko? sicer pa, a ni tamara go go plesalka? al sem kaj zamešala.

Odgovarjam tud Purple...

Jst nism nikjer omenla, da je z Markotom kej narobe (ok, tud mene bi nehigiena motla, to je pa vse), pa da je lahko bolan in ne vem, kaj še. To se tud men zdijo predsodki. Ampak ne morš pa nekomu zarad tega očitat omejenosti (čeprov mogoče je), sam pa še u isti sapi rečt, kako se nekdo fukar okol, če ga sploh ne poznaš! To je tud omejenost, oprost!

edit:Ok, če je pa Marko res seksu s svojo duševno moteno sestro, me pa pol mot pr nemu velik več, kot sam nehigiena :?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ja sej, oboje je omejenost :D sam da je bil komentar od MK&AB proti argument na valeriin post, da pač ima tud ona lahko bolezen, četudi ni brezdomka.

_Ptera_...verjetno je mislna zunanjost kot neurejenost-črni nohti, glivice na nogi itd....
drgač ej pa men model usako minuto bolj sumljiv :?
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

*purple* napisal/-a:_Ptera_...verjetno je mislna zunanjost kot neurejenost-črni nohti, glivice na nogi itd....
drgač ej pa men model usako minuto bolj sumljiv :?

To sem jaz? :D
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ja, ok, protiargument bi bil, če bi napisala sam, da je lahko vsak bolan, ne sam Marko, mene je zmotl to, k je napisala, da se Sara fukar okol, pa pojma nima, kašna je! Pol je ista k drugi, kar se mene tiče, lih tko omejena.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

_Petra_ napisal/-a:Vceraj edino Sara ni nominirala Marka. Hecno mi je blo tudi, ko je Tjaša navedla razlog, zakaj ga je nominirala, da ji po zunanjosti ni vsec.

petra, replika na tole :)

ma ja no Yazmeen, men se ne da zdej glede tega kregat.Jst sm pač to razumela tko kot sm napisala.Obe sta šle v skrajnosti.bolan je pa itak lohk vsak.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

^ :)
Ja, verjetno je res mislila to, ampak cel cas je tak zmedeno govorila, da sploh nisem vedla, kaj bi rada povedala.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Zdele so sklenil,da se dokonca BBja ne brijejo(moški del) tut če dobijo britvice.. :D Če pa prekršjo bodo mogl pa častit k pridejo vn za use tekmovalce večerjo+žuranje :D ni pocen..hehehe

Jst nism presenečena nad nominacijami.. ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

ne gledam oz. do sedaj sem gledala samo še prvo oddajo.

to z bradami je pa fora že od prejšnjega BBja, če se prav spomnim. tanovi bi si lahko kaj drugega izmislili... :roll:

ena je napisala, da tista "močnejša" stanovalka bolje zgleda brez oblačil kot pa z. moram se strinjati, v prvi oddaji sem si mislila, da bo zanjo kar šok, na koncu pa se druge skoraj primerjati ne morejo. tak da :gut:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Meni so tekmovalci prou ušeč! Ful so znajdljivi, družijo se, prou kul so. ElTyebu so zapeli za rd in mu dali verižico in rožo :lach: in verjetno ga bodo oprostili dela za cel dan- izvirno, a ni? :wink: Meni so zaenkrat prou kul.

Tudi Osenarca mi je kr kul, se vidi, da zna bit tudi mirna- učerej in da je vriskanje del njene evforije ob začetku šova (pa nej še tko potegne živce usem hehe).
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

*zeljka* napisal/-a:una žanin mi je kr ena tm z uno dekco pa vsa umirjena mislm kr neki, ne vem zakaj se ena taka oseba prjav v BB, itk takoj leti že zard tega ker ne vzpostav stika z nobenim pa z uno dekco, tist bi res lahk zase obdržala, pa tud če bi jo sabo vzela prou, sam ne bi ji blo treba lih v oddajo prvlečt une dekce.

po mojem brez itak ne bi pršla notr v hišo in je bla to ena od stvari, ki jih je mogla nardit. pa tut oglaševal so jo skos kukr punca z dekico. tko kukr je un dolenjc pršu s harmoniko, oglaševal so ga pa kot gasilca s harmoniko :)
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Huh kolk tega spisete usak dan. Sploh ne rabm gledat BB :lach:

Sama sem gledala sam prvo oddajo nekje 5 minut, torej lahko komentiram sam Osenarco. Njen nov stil mi je ful usec, ker je bolj zenski, sam njeno vrescanje in dretje pa ne pase k temu stilu :roll: Zarad tega razloga sem tud nehala gledat po 5ih minutah :D
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Kva je sploh fora s to dekco?
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

ja ona jo ma že kao od malga, ne vem točno od koga jo je dobila in od takrat skoz spi z njo. In kr ne more brez nje :roll: Tko k Charlie Brown.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Valeria napisal/-a:Mah na stran lažne moralne pridige...tip je klošar.Ni rakav bolnik, da bi bilo treba z njim sočustvovati.

Se katera med vami druži s klošarji? Verjetno ne.A v hiši BB pa bi se?

Jaz že ne, izogibala bi se ga kot kuge in komaj čakala, da gre ven.

Oprosti, js se ga že ne bi izogibala. Sm mela sošolca v sredni šoli, k je mev vs čs ene in iste cune, mastne lase, pa smrdel je ampak-ne boš vrjela, ni bil "izobčen" iz razreda ampak najbol prljublen v razredu, poznala ga je cela šola... V bistvu je biv najbl razgledan od vseh, pa edin od tipov, s katerim se je dal normaln pogovarjat. Js ne sodm ljudi po tem, kako zgledajo. Sj nas je vse motil, da je smrdel, ampak nam ni niti na kraj pameti padl, da bi se ga "izogibal kot kuge" kokr si napisala.

Pa se opravičujem za OT.
Odgovori