Nina mi je bla dobr oblečena, pa nasploh mi je ona kul, res da je mal glasna ampak kaj čmo

dobr ga je zamuvala z naskotom
Gačanovič bog pomagi, lani mi je biu ful bol ušeč, letos pa porazno res.
Tina cela rdeča, res grdo, če bi mela vsaj majco belo pa bi velik lepš use skupi pasal, še očala bi pasala zravn, tko je pa use ful grdo zgledal.
komentarje mi je pa tud mela kr neki isto za usazga nč konkretnga.
Modic mi je meu tud kr ene fore.
Gusti POLOM!!! 100x se je zmotu umes, pa tok se je dru u mikrofon, k je napovedu enga če nebi pisal kako mu/ji je ime, sploh ne bi vedla, k ga nč nism razumela.
Stanovalci pa tko.
Damjana mi je uredu pa tud un Dejan mi ni napačn, pač ma model ful dnarja in je razvajen, da velik nase, sj kdo pa ne bi.
Ful me je motil k so tm prvi dan se ga nalival z unim perom k eni ta huj pijanci.
una žanin mi je kr ena tm z uno dekco pa vsa umirjena mislm kr neki, ne vem zakaj se ena taka oseba prjav v BB, itk takoj leti že zard tega ker ne vzpostav stika z nobenim pa z uno dekco, tist bi res lahk zase obdržala, pa tud če bi jo sabo vzela prou, sam ne bi ji blo treba lih v oddajo prvlečt une dekce.
un marko/željko mi je kul pa use, sam higiena jao, res briga me če je brezdomc pa če ni navajen vode, ampak lahk bi biu uvidevn do drugih sploh če so mu povedal, ne pa tm da se ne bo tušeru. jz bi znorela, usi vemo kok je nadležn k kdo nevzdržno zaudarja, tle res ne bi bla uvidevna.
al pa naj sprejme to da se ga bodo izogibal...
no sj zdj se je tko baje že stušeru, hvala bogu!
drugi so mi pa tko, un sebastjan je res hud, dada se mi tko mal sil vn.
k se je tjaša slekla sm kr pogledala, lepš zgleda slečena k oblečena.
sestra (ne vem kako ji je ime) mi je tud tko tko kul.
drugih se pa zdj neki ne spomnm.
aja naske joj, mi je biu najprej ful simpatičn, sam k je hodu tm po hodniku pa k je pršu do bajte pa k je takoj tm plunu faaaaak, takoj se mi je zameru, k to mi je pa res ogabno da kr tm neki pluvaš.